Вариант 6- Вероятно нещо не знаем а всичко вече е измислено и скоро ,ще разберем

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Вариант 6- Вероятно нещо не знаем а всичко вече е измислено и скоро ,ще разберем
001 написа:Прекрасна новина , най после феновете ще могат да докажат дали са достойни за левски.
Акциите са им подарени, остава да се самоиздържат и да имат отбор без ДП,ББ и други пионки и ДС назначения
gihuelo написа:Вариант 1- Таки
Таки никога няма влезне в губещ бизнес ! За да стане печеливш трябва да започнат да се продават мачове. Абсурд е да върне дълговете( таки пари не връща:)). Общо взето мисля, че не е добър вариант. Даже казаха ,че и Борето ще върне акциите.
Вариант 2- Да се изчака евентуална победа на ББ на изборите и да се осигури фирма или две
който да поемат отбора( нещо като гърнетата в цска).-доста несигурно ми звучи , защото според мен скоро няма да има правителство .
Вариант 3- Валентин Златев-до тук само слухове и дори не е загатнал , че ще се занимава с футбол.
Вариант 4- цялата власт във феновете-лично за мен невъзможен в страната ни.
Вариант 5- Врътката с цска.
vaskonti написа:gihuelo написа:Вариант 1- Таки
Таки никога няма влезне в губещ бизнес ! За да стане печеливш трябва да започнат да се продават мачове. Абсурд е да върне дълговете( таки пари не връща:)). Общо взето мисля, че не е добър вариант. Даже казаха ,че и Борето ще върне акциите.
Вариант 2- Да се изчака евентуална победа на ББ на изборите и да се осигури фирма или две
който да поемат отбора( нещо като гърнетата в цска).-доста несигурно ми звучи , защото според мен скоро няма да има правителство .
Вариант 3- Валентин Златев-до тук само слухове и дори не е загатнал , че ще се занимава с футбол.
Вариант 4- цялата власт във феновете-лично за мен невъзможен в страната ни.
Вариант 5- Врътката с цска.
Ти сигурен ли си, че искаш ББ да ви уреди с нещо като гърнетата в ЦСКА?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga и 46 госта