Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Ozzimozzi » 19 фев 2017 10:53

OOP написа:Поредната мантра как ГГ инвестира в базите отива в канала. Той просто покрива наема, а някои форумни герои го изкарват така все едно, че налива милиони......

Дали се инвестира нещо в базите може да се види с просто око, като се отскочи до Панчарево.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 фев 2017 10:55

djd написа:
vaskonti написа:Бобо, един пълноразмерен терен може да струва както 500 000лв, така и 50 000. Има десетки условия, които влияят на цената и ако ги гледаш от самолет двата терена, разлика няма да видиш. Недей да правиш сметки на база количеството, качеството е определящо за цената, а разликите са гигантски. До колкото помня, на Армията се смениха чимовете, на Панчарево едва ли е било нещо по-различно. Само че, това е евтината част. Оскъпяването идва от качествени дренажи, подложки и още един куп неща. Казвам го защото жена ми се занимава с такива неща и съм наясно горе-долу с технологията и цените на терени и всякакви спортни настилки.
Добави към това гипсокартон, латекс и други дреболии за Панчарево и колко ли по-голяма сума от дължимия наем ще получиш? Разбира се, може и да бъркам, но леко се съмнявам, че Ганчев би съдил държавата за "вложените" милиони.

На Армията изгребаха и дренажа, не е само тревата. Общо взето се правят подобрения, даващи възможност да се ползва Армията и Панчарево, особено последното, щото то беше занемарено. При последната смяна на тревата на Армията по времето на Титан имаше някакви проблеми.
При един по-мащабен ремонт на Армията тази операция трябва да се повтори, даже и да се разшири, тъй като трябва да се направи отопление на терена. Така, както е на Герена, на националния и може би в Разград.

Може, аз само казвам, че разликите между едни на пръв поглед еднакви терена може да са огромни и гигантски. Не знам какви са инвестициите до момента като сума, но подозирам, че министърката има някаква представа. Ако пък лъже, логично би било Ганчев да съди държавата за тия милиони. А леко се съмнявам да го направи ако загуби търга. Разбира се, това ще бъде отново отдадено на някаква конспирация и подтисничество срещу въпросния човек.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 19 фев 2017 10:56

OOP написа:Поредната мантра как ГГ инвестира в базите отива в канала. Той просто покрива наема, а някои форумни герои го изкарват така все едно, че налива милиони......

Имаше един дълг от 900к, заради който Кралев прекрати договора с ПФК ЦСКА. Не знам дали този дълг е платен или също влиза в сметката с инвестициите. Това, което се говори по медиите, не описва непременно цялата картина.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 19 фев 2017 10:59

djd написа:

Имаше един дълг от 900к, заради който Кралев прекрати договора с ПФК ЦСКА. Не знам дали този дълг е платен или също влиза в сметката с инвестициите. Това, което се говори по медиите, не описва непременно цялата картина.

Това казва служебната министърка, като добава, че има специална дирекция, която се занимава с базите и смята, че инвестициите не са по-големи от дължимия наем. Не е като бате Милко да обяснява как налял милиони.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 19 фев 2017 11:01

Ozzimozzi написа:

Дали се инвестира нещо в базите може да се види с просто око, като се отскочи до Панчарево.

Ясно е, че се инвестират много пари. Ако за армейците това е отлична новина, за хейтърите е повече от лоша. Те свикнаха ЦСКА да е разграден двор, редът на Армията ги стресира.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 19 фев 2017 11:03

Mitata написа:
Ozzimozzi написа:

Ясно е, че се инвестират много пари. Ако за армйците това е отлична новина, за хейтърите е повече от лоша. Те свикнаха ЦСКА да е разграден двор, редът на Армията ги стресира.

Стресира ме единствено факта, че има хора които наричат този клуб ЦСКА :!: Иначе за мен думите на министърката са много по-меродавни от спеицалистите тука!
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 19 фев 2017 11:06

OOP написа:
djd написа:

Това казва служебната министърка, като добава, че има специална дирекция, която се занимава с базите и смята, че инвестициите не са по-големи от дължимия наем. Не е като бате Милко да обяснява как налял милиони.

Знаеш как е. Ремонтираш 50 квадрата, а отчиташ 100. При подобни отношения винаги се надписва.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 19 фев 2017 11:13

OOP написа:
Mitata написа:
Ozzimozzi написа:

Ясно е, че се инвестират много пари. Ако за армйците това е отлична новина, за хейтърите е повече от лоша. Те свикнаха ЦСКА да е разграден двор, редът на Армията ги стресира.

Стресира ме единствено факта, че има хора които наричат този клуб ЦСКА :!: Иначе за мен думите на министърката са много по-меродавни от спеицалистите тука!

Не виждам какво стряскащо има с името на ЦСКА. Били сме и ЦДНА, и ЦФК ... Публиката е същата, стадиона, песните..
На вас Спас като ви сменя името на стадиона, той няма ли да е вече вашия стадион? Утре като ви накара да ходите с тениски на Виваком за да съществува отбора, вие на кой ще сте фенове? На Виваком или на Левски?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 19 фев 2017 11:21

Ozzimozzi написа:
OOP написа:
Mitata написа:
Ozzimozzi написа:

Не виждам какво стряскащо има с името на ЦСКА. Били сме и ЦДНА, и ЦФК ... Публиката е същата, стадиона, песните..
На вас Спас като ви сменя името на стадиона, той няма ли да е вече вашия стадион? Утре като ви накара да ходите с тениски на Виваком за да съществува отбора, вие на кой ще сте фенове? На Виваком или на Левски?

Доста нескопосан опит за сравнение. Да всичко си е същото, но не и отборът. Сигурен съм, че и на теб ти е ясно, че това не е ЦСКА. Но това си е ваш проблем. Не се сърдете обаче като ви подиграват и имай в предвид, че във форума има правила и за това чувате и виждате възможно най-леките мнения за вас припознавачите. Името на стадиона ни се смеnя, но е НАШИЯ стадион. Не отиваме на на градския стадион в Ловеч и да викаме е те това е Арена Георги Аспарухов.
От „Фен клуб Сектор Г”:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 19 фев 2017 12:04

OOP написа:
Ozzimozzi написа:
OOP написа:
Mitata написа:
Ozzimozzi написа:

Доста нескопосан опит за сравнение. Да всичко си е същото, но не и отборът. Сигурен съм, че и на теб ти е ясно, че това не е ЦСКА. Но това си е ваш проблем. Не се сърдете обаче като ви подиграват и имай в предвид, че във форума има правила и за това чувате и виждате възможно най-леките мнения за вас припознавачите. Името на стадиона ни се смеnя, но е НАШИЯ стадион. Не отиваме на на градския стадион в Ловеч и да викаме е те това е Арена Георги Аспарухов.

Ние никъде не сме отишли! На Армията си ходим. Отборът играе там, футболистите са си едни наемни работници. Днес ритат едни, утре други. Виж, че и при вас вчера ритаха 3-ма българи и останалото чужди. Няма дори да повдигаме въпроса за юноши на клуба!
Това, че вие ни се подигравате не може да ме притеснява, защото ЦСКА ви е онзи трън в петата, който ви боцка от десетилетия. По-скоро бих се притеснил, ако не го правите. :)

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”