Мнениеот damyanov1963 » 13 мар 2017 19:37
Най-лошото е, че комунистите, а сега вече и техните наследници продължават да промиват мозъците на младите. Че сега живота не е цвете за мирисане е явно и всички ние(е, не всички де) го изпитваме на гърба си. Но, ако се върне онова време ще ми е много интересно, на кой ще се оплакват сегашните млади от него, защото тогава няма да има свободен интернет, свобода на словото, няма излизане в чужбина, няма сателитна телевизия, няма ... не мога да изброя всичко, все неща, за които ако се опиташ да ги ползваш по някакъв начин уволняваха от работа, изключваха от университет и училище, за едни дънки трябваше да рискуваш да си купиш долари на черно за да ги купиш след това от кореком, да се наредиш на опашка за банани, или да отидеш в показния магазин(тогава му казвахме и скъпия магазин), за да си купиш по-качествени плодове, защото въпреки развитата ни промишленост и селско стопанство, магазините ни бяха празни и трябваше да търсиш връзки за да си купиш цветен телевизор примерно, който струваше колкото няколко заплати...
Омръзна ми да изброявам всичко, пък и едва ли ще мога, за това ще кажа на тия, които не вярват и ще ме обявят за манипулатор - ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА СЕ ВЪРНЕ ОНОВА ВРЕМЕ!