Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Thsmith » 13 мар 2017 18:30

sin4ec написа: След изборите да го мислят победителите. Искаха победата-ще им я дадем. Оттам нататък да се оправят!

бсп ако не направи някоя много мащабна фалшификация е изключено да спечели изборите. Иначе ако съставят някакво коалиционно правителство, според теб на кой ден ще почне палатковия лагер и гоненето с камъни? :lol: :lol:

--
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

askold

Re: Как "стопанското чудо" на социализма се провали

Мнениеот askold » 13 мар 2017 18:56

а сега се къпем в благодата на колониалния капитализъм...нацията расте и младее...благоденствие...по улиците мед и масло...икономиката крепне...

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 13 мар 2017 19:08

Ще кажа нещо много важно, но не знам дали ще ме разберете правилно. Сам по себе си социализмът не е чак такъв голям провал. Пагубен е резкият скок от социализъм към капитализъм (или производните му) в рамките буквално за един ден, както се случи в България!!! И това може да бъде обяснено чисто научно чрез икономическите принципи защо е така. Ето тук се крие разковничето към убийството на нашата нация. Икономики като Китай, където в продължение на десетилетия се извършва плавен преход от комунизъм към някаква сплав от пазарна икономика и социализъм са много по-добре в определени отношения. Това е правилният път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 13 мар 2017 19:14

Македония не е в ЕС и съвсем нормално горивото да е по-евтино.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 мар 2017 19:17

askold написа:а сега се къпем в благодата на колониалния капитализъм...нацията расте и младее...благоденствие...по улиците мед и масло...икономиката крепне...

Написал си точно тези неща, които ни ги обещаваха при социализма за СВЕТЛОТО КОМУНИСТИЧЕСКО БЪДЕЩЕ :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 13 мар 2017 19:19

askold написа:а сега се къпем в благодата на колониалния капитализъм...нацията расте и младее...благоденствие...по улиците мед и масло...икономиката крепне...

Животът днес в България, е следствие на живота преди 1989 г. Най-лошото е, че ония същите върли защитници на "комунизма" и дружбата със СССР се превърнаха във върли противници на "комунизма" и дружбата със СССР и продължиха да управляват и да преразпределят баницата в държавата. Безотечественици. Заради това България е последна дупка на кавала.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 13 мар 2017 19:30

От темата единственото нещо,което НЯМА КАК ДА НЕ Е ИСТИНА е,че Чичо Сам е американска подлога и е ГЕРБераст...Най-вероятно точно до компютъра,от който пише своите глупости има портет на неговият гуру - Бойко Борисов...
Напомняш ми на ей тоя...И двамата сте еднакво заблудени !
"Браво за Григор Димитров. Аз съм от село Въглен и там никой не гледа Канал 3, гледат само bTV. Идват и само ни говорят за комунизъм, ама ние знаем, че лъжат. Мен не могат да излъжат. Ние лично си избрахме кмета от ГЕРБ и се гордеем с него". Това каза привърженикът Илия на лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов във Варна. "Казах ли ти, че тук публиката е по-различна", се обърна към Томислав Дончев екс премиерът. Мъжът изрази доста бурно възторга си от присъствието на бившия премиер и започна да изрежда успехите на ГЕРБ, за които се радва. Той похвали своя селски кмет и строителството на нова спортна зала. Тъй като не се чуваше добре, Бойко Борисов лично го покани да се качи на сцената и да изложи вижданията си пред микрофона.
Върлият фен на най-голямата партия в страната не пропусна да се пошегува с премиера Герджиков, който тичаше да награждава Григор Димитров на тенис турнира в София. Припомняме, че тогава действията му предизвикаха множество негативни коментари.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 13 мар 2017 19:35

Drunken_Master написа:От темата единственото нещо,което НЯМА КАК ДА НЕ Е ИСТИНА е,че Чичо Сам е американска подлога и е ГЕРБераст...Най-вероятно точно до компютъра,от който пише своите глупости има портет на неговият гуру - Бойко Борисов...
Напомняш ми на ей тоя...И двамата сте еднакво заблудени !
"Браво за Григор Димитров. Аз съм от село Въглен и там никой не гледа Канал 3, гледат само bTV. Идват и само ни говорят за комунизъм, ама ние знаем, че лъжат. Мен не могат да излъжат. Ние лично си избрахме кмета от ГЕРБ и се гордеем с него". Това каза привърженикът Илия на лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов във Варна. "Казах ли ти, че тук публиката е по-различна", се обърна към Томислав Дончев екс премиерът. Мъжът изрази доста бурно възторга си от присъствието на бившия премиер и започна да изрежда успехите на ГЕРБ, за които се радва. Той похвали своя селски кмет и строителството на нова спортна зала. Тъй като не се чуваше добре, Бойко Борисов лично го покани да се качи на сцената и да изложи вижданията си пред микрофона.
Върлият фен на най-голямата партия в страната не пропусна да се пошегува с премиера Герджиков, който тичаше да награждава Григор Димитров на тенис турнира в София. Припомняме, че тогава действията му предизвикаха множество негативни коментари.

Трудна работа. От 1997 г. не съм гласувал.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 мар 2017 19:37

Най-лошото е, че комунистите, а сега вече и техните наследници продължават да промиват мозъците на младите. Че сега живота не е цвете за мирисане е явно и всички ние(е, не всички де) го изпитваме на гърба си. Но, ако се върне онова време ще ми е много интересно, на кой ще се оплакват сегашните млади от него, защото тогава няма да има свободен интернет, свобода на словото, няма излизане в чужбина, няма сателитна телевизия, няма ... не мога да изброя всичко, все неща, за които ако се опиташ да ги ползваш по някакъв начин уволняваха от работа, изключваха от университет и училище, за едни дънки трябваше да рискуваш да си купиш долари на черно за да ги купиш след това от кореком, да се наредиш на опашка за банани, или да отидеш в показния магазин(тогава му казвахме и скъпия магазин), за да си купиш по-качествени плодове, защото въпреки развитата ни промишленост и селско стопанство, магазините ни бяха празни и трябваше да търсиш връзки за да си купиш цветен телевизор примерно, който струваше колкото няколко заплати...
Омръзна ми да изброявам всичко, пък и едва ли ще мога, за това ще кажа на тия, които не вярват и ще ме обявят за манипулатор - ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА СЕ ВЪРНЕ ОНОВА ВРЕМЕ!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 мар 2017 19:38

pomiqr272 написа:Македония не е в ЕС и съвсем нормално горивото да е по-евтино.

В 8 държави от ЕС бензинът е по-евтин от у нас, и в 9 дизелът. А ние сме с най-ниските доходи. Преди две седмици слушах една г-жа, която живее, или работи, в Люксембург (ставаше въпрос за минималните заплати). Та тя каза, че там минималната е една доста стабилна сума..беше над 1200 евра, а горивата са по-евтини от България.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”