Дунав (Русе) - Левски (София) |28.02.2017| 2:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Дунав (Русе) - Левски (София) |28.02.2017| 15:00ч.

Мнениеот Red_Neck » 27 фев 2017 16:46

realno написа:За доброто на клуба ми се иска Левски да загуби и "треньора" да си по даде оставката ( до къде стигнах да желая загуба на отбора си), защото с този "треньор" и игра затъваме още. Моето желание за нов треньор е да се даде възможност на Стойчо да си довърши работата и отново да класира отбора за ЕКТ. Сигурен съм, че ще успее.

Стига вицове.... :)
Единствената причина да не се класирате за ЕКТ е ако, поради някаква причина, сами не желаете.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 27 фев 2017 17:09

Red_Neck написа:
realno написа:За доброто на клуба ми се иска Левски да загуби и "треньора" да си по даде оставката ( до къде стигнах да желая загуба на отбора си), защото с този "треньор" и игра затъваме още. Моето желание за нов треньор е да се даде възможност на Стойчо да си довърши работата и отново да класира отбора за ЕКТ. Сигурен съм, че ще успее.

Стига вицове.... :)
Единствената причина да не се класирате за ЕКТ е ако, поради някаква причина, сами не желаете.

Искам не само да се класираме...
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 27 фев 2017 17:14

modor написа:
LSFC 1914 написа:Йоргачевич пропуска мача... С Топчо не виждам какво може да вземем от този мач. Най-много равен. Време е за оставка :idea:

И на негово място идва?

Според мен най-удачния вариант е Кокала. Със сигурност би приел да е треньор на Левски. Да не забравяме миналата година как един посредствен отбор като Монтана го закара на финал за купата на България, а и последно при него станахме шампиони.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 фев 2017 17:40

Ето и цялата група:

Кръстев, Шейтанов, Яблонски, Минев, Лукин, Де Ноойер, Костадинов, Прохазка, Бурабия, Боримиров, Огнянов, Нар, Аниете, Найденов, Краев, Ст. Иванов, Сукуна, Адениджи
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 27 фев 2017 17:49

mikata написа:Ето и цялата група:

Кръстев, Шейтанов, Яблонски, Минев, Лукин, Де Ноойер, Костадинов, Прохазка, Бурабия, Боримиров, Огнянов, Нар, Аниете, Найденов, Краев, Ст. Иванов, Сукуна, Адениджи

Кръстев е много колеблив вратар. Поне от това, което видях на тренировките в Кипър. По-добре ще е Шейтанов да започне титуляр, но не ми се вярва Топузаков да го пусне.

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 27 фев 2017 19:00

2:0

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 фев 2017 19:40

THE G.A.M.E написа:Мисля си, че това е последният шанс на Топузаков да се задържи на поста.
Ако Левски не вземе 3-те точки, надявам се, че и самият Топчо ще се осъзнае, че на този етап не става за треньор на Левски... Не и на този тим, с настоящите играчи.

Няма как и няма кой, човек. Кой и да дойде ще се сблъска с едно насрано ръководство, едни нас*ани футболисти, една обезверена публика и пълно отчаяние. Забраете Кокала. Първо той си има отбор и цел. След това, на краставичар краставици по-лесно ще продадеш, отколкото да кандърдисаш Велев да дойде. Забравете Гочето. Той го каза в крив текст в няколко интервюта. Забравете Мъри. И нека не му желаем злото с желанието си да се връща тук! Нормален треньор нема се навие. Костов, Ратко, Стойчо, даже Костов надали. Това ще дойде. Ако! въобще бъде сменен Топчо. Интересно, че когато в началото на първенството почнахме ударно и продължихме така, голям зор беше треньора да се маха. Сега не вървим, по медиите тишина, ръководството е плътно зад треньора. Бе я да не съм се объркал нещо?

Значи бием - лошо, падаме - нов договор за треньора. Дева тая обратната държава.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 фев 2017 19:46

[quote="realno"... е да се даде възможност на Стойчо да си довърши работата и отново да класира отбора за ЕКТ. Сигурен съм, че ще успее.[/quote]

...да завършим осми, например...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 фев 2017 19:58

metodito написа:
Няма как и няма кой, човек. Кой и да дойде ще се сблъска с едно насрано ръководство, едни нас*ани футболисти, една обезверена публика и пълно отчаяние. Забраете Кокала. Първо той си има отбор и цел. След това, на краставичар краставици по-лесно ще продадеш, отколкото да кандърдисаш Велев да дойде. Забравете Гочето. Той го каза в крив текст в няколко интервюта. Забравете Мъри. И нека не му желаем злото с желанието си да се връща тук! Нормален треньор нема се навие. Костов, Ратко, Стойчо, даже Костов надали. Това ще дойде. Ако! въобще бъде сменен Топчо. Интересно, че когато в началото на първенството почнахме ударно и продължихме така, голям зор беше треньора да се маха. Сега не вървим, по медиите тишина, ръководството е плътно зад треньора. Бе я да не съм се объркал нещо?

Значи бием - лошо, падаме - нов договор за треньора. Дева тая обратната държава.

Естествено, че нов треньор ще се сблъска с реалноста, която никак не е приятна.
Но нов човек може да има силите/знанията/възможностите, да ни измъкне от спортно-техническото блато.
И аз бях за Топузаков, но той реално има 2-3 читави мача ( а ни е за 2-ри път треньор ) ... Изглежда историята с "Гонзо" се повтаря.
Топчо може и да успее другаде да покаже качества, но сега, в точно този Левски, явно няма как да стане.

Междудругото, със С.С. ще се бетонираме в 3-ката.
Това не че ще е някакъв успех, но ако продължи тоя хаос на терена, предположенията че може да не се класираме за Европа, са реални.
Стоев работи вече с тия играчи и нямахме проблем за Европа.
И все пак... Отново се повтарям, че съм против завръщанията.
Единствено за Стоилов бих се навил бързо.
Но сезонът е на такъв етап, че наистина, ако Елин не издържи и си тръгне... Или го махнат, опциите ни буквално ще са не повече от 2-3.
И май ще се наложи да върнем някой, който вече ни е водил ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 фев 2017 20:03

LSFC 1914 написа:Йоргачевич пропуска мача... С Топчо не виждам какво може да вземем от този мач. Най-много равен. Време е за оставка :idea:

И кой, човек, да сложим. Онзи усмихнатия? Мозъкопръскачката? Кратко Останич? Сухото? Жадното? Вили? Да върнем Гонзо (поне при него ще играят с желание и хъс)? Кой нормален треньор ще дойде, когато собственикът му е казал в прав текст, че клубът е във фалит? Когато изпълнителният директор е казал, че клуба е ок до една година след това божа работа и при положение, че лятото се махат поне двама титуляри. Истината е, че няма кой. И за това е Топчо. На Елин може и да не му се иска, но едва ли някой го пита. Няма да се учудя, ако се подписва за 2000 лева на месец.

Върни се в “Левски”