Живко6461 написа:metodito написа:...
Е, айде сега, Митрев виновен за нещо. Като вратар не ми допада и на мен. Не е висок и не знам дали не е късоглед. На мача с Вердер трябваше да варди той, а не на мокета синковеца... Момчето са му казали: "Идвай. За "Левски". Предполагам.
...
Да, Методи, виновен е. Малко по-малко от некадърниците, които са го "поканили". Но е виновен. Според теб, когато дадена личност получи предложение за позиция, за която не притежава необходимите качества не е ли редно да откаже? Особено, когато става въпрос за уважавана организация, където личността е изкарала част от кариерата. Не коментирам предложилите трансфера. На тях това им е работата. Защо на "Идвай. За "Левски"" не отговори "Извинявайте, не съм във форма. Няма да бъда полезен!". Което беше очевидно.
Има една максима. Звучи елементарно. "Не ставай герой за да не станеш смешен!". В случая той стана смешен, но направи и отбора смешен. Въпрос и на ценностна система.
Нека не коментираме мача с "Вердер". Той беше отдавна, в други времена. Между другото "на мокета синковеца" постигна доста повече от Митрев. Макар че е един от класическите примери за самопровалена кариера.
Човек, ти ще откажеш ли? Ама честно. Аз за себе си... не знам. Представи си следната ситуация. Бачкаш в една компания. Идва едно шефче (треньор в случая) и казва: "От този служител нямам нужда". Това с Вердер не го споменах случайно. Каква кариера е направил.... айде-айде. Добре, че е татко му. Ники не трябваше да варди онзи мач и съдбата му го показа по най-гадния начин. Да, може би и сега това се случи. Съдбата показа на Митрев, че не е за "Левски". Но... идва ново шефче. Търси вратар на пожар. Да не иска много. Да е за малко... Де ще намериш такъв. Защо не поставиха Шейтана? С какво Митрев се е доказал? Това са все въпроси де не им знам отговора. Та канят те отново в тая... фирма, където ти си бил неоправдано низвергнат (по твоето мнение). Какво правиш? Какво е момчето виновно, че го извикаха в "Левски"? Кой го сложи на вратата? Той ли е най-големият виновник? Отговори ми. И си пусни отново головете. Да, и аз смятам, че има една-пета, да речем, вина поне за първия гол. Една-пета, понеже виж откъде тръгна атаката. Как бяха подредени т.нар. защитници. И въобще... не намирам Митрев виновен за нищо. Можеше ли да не тича към нападателя при първия гол? Можеше. И? Нямаше да има гол? Пак погледни. Иначе пак казвам: аз не харесвам Божката като вратар, ма.. аз пък колко разбирам?! Има си тренери. Момчето никога не е смърдяло, не е правило чупки и врътки. За разлика от един Чворович да речем.

Не си честен, според мен, Живко. Ако беше завършил мача 3-0, тука сигурно щяхме да го носим на ръце. Така е. При нас разликата между "Осанна" до "Разпни го" винаги е била микроскопична.
За мача има ЕДИН човек, който виня! Боримиров. Не Ники Митов, който е треньор за В група. Не Аниете, който освен да се сърди и мърмори, друго не може. Не Роман, който УМИШЛЕНО - според мен - в пореден важен мач бе забит на бека. Единственият футболист, който може да вкара отдалеч, най-агресивният ни футболист, най-креативния ни футболист (за дефанзивен играч е смешно да го кажа, ама...) беше изолиран, за да н участва в играта. Не видя и Краев, който дооооооста странно, след като се видя, че има потенциал на върха на атаката, беше върнат в средата на терена. Сакън да не вкара. Не виня и 50-килограмовия Станислав Иванов, който го бяха осъдили да води атаката срещу двуметрови футболисти. Просто този сезон СМЪРДИ! И мача с Локо Пд може би го доказва... Няма конспирации, човек. Люпко не се вписваше в играта им и беше изпратен с "Люпко, к*рво" от същите тези със свастиките. Всички съвпадения са случайни, може би. И присъствието на Боримиров, може би. И назначението на Елин, както и присъствието на онова леке Асен Букарев също. Може би всичко това е случайно? А може би не е...