Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 02 апр 2017 18:40

djd написа:т.3 и т.4 не са много ясни. Не можеш да си сигурен какви са намеренията на Домуса за ЦСКА. Може да си сигурен само за намеренията му към Гришата и някои фенски организации като Animals.

Намеренията на Агата са пределно ясни още от мига, когато предаде ЦСКА и впоследствие направи своя проект. Мръсните му игрички продължиха вече като собственик на клуба.

Не може постоянно да лъже, че нямал нищо общо с ЦСКА 1948, като в същото време очевадно стои зад този проект. Последното доказателство в това отношение, представено от Момчил Кръстев е категорично. Би ли обяснил защо Агата посттоянно се меша във вътрешните дела на съвсем друг клуб и нормално ли е това според теб?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 02 апр 2017 18:55

Mitata написа:
djd написа:т.3 и т.4 не са много ясни. Не можеш да си сигурен какви са намеренията на Домуса за ЦСКА. Може да си сигурен само за намеренията му към Гришата и някои фенски организации като Animals.

Намеренията на Агата са пределно ясни още от мига, когато предаде ЦСКА и впоследствие направи своя проект. Мръсните му игрички продължиха вече като собственик на клуба.

Не може постоянно да лъже, че нямал нищо общо с ЦСКА 1948, като в същото време очевадно стои зад този проект. Последното доказателство в това отношение, представено от Момчил Кръстев е категорично. Би ли обяснил защо Агата посттоянно се меша във вътрешните дела на съвсем друг клуб и нормално ли е това според теб?

Най-добре да питаш самия него. :lol:
В едно съм сигурен. Той иска да махне Гришата от Армията.
Дали се стреми да финансира нов ЦСКА на негово място, който да е силен клуб и опонент на Лудогорец или както казвате, да крета по долните дивизии, изобщо не съм сигурен. Защото от досегашните му действия не става ясно.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 02 апр 2017 19:04

ivo55 написа:Север, имам следните въпроси към теб, и ако си мъж, ще отговориш:

1. Даваш ли си сметка, че след последната седмица и това видео, стана ясно защо Коцеф и всякакви други предатели, криеха и крият кой и как издържа отбора от Обеля?

2. Съгласен ли си, че вече на 101% е ясно, че онзи самозабравил се новобогаташ, приватизирал незнайно как някои апетитни държавни дружества, на който Тиквата отказва да му търси неустойките по приватизационните договори, и на който Тиквата ми подари десетки милиони да строи "базата чудо за 15 милки", е човекът който иска да прилапа активите на ЦСКА?

3. Съгласен ли си, че няма как лицето, което вчера над 10 000 фена на ЦСКА кръстиха "Ага", да има чисти намерения към ЦСКА, при положение че се крие, ползва подставени лица, и същевременно строи база и стадион в Разград (с пари дадени му от Тиквата от държавния бюджет) за много милиони?

4. Съгласен ли си вече, че Агата не иска да има ЦСКА в 1-ва ППЛ, който да му е конкурент, а напротив, готов е даде 1-2 милиона Евро, за да може един микробус предатели да го обслужват както му е удобно и така да елиминира най-големи си конкурент?

5. Север, не се ли чувстваш употребен? Не те ли е срам?

6. Имаш ли сили да си поправиш грешката? Или заради егото си никога не би си признал собствена грешка, и ако се наложи лично би забил последен удар в сърцето на любимия ни клуб?

Не зная защо точно мен ме питаш всичките тези неща, след като неколкократно съм отговарял, че не съм фен на 1948 и не ме интересува какво се случва там. Вместо да ми задаваш тези въпроси и да се занимавате с гела, да бяхте се видели отстрани вие самите колко сте смешни. Защо не пуснахте представителите на 1948 на търга, страх ви беше да не купят емблемата и да си останете само с тирето ли. Нали ГГ е най-големия и единствен милее за клуба, ми да извади повече пари, и да ви я купи. Я ми кажи понеже знам, че си добре с разума - за какво му е на гела тая емблема ? При положение, че той парите си ги пере в Разград без никакъв проблем. Стадион прави, 15 мил изпра в базата им и според вас е решил да купува и вас. Кажи ми за какво му е на гела да си слага главата в торбата ? При положение, че изкарава милиони от проекта си в Разград ? И не ми отговаряй, че го прави за да го няма тирето и отбора му да бъде без конкуренция. Ей хора, ударете си по един шамар ,и се осъзнайте. Просто не може да сте такива баламурници и да се опитвате всячески да оправдавате селските номера на един определен човек,който си ви върти както иска на хуя.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 02 апр 2017 19:10

djd написа:Най-добре да питаш самия него. :lol:
В едно съм сигурен. Той иска да махне Гришата от Армията.
Дали се стреми да финансира нов ЦСКА на негово място, който да е силен клуб и опонент на Лудогорец или както казвате, да крета по долните дивизии, изобщо не съм сигурен. Защото от досегашните му действия не става ясно.

Няма право да се бърка във вътрешните работи на клуб, различен от неговия, да налага политика в изгода на Разград. Преди години беше в ЦСКА и избяга. Ако е искал да вземе ЦСКА можеше да го направи след оттеглянето на Титан или след провала на Томов. През последните години сам си създаде изключително негативна репутация в армейците, затова само малцина, предимно авиатори и колебаещи се, биха го приели като евентуален собственик на ЦСКА. Да не говорим, че той притежава силен клуб, гради база и стадион в Разград, няма признаци, че ще се оттегля.

Затова според мен целта му е да разединява армейската общност, по възможност да разтури ЦСКА-София, а чрез ЦСКА 1948 г. да ни върне в каменната ера.

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 02 апр 2017 19:11

Благодаря за честния отговор. Още на "Защо не пуснахте представители на ЦСКА 1948" си каза всичко. Въпреки, че излязоха категорични доказателства, че зад тях стои Агата с комплексите си и с откраднатите от държавата пари.

Само се надявам някой армеец да не изтрещи от всички тези гнусни провокации и да не тегли ножа на баба Дора, на теб или на някой като теб.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 апр 2017 19:17

Направо сте смешни с тези конспирации.Какво му било в главата на Домусчиев?Можете ли да влезнете в чужда глава,
някой във вашата може ли?Предвижда инвестиции в стадиона за 18-19млн.лв,откриват база за 13млн.лв с видими
девет терена.Това го виждате и въпреки това говорите,че ще идва в София.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 02 апр 2017 19:23

petko.h.markov написа:Направо сте смешни с тези конспирации.Какво му било в главата на Домусчиев?Можете ли да влезнете в чужда глава,
някой във вашата може ли?Предвижда инвестиции в стадиона за 18-19млн.лв,откриват база за 13млн.лв с видими
девет терена.Това го виждате и въпреки това говорите,че ще идва в София.

Пак не си разбрал, Петкоооооо. Целта на Агата е да прецака ЦСКА-София чрез любимите ви марионетки от ЦСКА 1948 ( "малкия Лудогорец"), авиаторите или обелките както напоследък е модерно да ги наричат. След което ЦСКА се прощава с професионалния футбол за не знам колко години, време през което Агата необезпокояван от никого участва в ШЛ сезон след сезон.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 02 апр 2017 19:30

ivo55 написа:
4. Съгласен ли си вече, че Агата не иска да има ЦСКА в 1-ва ППЛ, който да му е конкурент, а напротив, готов е даде 1-2 милиона Евро, за да може един микробус предатели да го обслужват както му е удобно и така да елиминира най-големи си конкурент?

Колега, а ти съгласен ли си, че е твърде необосновано да изживявате отбора си като "конкурент" на шампионите, на фона на вчерсшния резултат и точковата разлика?
Ако Домусчиев желаеше да закрие новообразуванието Ви и да присвои имуществото на ЦСКА, щеше да работи съвместно с Ганчев, а не да му го остави да го заграби с празни приказки, и осигуряване на защитена територия за наркопласьорите на армията.

RedStar2016

Мнениеот RedStar2016 » 02 апр 2017 19:37

ЦСКА-СОФИЯ, под вещото ръководство на ГГ ще играе в ШЛ точно никога. В ШЛ лига играят отбори с бюджет 10-20 млн евро, а ГГ не е много по изваждането ако сте забелязали. За него е важно да го обожествявате, а че падате от най-слабите говеда и за н-ти път от Разград е една малка подробност. С всеки изминат ден тоя ви заличава като шампионски дух. Даже при Сашо Томов имаше магия в отбора. Сега е селяния. С какво ГГ е по-добър мениджър от Домусчиев, като още при дебюта си втория ги направи шампиони, а отбора ви в момента драпе за трето място. Средняци като бившия Литекс, това му е управленския капацитет на боК ГГ., а явно вече и на привържениците му.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 апр 2017 20:01

Тежък уикенд за школата на ГГ...много бой от Левски, много нещо!
И то с резултати. :o
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”