Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
mikata

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот mikata » 22 фев 2017 11:44

Вариант 6- Вероятно нещо не знаем а всичко вече е измислено и скоро ,ще разберем

;)
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

001
Контакти:

Мнениеот 001 » 22 фев 2017 11:49

Прекрасна новина , най после феновете ще могат да докажат дали са достойни за левски.
Акциите са им подарени, остава да се самоиздържат и да имат отбор без ДП,ББ и други пионки и ДС назначения

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 22 фев 2017 11:57

001 написа:Прекрасна новина , най после феновете ще могат да докажат дали са достойни за левски.
Акциите са им подарени, остава да се самоиздържат и да имат отбор без ДП,ББ и други пионки и ДС назначения

Оптимист-наивник !! Не е обида, а ти се радвам :)
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

LT27
Контакти:

Мнениеот LT27 » 22 фев 2017 12:01

Сега очаквам фенчетата, отговорни за напускане на собственици, събличане на треньори, и правене на ексцесии да запачнат да наливат необходимите милиони за издържането и възраждането на клуба, погасяването на дългове, и т.н... Опа, чакай, те повечето са на ниво "малко по-добре от клошари". Представям си как ще набавят пари или намерят нов благодетел след случилото се с Батков и Русев. Щеше да е комично, ако не ставаше дума за Левски.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 22 фев 2017 12:01

Може да ви се струва странно, но Левски е в по-лошо положение от това на ЦСКА преди фалита.Първо,Спас ви забоде с дългосрочен рекламен договор от който половината пари вече са усвоени. Евентуалният нов собственик е с вързани ръце по отношение на реклмните приходи.Второ,даже и да минете през фалит и нов собственик остава проблема с трибуната.Синдикът ще трябва да е осребрява за да плати на кредиторите.Значи новият или трябва да я купи или, ако я купи някой друг да я наеме от него.Само,че трибуната едва ли ще струва 1 600 000 лв колкото е оценено цялото фалирало имущество на ПФК ЦСКА. Ганчев може да си позволи този разход, ама парите за вашия сектор ще са други.Дали някой въобще се навие да ги плаща.Трето и най. важно за ЦСКА се знаеше предварително,че има двама кандидати за след фалита Божков и Ганчев обаче за Левски аз поне не съм чул някой стабилен да се кандидатира.

Вашият случай е по-близък до този на Локомотив Сф. Ония недоразумения от Хасково не ги броя, те въобще не бяха в час. Локото си ги пое техен фен със среден бизнес подпомаган от други по- дребни бизнесмени и си играят според финансите. Вярно собственикът има каза ,че на тоя етап нямат средства да отговорят на изискванията зя А група обаче не се отказват и ще се търсят начини.

Левски е много по- голям клуб и може да мобилизира много по- сериозен финансов ресурс.Едно обединение на средна ръка бизнесмени левскари спокойно може да осигури един приличен за А група бюджет.
Последна промяна от onegavon на 22 фев 2017 12:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 фев 2017 12:02

gihuelo написа:Вариант 1- Таки
Таки никога няма влезне в губещ бизнес ! За да стане печеливш трябва да започнат да се продават мачове. Абсурд е да върне дълговете( таки пари не връща:)). Общо взето мисля, че не е добър вариант. Даже казаха ,че и Борето ще върне акциите.
Вариант 2- Да се изчака евентуална победа на ББ на изборите и да се осигури фирма или две
който да поемат отбора( нещо като гърнетата в цска).-доста несигурно ми звучи , защото според мен скоро няма да има правителство .
Вариант 3- Валентин Златев-до тук само слухове и дори не е загатнал , че ще се занимава с футбол.
Вариант 4- цялата власт във феновете-лично за мен невъзможен в страната ни.
Вариант 5- Врътката с цска.
Вариант 6- Вероятно нещо не знаем а всичко вече е измислено и скоро ,ще разберем

Ти сигурен ли си, че искаш ББ да ви уреди с нещо като гърнетата в ЦСКА?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

way
Контакти:

Мнениеот way » 22 фев 2017 12:08

Всичко е решено правим една лаборатория в сектор А и се самоиздържаме

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 22 фев 2017 12:20

Дано е вариант 6! При онези нещата се получиха, но не забравяйте, че партията- кърмилница както ги създаде тях, така си създаде и класата на "бизнесмени" и новобогаташи. Те всички са нейни чеда. Освен че са закърмени с тази идея, те са зависими и послушни. Финансово- икономическите средства и лостове са в ръцете им. А ние винаги сме били врагът. И не разполагаме с техните финанси.
Ако не е "Вариант 6" може пък да е вариант 7- Васко и Степан да се бръкнат.
Аз знам едно- ако не знаеш къде отиваш, по- добре не тръгвай.
Дано е вариант 6!

001
Контакти:

Мнениеот 001 » 22 фев 2017 12:21

Само преди седмица , руски олигарх изяви желание за акциите на левски.
От десетки години ви издържат такива, така че няма страшно.
Акциите са във феновете, те решават съдбата на отбора си.
Ако пълнят стадиона, 20 хиляди по 20 лева за билет ето ти 400 хиляди, като накупят и фенски артикули, могат да си развиват юношите и да докажат , че са морални

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 фев 2017 12:26

vaskonti написа:
gihuelo написа:Вариант 1- Таки
Таки никога няма влезне в губещ бизнес ! За да стане печеливш трябва да започнат да се продават мачове. Абсурд е да върне дълговете( таки пари не връща:)). Общо взето мисля, че не е добър вариант. Даже казаха ,че и Борето ще върне акциите.
Вариант 2- Да се изчака евентуална победа на ББ на изборите и да се осигури фирма или две
който да поемат отбора( нещо като гърнетата в цска).-доста несигурно ми звучи , защото според мен скоро няма да има правителство .
Вариант 3- Валентин Златев-до тук само слухове и дори не е загатнал , че ще се занимава с футбол.
Вариант 4- цялата власт във феновете-лично за мен невъзможен в страната ни.
Вариант 5- Врътката с цска.

Ти сигурен ли си, че искаш ББ да ви уреди с нещо като гърнетата в ЦСКА?

Бойко така ни урежда от 2010 насам, че свят ни се е завило.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”