ivo55 написа:Север, имам следните въпроси към теб, и ако си мъж, ще отговориш:
1. Даваш ли си сметка, че след последната седмица и това видео, стана ясно защо Коцеф и всякакви други предатели, криеха и крият кой и как издържа отбора от Обеля?
2. Съгласен ли си, че вече на 101% е ясно, че онзи самозабравил се новобогаташ, приватизирал незнайно как някои апетитни държавни дружества, на който Тиквата отказва да му търси неустойките по приватизационните договори, и на който Тиквата ми подари десетки милиони да строи "базата чудо за 15 милки", е човекът който иска да прилапа активите на ЦСКА?
3. Съгласен ли си, че няма как лицето, което вчера над 10 000 фена на ЦСКА кръстиха "Ага", да има чисти намерения към ЦСКА, при положение че се крие, ползва подставени лица, и същевременно строи база и стадион в Разград (с пари дадени му от Тиквата от държавния бюджет) за много милиони?
4. Съгласен ли си вече, че Агата не иска да има ЦСКА в 1-ва ППЛ, който да му е конкурент, а напротив, готов е даде 1-2 милиона Евро, за да може един микробус предатели да го обслужват както му е удобно и така да елиминира най-големи си конкурент?
5. Север, не се ли чувстваш употребен? Не те ли е срам?
6. Имаш ли сили да си поправиш грешката? Или заради егото си никога не би си признал собствена грешка, и ако се наложи лично би забил последен удар в сърцето на любимия ни клуб?
Не зная защо точно мен ме питаш всичките тези неща, след като неколкократно съм отговарял, че не съм фен на 1948 и не ме интересува какво се случва там. Вместо да ми задаваш тези въпроси и да се занимавате с гела, да бяхте се видели отстрани вие самите колко сте смешни. Защо не пуснахте представителите на 1948 на търга, страх ви беше да не купят емблемата и да си останете само с тирето ли. Нали ГГ е най-големия и единствен милее за клуба, ми да извади повече пари, и да ви я купи. Я ми кажи понеже знам, че си добре с разума - за какво му е на гела тая емблема ? При положение, че той парите си ги пере в Разград без никакъв проблем. Стадион прави, 15 мил изпра в базата им и според вас е решил да купува и вас. Кажи ми за какво му е на гела да си слага главата в торбата ? При положение, че изкарава милиони от проекта си в Разград ? И не ми отговаряй, че го прави за да го няма тирето и отбора му да бъде без конкуренция. Ей хора, ударете си по един шамар ,и се осъзнайте. Просто не може да сте такива баламурници и да се опитвате всячески да оправдавате селските номера на един определен човек,който си ви върти както иска на хуя.