metodito написа:
Няма как и няма кой, човек. Кой и да дойде ще се сблъска с едно насрано ръководство, едни нас*ани футболисти, една обезверена публика и пълно отчаяние. Забраете Кокала. Първо той си има отбор и цел. След това, на краставичар краставици по-лесно ще продадеш, отколкото да кандърдисаш Велев да дойде. Забравете Гочето. Той го каза в крив текст в няколко интервюта. Забравете Мъри. И нека не му желаем злото с желанието си да се връща тук! Нормален треньор нема се навие. Костов, Ратко, Стойчо, даже Костов надали. Това ще дойде. Ако! въобще бъде сменен Топчо. Интересно, че когато в началото на първенството почнахме ударно и продължихме така, голям зор беше треньора да се маха. Сега не вървим, по медиите тишина, ръководството е плътно зад треньора. Бе я да не съм се объркал нещо?
Значи бием - лошо, падаме - нов договор за треньора. Дева тая обратната държава.
Естествено, че нов треньор ще се сблъска с реалноста, която никак не е приятна.
Но нов човек може да има силите/знанията/възможностите, да ни измъкне от спортно-техническото блато.
И аз бях за Топузаков, но той реално има 2-3 читави мача ( а ни е за 2-ри път треньор ) ... Изглежда историята с "Гонзо" се повтаря.
Топчо може и да успее другаде да покаже качества, но сега, в точно този Левски, явно няма как да стане.
Междудругото, със С.С. ще се бетонираме в 3-ката.
Това не че ще е някакъв успех, но ако продължи тоя хаос на терена, предположенията че може да не се класираме за Европа, са реални.
Стоев работи вече с тия играчи и нямахме проблем за Европа.
И все пак... Отново се повтарям, че съм против завръщанията.
Единствено за Стоилов бих се навил бързо.
Но сезонът е на такъв етап, че наистина, ако Елин не издържи и си тръгне... Или го махнат, опциите ни буквално ще са не повече от 2-3.
И май ще се наложи да върнем някой, който вече ни е водил ...