Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Teo » 06 апр 2017 22:37

Утре ще се напия за здраве, за ЦСКА, за Емблемата и за Гриша Ганчев!
@ Живота е прекрасен просто! 8-) :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 апр 2017 22:40

Groucho написа:
CSKA 78 написа:Дори някой друг да купи по-старата емблема няма да може да я ползва, защото го чакат съд и големи неустойки! :mrgreen: :mrgreen:

Не съм специалист, приемам това, което казваш за истина, въпреки че по-логично ми изглежда по-старата емблема да спечели, ако се случи юридически спор за наподобяване и прилика :roll: Как да е, ако старата емблема вече не може да се ползва, защото е почти идентична с новата, би следвало да се преоценят активите, за които ще се прави търг :roll: Пише се, че тя е била едно от нещата с най-висока стойност сред тези активи. Луд ще е този, който извади пари за неупотребяема емблема :lol:

Ама ти връзваш ли му се на този, как новата им копирана и измислена емблема ще е истинска, а емблемата от 2005-а ще е ..... нейно копие ??! :lol: :lol: Това са припознавачите, бисерите им нямат край, естествено, че оригиналната емблема е тази на ПФК ЦСКА АД от 2005-а, а новата им е нейно копие ..... с малко слама и сено отстрани.

По-интересното е как се канеха, че на 30-ти всичко свършвало, те взимали емблемата и вече ставали истинското ЦСКА :mrgreen: , но изведнъж вече бият отбой и емблемата била просто някаква си там картинка и не значела нищо, не била преносител на история (което си е така и съм го писал десетки пъти) ........ явно опорните точки са променени вече, гурутата пеят нови мантри и ветропоказателите се веят спрямо новите ветрове.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 апр 2017 22:42

S_CSKA_napred написа:
vaskonti написа:
bobonikolov написа:Това по принцип си е заобикаляне на закона Васко. И ако търгът се беше провел щеше да противоречи на принципите за свободна и лоялна конкуренция. Всички в купом заклеймиха Ганчев, че искал само той да участва, но подминаха факта, че Гела узурпира търга с 3 фирми!

Кое точно е заобикаляне на закона?
И ще ме светнеш ли дали ЦСКА-София ползва в момента тази емблема законно? Продава ли законно артикули на ЦСКА със същата тая емлбема, принадлежаща на друг? Не само принадлежаща на друг, ами и с наложен запор от съда? Интересно защо не си се загрижил за закона в тоя случай, а в другия, в който ВСЕКИ има право да подава документи, ти виждаш някакви заобиколки?

По интересното е кога ще попиташ дали е законно един друг отбор да ползва тая емблема ? Или това няма значение за тебе . Важното е да се плюе по отбора , който играе на Армията . И друг въпрос . Кога ще прочетеш личните си и ще вземеш мерки като глобален модератор да мога да вляза спокойно с профила си във форума ? Или щом се отнася за мене също няма значение !

Разбира се, че не е законно един отбор да играе с чужда емблема. Колкото тоя има право, толкова и оня. Нали и аз това повтарям сто пъти, а тук ми обясняват, че ЦСКА-София имал право да я ползва. Понеже толкова специален бил тоя клуб, че някакви си там простосмъртни закони не го ловят. Е, Бобо като по-начетен направи опит да бъде обективен и призна, че няма право, но веднага се оправда, че и другите бият негрите.
[offtopic]Ако щеш вярвай, но нямам права да си чета личните. Нямам достъп и до някой от подфорумите. Всички модератори имат подобни и други проблеми с тоя нов форум. Явно още е в бета версия.[/offtopic]

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 06 апр 2017 22:46

1982 написа:. явно опорните точки са променени вече, гурутата пеят нови мантри и ветропоказателите се веят спрямо новите ветрове.

Кво да правиш . И ти даде чесна машка дума че няма да сереш тук . Ама на , природата на ЖПО зове . :)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 апр 2017 22:49

vaskonti написа:
bobonikolov написа:
vaskonti написа:
bobonikolov написа:Това по принцип си е заобикаляне на закона Васко. И ако търгът се беше провел щеше да противоречи на принципите за свободна и лоялна конкуренция. Всички в купом заклеймиха Ганчев, че искал само той да участва, но подминаха факта, че Гела узурпира търга с 3 фирми!

И ще ме светнеш ли дали ЦСКА-София ползва в момента тази емблема законно? Продава ли законно артикули на ЦСКА със същата тая емлбема, принадлежаща на друг? Не само принадлежаща на друг, ами и с наложен запор от съда? Интересно защо не си се загрижил за закона в тоя случай, а в другия, в който ВСЕКИ има право да подава документи, ти виждаш някакви заобиколки?

Ами не Васко не е законно да се ползва запорираната емблема и за това си има синдик, който трябва да заведе дело. Но и това, което прави Киро Гела също не е много законно и морално. Ганчев изобщо не е цвете за мирисане, но ме дразни факта, че него го нападат всички, а гелосания, който действа на тихия фронт със също толкова тъмни методи никой не го пипа. И никой нищо не казва за това. Ей това ме дразни. Защото тук в този форум има едни моралисти, които уж споделят веруюто, че се уповават на всичко, което е законно, но в същото време плюят Ганчев, че бил преместил Литекс, че трябвало да плати едни 27 млн. дългове и тогава щели да признаят това за ЦСКА, а за машинациите на Гела нито дума.

Аз не искам да плати 27 милиона. Поне 70% от тия пари са умишлено точене на клуба от разни негри и сръбкини и хич не ми пука за тях. Аз съм казал кога бих приел ЦСКА-София - ако Ганчев се беше договорил с държавата -там дълговете бяха няма и 5 милиона и без проблем можеше да ги разсрочи за 10-15 години и да не му тежат. В сегашната ситуация бих направил опит да си затворя очите, като вас, но как да го направя когато виждам такива селски тъпанарски изпълнения като оня ден с децата или простотията с диктора? Оня смешник Милко ми се кълне в децата си, а защо не казва каква работа има това просто животно в стаята на синдика? Така ли искаш да изглежда ЦСКА, с такова селташко поведение и с такива тупани като тоя, който съди себе си?

Васко,към държавата парите бяха към 12 млн.лв. едва ли е толкова лесно да се разсрочат и платят,а за онези 70% има заведени дела и УЕФА щеше да ни спука от отнемане на точки и лицензи.Много е лесно да броиш чуждите пари,но да плюете непрекъснато по човек дето е причина ЦСКА от В група да вземе Купа България,човекът който възроди базата на ЦСКА в Панчарево,не е от любов към ЦСКА,а от комплекси и омраза,защото като не приемаш това за ЦСКА то поне не би трябвало да припяваш в хора на феновете на други отбори дето уж много страдат за автентичното ЦСКА,от 2008 г. съм в този форум тези винаги са ни мразили,ама щом си решил че са ти дружки да си жив и здрав.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 06 апр 2017 22:52

vaskonti написа:И ще ме светнеш ли дали ЦСКА-София ползва в момента тази емблема законно?

Нещо ново да измислиш ? Или те налегна умствената импотенция ?
Емблемите са на ЦСКА и никой друг . Търговската марка е нещо друго и засяга строго търговската дейност . Това че Чакмаков е регистрирал 4 търговски марки не го прави собственик на емблемите на ЦСКА в спортен и исторически смисъл .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 апр 2017 22:54

bobonikolov написа:
vaskonti написа:Аз не искам да плати 27 милиона. Поне 70% от тия пари са умишлено точене на клуба от разни негри и сръбкини и хич не ми пука за тях. Аз съм казал кога бих приел ЦСКА-София - ако Ганчев се беше договорил с държавата -там дълговете бяха няма и 5 милиона и без проблем можеше да ги разсрочи за 10-15 години и да не му тежат. В сегашната ситуация бих направил опит да си затворя очите, като вас, но как да го направя когато виждам такива селски тъпанарски изпълнения като оня ден с децата или простотията с диктора? Оня смешник Милко ми се кълне в децата си, а защо не казва каква работа има това просто животно в стаята на синдика? Така ли искаш да изглежда ЦСКА, с такова селташко поведение и с такива тупани като тоя, който съди себе си?

Васко задълженията нямаше как да се разделят в това производство. И аз исках да се платят поне дълговете към държавата, но уви не стана. И аз не одобрявам това, което се случи онзи ден. И аз не искам разни животни и т.н да са на стадиона ама Ей го на там са и то от време оно. За тая работа си има прокуратура и гледам сега се е впрегнала да си свърши работата. Но там имаше и много други хора, които бяха дошли просто да изразят позиция. Позиция, че не желаят тази емблема да отиде във фирми за събиране на боклук. Имаше над 1000 човека. Имаше и легенди на ЦСКА. Имаше и полицаи. Въпросът е защо полицията позволи да се блокира входа? Както и защо синдика не е помолил полицаите да изведат Животното от сградата? Все странни пропуски.

Тия животни са там не заради "бездействието" на полицията, а заради позволението на Ганчев. А полицията нямаше какво да направи защото там беше пълно с деца - тях ли да разхвърля? Какво правеха тия деца там ' на тренировка ли бяха или бяха докарани пак от Ганчев да блокират и да правят барикади? Защо синдикът трябва да МОЛИ полицията да изведе животното? Въпросът не е това, а е какво изобщо прави това животно там! Каква му е работата там? Какво изобщо правят над 10 човека от страна на единия участник в търга в стаята на синдика? Ти не виждаш нищо странно в това, но ти е странно защо полицията не е разбутала децато??

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 апр 2017 22:56

1982 написа:Ама ти връзваш ли му се на този, как новата им копирана и измислена емблема ще е истинска, а емблемата от 2005-а ще е ..... нейно копие ??! :lol: :lol: Това са припознавачите, бисерите им нямат край, естествено, че оригиналната емблема е тази на ПФК ЦСКА АД от 2005-а, а новата им е нейно копие ..... с малко слама и сено отстрани.

По-интересното е как се канеха, че на 30-ти всичко свършвало, те взимали емблемата и вече ставали истинското ЦСКА :mrgreen: , но изведнъж вече бият отбой и емблемата била просто някаква си там картинка и не значела нищо, не била преносител на история (което си е така и съм го писал десетки пъти) ........ явно опорните точки са променени вече, гурутата пеят нови мантри и ветропоказателите се веят спрямо новите ветрове.

Ти, нали повече нямаше да пишеш в този подфорум?! Какво стана, "честта" ли си загуби?! :lol: Разбира се, че тук не става въпрос за автентичност, а за закон! Защото за мен новата емблема е автентична, тя е по случай 70 годишнината на ЦСКА! За теб по-старата била "по-автентична"! Ми...всеки луд, който си представя, че е много почтен, с номера си! :lol: Само че юбилейната емблема е патентована, и когато стане въпрос за юридически казус във ведомството не се интересуват кой е по- по- най-автентичен, а кой има патент! Единствено от старото ПФК могат да повдигнат обвинения към новата юбилейна емблема, но след като тя е патентована, тогава старото ПФК е съгласно! Което означава, че юбилейната емблема е с по-голямо значение от старата от 2005 година! Ясен ли съм?! :mrgreen:
Последна промяна от CSKA 78 на 06 апр 2017 22:59, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 апр 2017 23:00

vaskonti написа:
S_CSKA_napred написа:
vaskonti написа:

По интересното е кога ще попиташ дали е законно един друг отбор да ползва тая емблема ? Или това няма значение за тебе . Важното е да се плюе по отбора , който играе на Армията . И друг въпрос . Кога ще прочетеш личните си и ще вземеш мерки като глобален модератор да мога да вляза спокойно с профила си във форума ? Или щом се отнася за мене също няма значение !

Разбира се, че не е законно един отбор да играе с чужда емблема. Колкото тоя има право, толкова и оня. Нали и аз това повтарям сто пъти, а тук ми обясняват, че ЦСКА-София имал право да я ползва. Понеже толкова специален бил тоя клуб, че някакви си там простосмъртни закони не го ловят. Е, Бобо като по-начетен направи опит да бъде обективен и призна, че няма право, но веднага се оправда, че и другите бият негрите.
[offtopic]Ако щеш вярвай, но нямам права да си чета личните. Нямам достъп и до някой от подфорумите. Всички модератори имат подобни и други проблеми с тоя нов форум. Явно още е в бета версия.[/offtopic]

А защо никой досега не се е интересувал другите клубове с какви емблеми играят,как са им се трансформирали клубовете само ЦСКА е под лупа,само той е трън в очите на всички,ами нормално след като днес стана ясно че играе средно пред два пъти повече публика от Левски,като при това ЦСКА има и един мач на затворен стадион.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 апр 2017 23:00

kolokolo написа:
vaskonti написа:И ще ме светнеш ли дали ЦСКА-София ползва в момента тази емблема законно?

Нещо ново да измислиш ? Или те налегна умствената импотенция ?
Емблемите са на ЦСКА и никой друг . Търговската марка е нещо друго и засяга строго търговската дейност . Това че Чакмаков е регистрирал 4 търговски марки не го прави собственик на емблемите на ЦСКА в спортен и исторически смисъл .

Ти в състояние ли си да кажеш две изречения без едното да е простотия? Не, че не се придържаш чинно към изискания стил на Ганчев, Милко и Сие, но все пак?
Да, емблемите са на ЦСКА. Въпросът за 100 хиляди лева е ЦСКА-София има ли връзка с ЦСКА? Има ли на света поне един документ, който да показва такава връзка? Знам, че не ви вълнуват документи и закони, но те са тези, които решават този въпрос. Не ти, нито пък Тео, който вече е горе на черешата и вятър го вее на бял кон.

Върни се в “ЦСКА”