Аа, ето я темата бре.
Малко ми е тъжно нали като каталунски фен ми е тъжничко, но мачовете требе да се анализират, за да се видят от всички къде са ни били грешките. Първото полувреме, че и второто имаше само един отбор на терена и това били момчета на Юнай Емери! Пе Ес Же успяло да оползотвори превъзходството си и още до почивка опитало да развали бум,бум на Баце Таско, ама не успя. Второто полувреме вече развалили бум,бум, но бом,бом също понякога е важен! Баце Таско се зарадвал и натъжил едновременно от четирите безответни гола в нашата врата, но пък това било най-малкото, с което се отървал най-слабия и най-прехвален отбор на Барселона в историята на футбола! Баце Таско обаче вижда това, което други фенове не иска да погледне и ви казвал, че тази Барса е най-слабата от всички възможни досега и не му харесвало изобщо да го прехвалват и да се прехласват децата по този отбор и да се гаврят с други по-малки отбори и ви казвал много правилно, че каталунците са слаб отбор като извадиш малкия Лемур, Меси и Суарка останалите са хептем слаби бе, то ПСЖ не ни даде да пипнем коженото кълбо, ние всъщност изглеждахме като хандбален отбор за девойки, който не разбра, че футболче се играе с голяма топка и не се хвърля от ръце, ами се мъчиш да я риташ с крачета. Обаче кат си вързан в крачетата чакаш само реферът да спре да бута жестоката отбора домакин, защото тази вечер този рефер не свирнал, да не повярва футболен човек, нищо в полза на нашите каталунци ама реферите като видят, че един отбор е скаран с футбола като цяло спират да го и подкрепят. От друга страна резултатът можеше и да е по-голям и терзанието ни сега като каталунци щеше също да е по-големичко, но в крайна сметка аз очаквах поне да бъдем разбити в средата на терена и то така си и стана. Толкова за този мач ще страдаме за каталунците ни и ще се надяваме до последно на убрът на реванша! Не губете вяра, колеги, все някога ще вкараме четири гола на някой лош, лошото е дали можем и на реванша!
Другият двубой Бенфика и Дортмунд изиграха доста по-интересен за наблюдаване мач, но за съжаление успяха да си отбележат само веднъж и то домакините. През голяма част от двубоя се създаваше впечатлението, че Борусия ще се поздрави с победата, но такива нубове като Обамеянг и Дембеле няма. Гостите изтърваха страшно голямо количество положения, че дори парижани биха им завидели на пропуските. В крайна сметка Бенфика се измъкна със суха мрежичка, защото успяха да направят една единствена по-смислена атака и отбелязаха и попадение, но със сигурност им беше доста, доста трудно и жълто-черните могат да проклинат малшанса, който ги споходи тази вечер. Реваншът се очертава поне в тази двойка да е интересен и Дортмунд има силите да обърне нещата в своя полза!

[offtopic]Баце Таско ще попита защо всички деца хвалят най-слабия отбор на света, най-слабата Барса в история товачка със сигурност! Защо ми ги хвалите тези малките лемури и саблезъби тигри?Те не стават за футболче, те са медийни звезди и ако не им легнеш не могат да бият никого! Баце Таско ще се радва ако на лято тези тримата бъдат продадени и да опитаме да пооправим реноме на Барса наново! Требват сериозни играчи като Кавани, Матуиди, Верати и треньора не е добър, как ще бие този Унай Емери бре? Вонаги може да опитаме да си върнем и Алексис Санчес от артилеристите ми, но хайде, на Барса бих го дал и гледал отново с удоволствие, стига да заиграе на върха на атаката, че победите идват само с вкарване на голчета, момци! Ето такачка
Може и такачка

:)[/offtopic]