Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Живко6461 » 08 май 2017 14:39

blue avalanche написа:...
Значи Л-ц могат да бият шута на Й.Минев ,а ние от В.Минев втори Малдини ли ще правим???? :o :o :o

Твоето мнение може да се окаже чудесна идея за ръковоството, треньорите, скаути и т.н. Не втори Малдини, а двама опитни защитници.
Последна промяна от Живко6461 на 08 май 2017 18:33, променено общо 1 път.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 08 май 2017 14:40

Живко6461 написа:
Значи Л-ц могат да бият шута на Й.Минев ,а ние от В.Минев втори Малдини ли ще правим???? :o :o :o

Твоето мнение може да се окаже чудесна идея за ръковоството, треньорите, скаути и т.н. Не втори Малдини, а двама опитни защитници.
Последна промяна от Живко6461 на 08 май 2017 18:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 май 2017 15:16

Ако има нещо положително от вчера е Тони Огнянов. Не съм обелвал добра дума за него досега, но браво на Митов, че го сложи там. Рано е да се каже, но може би намерихме заместник на Веско. А относно Краев, вчера пусна два голови паса, ма кой да види. Нали тряя се храчи. Краев не е виновен, че Тунде не може да си умери краките. Гонзо от тея два паса, три гола щеше да направи При Бурабия се вижда най-добре колко е важен треньорът. Дълго време някой явно смяташе, че е дефанзивен халф. Нямаше никаква възможност да представи какво може. Вече е напред и няма умора. Според мен Найденов може да замести без проблем Костадинов. А на Мечката му пожелавам успехи и здраве.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 08 май 2017 15:56

rhaegar написа:
Red_Neck написа:
gihuelo написа:С какво ще вземете вратаря на Дунав и по-добър бек от Алвеша? С трици?

С предплатени ваучери на Виваком... :)
:mrgreen:

Ще ги изплатим със следващ трансфер, като Сукуна. :lol:

Абе за Сукуна сто бимберици им дадохте като пичове :) май имат и процент от следващ трансфер ако е с пари :)

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 08 май 2017 15:59

Живко6461 написа:
Живко6461 написа:

Твоето мнение може да се окаже чудесна идея ръковоството, треньорите, скаути и т.н. Не втори Малдини, а двама опитни защитници.

Ники Илиев го взимайте :) И пари няма да ви иска и в Италия игра :) а и Топузаков е вариянт ако спре да се сърди :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 май 2017 16:12

gihuelo написа:Абе за Сукуна сто бимберици им дадохте като пичове :) май имат и процент от следващ трансфер ако е с пари :)

Така като го гледаш, дали ще е с пари? :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 май 2017 16:16

Краев ако не преподпише до август, не трябва да играе до края на годината когато му изтича договора :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 май 2017 16:18

metodito написа:Ако има нещо положително от вчера е Тони Огнянов. Не съм обелвал добра дума за него досега, но браво на Митов, че го сложи там. Рано е да се каже, но може би намерихме заместник на Веско. А относно Краев, вчера пусна два голови паса, ма кой да види. Нали тряя се храчи. Краев не е виновен, че Тунде не може да си умери краките. Гонзо от тея два паса, три гола щеше да направи При Бурабия се вижда най-добре колко е важен треньорът. Дълго време някой явно смяташе, че е дефанзивен халф. Нямаше никаква възможност да представи какво може. Вече е напред и няма умора. Според мен Найденов може да замести без проблем Костадинов. А на Мечката му пожелавам успехи и здраве.

Головият пас беше един: от Нар към Сукуна. Всичко останало са спекулации...
Когато трябваше да даде най-важният пас в нак.поле се опетла като пате в кълчища. А половината отбор го чакаха.
Да не говорим как се блъсна в противников играч като последния кьорчо и си разби носа.
В сравнение с Краев Нар е направо Гаринча.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 май 2017 16:18

Пита се в задачата, кой глупак му е подписал договора до зимата? Или случайно сме се преместили в шведското първенство?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 май 2017 16:39

blue avalanche написа:Да не говорим как се блъсна в противников играч като последния кьорчо и си разби носа...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
бреееее, ... чак ме е яд, че не съм гледал мача :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”