Мнениеот Ozzimozzi » 19 фев 2017 12:04
OOP написа:Ozzimozzi написа:OOP написа:Mitata написа:Ozzimozzi написа:OOP написа:Поредната мантра как ГГ инвестира в базите отива в канала. Той просто покрива наема, а някои форумни герои го изкарват така все едно, че налива милиони......
Дали се инвестира нещо в базите може да се види с просто око, като се отскочи до Панчарево.
Ясно е, че се инвестират много пари. Ако за армйците това е отлична новина, за хейтърите е повече от лоша. Те свикнаха ЦСКА да е разграден двор, редът на Армията ги стресира.
Стресира ме единствено факта, че има хора които наричат този клуб ЦСКА

Иначе за мен думите на министърката са много по-меродавни от спеицалистите тука!
Не виждам какво стряскащо има с името на ЦСКА. Били сме и ЦДНА, и ЦФК ... Публиката е същата, стадиона, песните..
На вас Спас като ви сменя името на стадиона, той няма ли да е вече вашия стадион? Утре като ви накара да ходите с тениски на Виваком за да съществува отбора, вие на кой ще сте фенове? На Виваком или на Левски?
Доста нескопосан опит за сравнение. Да всичко си е същото, но не и отборът. Сигурен съм, че и на теб ти е ясно, че това не е ЦСКА. Но това си е ваш проблем. Не се сърдете обаче като ви подиграват и имай в предвид, че във форума има правила и за това чувате и виждате възможно най-леките мнения за вас припознавачите. Името на стадиона ни се смеnя, но е НАШИЯ стадион. Не отиваме на на градския стадион в Ловеч и да викаме е те това е Арена Георги Аспарухов.
Ние никъде не сме отишли! На Армията си ходим. Отборът играе там, футболистите са си едни наемни работници. Днес ритат едни, утре други. Виж, че и при вас вчера ритаха 3-ма българи и останалото чужди. Няма дори да повдигаме въпроса за юноши на клуба!
Това, че вие ни се подигравате не може да ме притеснява, защото ЦСКА ви е онзи трън в петата, който ви боцка от десетилетия. По-скоро бих се притеснил, ако не го правите.

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов