@ Живота е прекрасен просто!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Groucho написа:CSKA 78 написа:Дори някой друг да купи по-старата емблема няма да може да я ползва, защото го чакат съд и големи неустойки!![]()
Не съм специалист, приемам това, което казваш за истина, въпреки че по-логично ми изглежда по-старата емблема да спечели, ако се случи юридически спор за наподобяване и приликаКак да е, ако старата емблема вече не може да се ползва, защото е почти идентична с новата, би следвало да се преоценят активите, за които ще се прави търг
Пише се, че тя е била едно от нещата с най-висока стойност сред тези активи. Луд ще е този, който извади пари за неупотребяема емблема
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
S_CSKA_napred написа:vaskonti написа:bobonikolov написа:Това по принцип си е заобикаляне на закона Васко. И ако търгът се беше провел щеше да противоречи на принципите за свободна и лоялна конкуренция. Всички в купом заклеймиха Ганчев, че искал само той да участва, но подминаха факта, че Гела узурпира търга с 3 фирми!
Кое точно е заобикаляне на закона?
И ще ме светнеш ли дали ЦСКА-София ползва в момента тази емблема законно? Продава ли законно артикули на ЦСКА със същата тая емлбема, принадлежаща на друг? Не само принадлежаща на друг, ами и с наложен запор от съда? Интересно защо не си се загрижил за закона в тоя случай, а в другия, в който ВСЕКИ има право да подава документи, ти виждаш някакви заобиколки?
По интересното е кога ще попиташ дали е законно един друг отбор да ползва тая емблема ? Или това няма значение за тебе . Важното е да се плюе по отбора , който играе на Армията . И друг въпрос . Кога ще прочетеш личните си и ще вземеш мерки като глобален модератор да мога да вляза спокойно с профила си във форума ? Или щом се отнася за мене също няма значение !
1982 написа:. явно опорните точки са променени вече, гурутата пеят нови мантри и ветропоказателите се веят спрямо новите ветрове.
vaskonti написа:bobonikolov написа:vaskonti написа:bobonikolov написа:Това по принцип си е заобикаляне на закона Васко. И ако търгът се беше провел щеше да противоречи на принципите за свободна и лоялна конкуренция. Всички в купом заклеймиха Ганчев, че искал само той да участва, но подминаха факта, че Гела узурпира търга с 3 фирми!
И ще ме светнеш ли дали ЦСКА-София ползва в момента тази емблема законно? Продава ли законно артикули на ЦСКА със същата тая емлбема, принадлежаща на друг? Не само принадлежаща на друг, ами и с наложен запор от съда? Интересно защо не си се загрижил за закона в тоя случай, а в другия, в който ВСЕКИ има право да подава документи, ти виждаш някакви заобиколки?
Ами не Васко не е законно да се ползва запорираната емблема и за това си има синдик, който трябва да заведе дело. Но и това, което прави Киро Гела също не е много законно и морално. Ганчев изобщо не е цвете за мирисане, но ме дразни факта, че него го нападат всички, а гелосания, който действа на тихия фронт със също толкова тъмни методи никой не го пипа. И никой нищо не казва за това. Ей това ме дразни. Защото тук в този форум има едни моралисти, които уж споделят веруюто, че се уповават на всичко, което е законно, но в същото време плюят Ганчев, че бил преместил Литекс, че трябвало да плати едни 27 млн. дългове и тогава щели да признаят това за ЦСКА, а за машинациите на Гела нито дума.
Аз не искам да плати 27 милиона. Поне 70% от тия пари са умишлено точене на клуба от разни негри и сръбкини и хич не ми пука за тях. Аз съм казал кога бих приел ЦСКА-София - ако Ганчев се беше договорил с държавата -там дълговете бяха няма и 5 милиона и без проблем можеше да ги разсрочи за 10-15 години и да не му тежат. В сегашната ситуация бих направил опит да си затворя очите, като вас, но как да го направя когато виждам такива селски тъпанарски изпълнения като оня ден с децата или простотията с диктора? Оня смешник Милко ми се кълне в децата си, а защо не казва каква работа има това просто животно в стаята на синдика? Така ли искаш да изглежда ЦСКА, с такова селташко поведение и с такива тупани като тоя, който съди себе си?
vaskonti написа:И ще ме светнеш ли дали ЦСКА-София ползва в момента тази емблема законно?
bobonikolov написа:vaskonti написа:Аз не искам да плати 27 милиона. Поне 70% от тия пари са умишлено точене на клуба от разни негри и сръбкини и хич не ми пука за тях. Аз съм казал кога бих приел ЦСКА-София - ако Ганчев се беше договорил с държавата -там дълговете бяха няма и 5 милиона и без проблем можеше да ги разсрочи за 10-15 години и да не му тежат. В сегашната ситуация бих направил опит да си затворя очите, като вас, но как да го направя когато виждам такива селски тъпанарски изпълнения като оня ден с децата или простотията с диктора? Оня смешник Милко ми се кълне в децата си, а защо не казва каква работа има това просто животно в стаята на синдика? Така ли искаш да изглежда ЦСКА, с такова селташко поведение и с такива тупани като тоя, който съди себе си?
Васко задълженията нямаше как да се разделят в това производство. И аз исках да се платят поне дълговете към държавата, но уви не стана. И аз не одобрявам това, което се случи онзи ден. И аз не искам разни животни и т.н да са на стадиона ама Ей го на там са и то от време оно. За тая работа си има прокуратура и гледам сега се е впрегнала да си свърши работата. Но там имаше и много други хора, които бяха дошли просто да изразят позиция. Позиция, че не желаят тази емблема да отиде във фирми за събиране на боклук. Имаше над 1000 човека. Имаше и легенди на ЦСКА. Имаше и полицаи. Въпросът е защо полицията позволи да се блокира входа? Както и защо синдика не е помолил полицаите да изведат Животното от сградата? Все странни пропуски.
1982 написа:Ама ти връзваш ли му се на този, как новата им копирана и измислена емблема ще е истинска, а емблемата от 2005-а ще е ..... нейно копие ??!![]()
Това са припознавачите, бисерите им нямат край, естествено, че оригиналната емблема е тази на ПФК ЦСКА АД от 2005-а, а новата им е нейно копие ..... с малко слама и сено отстрани.
По-интересното е как се канеха, че на 30-ти всичко свършвало, те взимали емблемата и вече ставали истинското ЦСКА, но изведнъж вече бият отбой и емблемата била просто някаква си там картинка и не значела нищо, не била преносител на история (което си е така и съм го писал десетки пъти) ........ явно опорните точки са променени вече, гурутата пеят нови мантри и ветропоказателите се веят спрямо новите ветрове.
vaskonti написа:S_CSKA_napred написа:vaskonti написа:bobonikolov написа:Това по принцип си е заобикаляне на закона Васко. И ако търгът се беше провел щеше да противоречи на принципите за свободна и лоялна конкуренция. Всички в купом заклеймиха Ганчев, че искал само той да участва, но подминаха факта, че Гела узурпира търга с 3 фирми!
По интересното е кога ще попиташ дали е законно един друг отбор да ползва тая емблема ? Или това няма значение за тебе . Важното е да се плюе по отбора , който играе на Армията . И друг въпрос . Кога ще прочетеш личните си и ще вземеш мерки като глобален модератор да мога да вляза спокойно с профила си във форума ? Или щом се отнася за мене също няма значение !
Разбира се, че не е законно един отбор да играе с чужда емблема. Колкото тоя има право, толкова и оня. Нали и аз това повтарям сто пъти, а тук ми обясняват, че ЦСКА-София имал право да я ползва. Понеже толкова специален бил тоя клуб, че някакви си там простосмъртни закони не го ловят. Е, Бобо като по-начетен направи опит да бъде обективен и призна, че няма право, но веднага се оправда, че и другите бият негрите.
[offtopic]Ако щеш вярвай, но нямам права да си чета личните. Нямам достъп и до някой от подфорумите. Всички модератори имат подобни и други проблеми с тоя нов форум. Явно още е в бета версия.[/offtopic]
kolokolo написа:vaskonti написа:И ще ме светнеш ли дали ЦСКА-София ползва в момента тази емблема законно?
Нещо ново да измислиш ? Или те налегна умствената импотенция ?
Емблемите са на ЦСКА и никой друг . Търговската марка е нещо друго и засяга строго търговската дейност . Това че Чакмаков е регистрирал 4 търговски марки не го прави собственик на емблемите на ЦСКА в спортен и исторически смисъл .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта