Шампионска лига - 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Шампионска лига - 2016/17

Мнениеот Red_Neck » 14 фев 2017 23:53

Groucho написа:Съвсем обективно трябва да отбележим, че днешната голяма победа на ПСЖ се дължи най-вече на миграцията на Златан в посока Манчестър :lol:

:mrgreen: :mrgreen:
Анатема!
За най-големият ЦН.... евър, или добро, или нищо!
Праи си пас.... :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 фев 2017 23:53

Thsmith написа:
Udoji90 написа:Аз очаквам 2 сравнително резултатни мача. Барса според мен ще бият с 2-3.

Биха, но начални удари : )

Факт. :)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 15 фев 2017 00:05

Лукчо е пътник (забавно, той трябваше да излети още след онази загуба от Сосиедад на Мойс :lol: , но съдбата пожела друго). Интересно е кой ще е новият треньор на Барселона от лятото? Сампаоли? Велверде? Аз залагам на Роналд Куман ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 15 фев 2017 00:10

CSKA69 написа:Лукчо е пътник (забавно, той трябваше да излети още след онази загуба от Сосиедад на Мойс :lol: , но съдбата пожела друго). Интересно е кой ще е новият треньор на Барселона от лятото? Сампаоли? Велверде? Аз залагам на Роналд Куман ;)

Не би трябвало. Луис Енрике прави чудеса с тези играчи, и ако не бе той, едва ли щяха да играят финал за купата на Испания. Ще е твърде неблагодарно от тяхна страна, но пък на какво ли не сме се нагледали...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 фев 2017 00:19

41-годишният рекорд на Левски си остана! ПСЖ не успя да вкара 5 гола на Барса. А тогава за каталунците играеха Кройф и Неескенс, а не някави месита и неймарита.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 фев 2017 00:23

CSKA69 написа:Лукчо е пътник (забавно, той трябваше да излети още след онази загуба от Сосиедад на Мойс :lol: , но съдбата пожела друго). Интересно е кой ще е новият треньор на Барселона от лятото? Сампаоли? Велверде? Аз залагам на Роналд Куман ;)

Вааан Гааааал

или да върнат плешо :lol:

пп и за г-н "пИчели" ще се зарадвам.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 фев 2017 00:28

Куман? НЕ!
Един треньор, добрал се до Англия, не я напуска. Иначе го чака забвение.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 15 фев 2017 00:36

Thsmith написа:

Вааан Гааааал

или да върнат плешо :lol:

пп и за г-н "пИчели" ще се зарадвам.

Ван Гаал за трети път в Барса - мисля, че това вече е невъзможно, но пък те май имат нужда от леене на нови основи, а кой е по-добър в това начинание от холандеца?! ;) Със сигурност обаче циркът докато е евентуално начело ще е голям :lol: Между другото Валенсия са го искали за треньор, когато Прандели напусна, но той е отказал, защото Юнайтед още му плащат кинти за уволнението :lol:

Гуардиола няма да се върне повече като треньор в Барселона - самият той го намекна няколко пъти (дори баща му загатна за това). Освен всичко друго, той хич се няма със сегашното ръководство на Барса, така че никакъв шанс.

За Стоичков всички, които не харесваме Барселона ще се израдваме :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 фев 2017 01:34

Аа, ето я темата бре. :)

Малко ми е тъжно нали като каталунски фен ми е тъжничко, но мачовете требе да се анализират, за да се видят от всички къде са ни били грешките. Първото полувреме, че и второто имаше само един отбор на терена и това били момчета на Юнай Емери! Пе Ес Же успяло да оползотвори превъзходството си и още до почивка опитало да развали бум,бум на Баце Таско, ама не успя. Второто полувреме вече развалили бум,бум, но бом,бом също понякога е важен! Баце Таско се зарадвал и натъжил едновременно от четирите безответни гола в нашата врата, но пък това било най-малкото, с което се отървал най-слабия и най-прехвален отбор на Барселона в историята на футбола! Баце Таско обаче вижда това, което други фенове не иска да погледне и ви казвал, че тази Барса е най-слабата от всички възможни досега и не му харесвало изобщо да го прехвалват и да се прехласват децата по този отбор и да се гаврят с други по-малки отбори и ви казвал много правилно, че каталунците са слаб отбор като извадиш малкия Лемур, Меси и Суарка останалите са хептем слаби бе, то ПСЖ не ни даде да пипнем коженото кълбо, ние всъщност изглеждахме като хандбален отбор за девойки, който не разбра, че футболче се играе с голяма топка и не се хвърля от ръце, ами се мъчиш да я риташ с крачета. Обаче кат си вързан в крачетата чакаш само реферът да спре да бута жестоката отбора домакин, защото тази вечер този рефер не свирнал, да не повярва футболен човек, нищо в полза на нашите каталунци ама реферите като видят, че един отбор е скаран с футбола като цяло спират да го и подкрепят. От друга страна резултатът можеше и да е по-голям и терзанието ни сега като каталунци щеше също да е по-големичко, но в крайна сметка аз очаквах поне да бъдем разбити в средата на терена и то така си и стана. Толкова за този мач ще страдаме за каталунците ни и ще се надяваме до последно на убрът на реванша! Не губете вяра, колеги, все някога ще вкараме четири гола на някой лош, лошото е дали можем и на реванша! :(

Другият двубой Бенфика и Дортмунд изиграха доста по-интересен за наблюдаване мач, но за съжаление успяха да си отбележат само веднъж и то домакините. През голяма част от двубоя се създаваше впечатлението, че Борусия ще се поздрави с победата, но такива нубове като Обамеянг и Дембеле няма. Гостите изтърваха страшно голямо количество положения, че дори парижани биха им завидели на пропуските. В крайна сметка Бенфика се измъкна със суха мрежичка, защото успяха да направят една единствена по-смислена атака и отбелязаха и попадение, но със сигурност им беше доста, доста трудно и жълто-черните могат да проклинат малшанса, който ги споходи тази вечер. Реваншът се очертава поне в тази двойка да е интересен и Дортмунд има силите да обърне нещата в своя полза! :)

[offtopic]Баце Таско ще попита защо всички деца хвалят най-слабия отбор на света, най-слабата Барса в история товачка със сигурност! Защо ми ги хвалите тези малките лемури и саблезъби тигри?Те не стават за футболче, те са медийни звезди и ако не им легнеш не могат да бият никого! Баце Таско ще се радва ако на лято тези тримата бъдат продадени и да опитаме да пооправим реноме на Барса наново! Требват сериозни играчи като Кавани, Матуиди, Верати и треньора не е добър, как ще бие този Унай Емери бре? Вонаги може да опитаме да си върнем и Алексис Санчес от артилеристите ми, но хайде, на Барса бих го дал и гледал отново с удоволствие, стига да заиграе на върха на атаката, че победите идват само с вкарване на голчета, момци! Ето такачка Изображение
Може и такачка
Изображение:)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 фев 2017 05:33

Трябва да почнеш да си правиш клипчета с анализи и да ги качваш в нета.
100% бързо ще се пребориш за влизане в господарите :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”