Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот blue avalanche » 04 май 2017 17:25

metodito написа:
blue avalanche написа:
korteneca написа:mikata, пишеш само глупости. Прохазка е един от най-добрите ни играчи. Само вратар не е играл и има повече голове от нападателите ни. :)

Но, според мен, прави слаб сезон. Това,че е вкарал повече от другите в Левски не е критерий. То не е много трудно. :mrgreen:

Изображение

Колко гола, отнети топки, пасове, при положение, че в едно две-трети от мачовете през сезона го слагаха на бека. Ужас. А иначе не просто не е за бека, ми е вреден там Роман. Той си има позиция и във всяко интервю го питат и той казва едно и също. Някой ще ми припомни ли спечелен мач с Роман на бека? "Нямало кой". Бе как веднъж не видях Иниеста на бека, бе? Тея в Барса гоуеми тъпаци. Да вземат ноу-хау от нас. Иначе да, там има случай на преквалифициран дефанзивен халф в защитник, ама... друго е. На бека се иска яко тичане. Дефанзивните халфове не са обикновено "бегачи". Ако има подходящ за тази позиция, мисля е крило.

Ами вчера видяхме Дани Алвеш да НЕ Е на бека!?!? И кво??? Да не би да зарони сълзи? Или му текнаха сополите???
Игра отпред, направи асистенции, разказа им играта.
Ти за тотален футбол да си чувал???
Жуниор къде играеше според теб? Бек? Дефанзивен? Крило?
Ашли Йънг крило ли е или бек? А Антонио Валесния???
Айде стига врели - некипели...
На Краев не можели да му уцелят позицията, на Прохазка не можели да му уцелят позицията... Като излязат навън, много бързо им уцелват позициите. Или на пейката, или в 9-та глуха. Ако не вярваш, питай Вутов! :mrgreen:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 май 2017 17:36

A U19 вървят към важна победа срещу Лц, с която ще излязат на трето място. Жалко за провалената есен на този тим от "треньора" Телкийски. Влязоха в час, но няма как да наваксат изгубеното.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 май 2017 18:05

sin4ec написа:A U19 вървят към важна победа срещу Лц, с която ще излязат на трето място. Жалко за провалената есен на този тим от "треньора" Телкийски. Влязоха в час, но няма как да наваксат изгубеното.

На Шейтанов му вкараха гол от преди центъра :lol: :lol: :lol:
Номер 20 от нашите ми хареса, как се казва? Де не е Сонер Полат :oops:

https://levski.bg/dush/index/157836/6
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 04 май 2017 18:39

metodito написа:...
Е, айде сега, Митрев виновен за нещо. Като вратар не ми допада и на мен. Не е висок и не знам дали не е късоглед. На мача с Вердер трябваше да варди той, а не на мокета синковеца... Момчето са му казали: "Идвай. За "Левски". Предполагам.
...

Да, Методи, виновен е. Малко по-малко от некадърниците, които са го "поканили". Но е виновен. Според теб, когато дадена личност получи предложение за позиция, за която не притежава необходимите качества не е ли редно да откаже? Особено, когато става въпрос за уважавана организация, където личността е изкарала част от кариерата. Не коментирам предложилите трансфера. На тях това им е работата. Защо на "Идвай. За "Левски"" не отговори "Извинявайте, не съм във форма. Няма да бъда полезен!". Което беше очевидно.
Има една максима. Звучи елементарно. "Не ставай герой за да не станеш смешен!". В случая той стана смешен, но направи и отбора смешен. Въпрос и на ценностна система.
Нека не коментираме мача с "Вердер". Той беше отдавна, в други времена. Между другото "на мокета синковеца" постигна доста повече от Митрев. Макар че е един от класическите примери за самопровалена кариера.
Последна промяна от Живко6461 на 04 май 2017 19:01, променено общо 1 път.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 04 май 2017 18:51

Serafim написа:Аз мисля, че Ники Митов направи нечовешка грешка с тази тактика в началото на мача с червено-оранжевите. После не можа по никакъв начин да промени облика и нагласата на отбора. С други думи - тотално се срина. Сега, дали е било кофти момент, защото има такива, в които нищо не се получава или просто толкова си може - ще видим. По-скоро е второто, според мен.
Той обаче показа нагледно как трябва да се работи с юнпшите. Намери се един, който се престраши да пуска юноши за по-дълго. Само така може да видим кой става и кой не. Кръстев определено показа качества. Найденов се включи добре също. Боримиров - прекалено малко игра и не показа нищо, а Станислав Иванов е пълна дупка за момента и почти няма вярно отиграване.
Дали се гипсира яко, че му се гласува доверие, дали му е малко рано и по-добре да влиза за по-малко време, отколкото да седи по 60-70 минути не знам. Не трябва да го отписваме, просто явно не е узрял още.

Ники Митов и тактика звучи като много силен и незаслужен комплимент към него.
Справка - тактиката на "Левски" в отделните мачове? Някакво съобразяване с конкретния съперник, със ситуацията в отделните епизоди от мачовете? Нещо по-различно от Топузаков? Дори и като резултати не. Победи веднъж ЦСКА-София, постигна равен с "Лудогорец". В "Левски" е необходимо много повече.
Подкрепям политиката му да гласува доверие на младите футболисти. Включително и в решаващи мачове. Така се проверяват качествата им.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 май 2017 19:08

Много ми е смешно, когато чуя изказвания преди от Топузаков, а сега от Митов, че не ги интересувал противникът как ще играе, а нашият отбор. Това е супер аматьорско.
По цял свят големите отбори си имат назначени хора само това да правят - гледат бъдещия противник и се запознават с предимствата и недостатъците и спрямо тях се прави стратегия и тактика за мача с тях.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 май 2017 19:22

Живко6461 написа:
metodito написа:...
Е, айде сега, Митрев виновен за нещо. Като вратар не ми допада и на мен. Не е висок и не знам дали не е късоглед. На мача с Вердер трябваше да варди той, а не на мокета синковеца... Момчето са му казали: "Идвай. За "Левски". Предполагам.
...

Да, Методи, виновен е. Малко по-малко от некадърниците, които са го "поканили". Но е виновен. Според теб, когато дадена личност получи предложение за позиция, за която не притежава необходимите качества не е ли редно да откаже? Особено, когато става въпрос за уважавана организация, където личността е изкарала част от кариерата. Не коментирам предложилите трансфера. На тях това им е работата. Защо на "Идвай. За "Левски"" не отговори "Извинявайте, не съм във форма. Няма да бъда полезен!". Което беше очевидно.
Има една максима. Звучи елементарно. "Не ставай герой за да не станеш смешен!". В случая той стана смешен, но направи и отбора смешен. Въпрос и на ценностна система.
Нека не коментираме мача с "Вердер". Той беше отдавна, в други времена. Между другото "на мокета синковеца" постигна доста повече от Митрев. Макар че е един от класическите примери за самопровалена кариера.

Човек, ти ще откажеш ли? Ама честно. Аз за себе си... не знам. Представи си следната ситуация. Бачкаш в една компания. Идва едно шефче (треньор в случая) и казва: "От този служител нямам нужда". Това с Вердер не го споменах случайно. Каква кариера е направил.... айде-айде. Добре, че е татко му. Ники не трябваше да варди онзи мач и съдбата му го показа по най-гадния начин. Да, може би и сега това се случи. Съдбата показа на Митрев, че не е за "Левски". Но... идва ново шефче. Търси вратар на пожар. Да не иска много. Да е за малко... Де ще намериш такъв. Защо не поставиха Шейтана? С какво Митрев се е доказал? Това са все въпроси де не им знам отговора. Та канят те отново в тая... фирма, където ти си бил неоправдано низвергнат (по твоето мнение). Какво правиш? Какво е момчето виновно, че го извикаха в "Левски"? Кой го сложи на вратата? Той ли е най-големият виновник? Отговори ми. И си пусни отново головете. Да, и аз смятам, че има една-пета, да речем, вина поне за първия гол. Една-пета, понеже виж откъде тръгна атаката. Как бяха подредени т.нар. защитници. И въобще... не намирам Митрев виновен за нищо. Можеше ли да не тича към нападателя при първия гол? Можеше. И? Нямаше да има гол? Пак погледни. Иначе пак казвам: аз не харесвам Божката като вратар, ма.. аз пък колко разбирам?! Има си тренери. Момчето никога не е смърдяло, не е правило чупки и врътки. За разлика от един Чворович да речем. ;) Не си честен, според мен, Живко. Ако беше завършил мача 3-0, тука сигурно щяхме да го носим на ръце. Така е. При нас разликата между "Осанна" до "Разпни го" винаги е била микроскопична.

За мача има ЕДИН човек, който виня! Боримиров. Не Ники Митов, който е треньор за В група. Не Аниете, който освен да се сърди и мърмори, друго не може. Не Роман, който УМИШЛЕНО - според мен - в пореден важен мач бе забит на бека. Единственият футболист, който може да вкара отдалеч, най-агресивният ни футболист, най-креативния ни футболист (за дефанзивен играч е смешно да го кажа, ама...) беше изолиран, за да н участва в играта. Не видя и Краев, който дооооооста странно, след като се видя, че има потенциал на върха на атаката, беше върнат в средата на терена. Сакън да не вкара. Не виня и 50-килограмовия Станислав Иванов, който го бяха осъдили да води атаката срещу двуметрови футболисти. Просто този сезон СМЪРДИ! И мача с Локо Пд може би го доказва... Няма конспирации, човек. Люпко не се вписваше в играта им и беше изпратен с "Люпко, к*рво" от същите тези със свастиките. Всички съвпадения са случайни, може би. И присъствието на Боримиров, може би. И назначението на Елин, както и присъствието на онова леке Асен Букарев също. Може би всичко това е случайно? А може би не е...
Последна промяна от metodito на 04 май 2017 19:47, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 май 2017 19:27

blue avalanche написа:
metodito написа:
blue avalanche написа:
korteneca написа:mikata, пишеш само глупости. Прохазка е един от най-добрите ни играчи. Само вратар не е играл и има повече голове от нападателите ни. :)

Но, според мен, прави слаб сезон. Това,че е вкарал повече от другите в Левски не е критерий. То не е много трудно. :mrgreen:

Изображение

Колко гола, отнети топки, пасове, при положение, че в едно две-трети от мачовете през сезона го слагаха на бека. Ужас. А иначе не просто не е за бека, ми е вреден там Роман. Той си има позиция и във всяко интервю го питат и той казва едно и също. Някой ще ми припомни ли спечелен мач с Роман на бека? "Нямало кой". Бе как веднъж не видях Иниеста на бека, бе? Тея в Барса гоуеми тъпаци. Да вземат ноу-хау от нас. Иначе да, там има случай на преквалифициран дефанзивен халф в защитник, ама... друго е. На бека се иска яко тичане. Дефанзивните халфове не са обикновено "бегачи". Ако има подходящ за тази позиция, мисля е крило.

Ами вчера видяхме Дани Алвеш да НЕ Е на бека!?!? И кво??? Да не би да зарони сълзи? Или му текнаха сополите???
Игра отпред, направи асистенции, разказа им играта.
Ти за тотален футбол да си чувал???
Жуниор къде играеше според теб? Бек? Дефанзивен? Крило?
Ашли Йънг крило ли е или бек? А Антонио Валесния???
Айде стига врели - некипели...
На Краев не можели да му уцелят позицията, на Прохазка не можели да му уцелят позицията... Като излязат навън, много бързо им уцелват позициите. Или на пейката, или в 9-та глуха. Ако не вярваш, питай Вутов! :mrgreen:

...сериозен ли си?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 май 2017 19:50

mikata написа:
sin4ec написа:A U19 вървят към важна победа срещу Лц, с която ще излязат на трето място. Жалко за провалената есен на този тим от "треньора" Телкийски. Влязоха в час, но няма как да наваксат изгубеното.

На Шейтанов му вкараха гол от преди центъра :lol: :lol: :lol:
Номер 20 от нашите ми хареса, как се казва? Де не е Сонер Полат :oops:

https://levski.bg/dush/index/157836/6

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gJCtBnYRJPc[/youtube]

Съвършени хора няма...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 май 2017 20:25

tevez написа:Много ми е смешно, когато чуя изказвания преди от Топузаков, а сега от Митов, че не ги интересувал противникът как ще играе, а нашият отбор. Това е супер аматьорско.
По цял свят големите отбори си имат назначени хора само това да правят - гледат бъдещия противник и се запознават с предимствата и недостатъците и спрямо тях се прави стратегия и тактика за мача с тях.

Ти пък, той е над тея неща. къде ти... И Елин, и Митов не можеш ги бутна с ла*няна клечка. :twisted:

Върни се в “Левски”