Явно Аруна Коне е новия идол на Погба

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Манчестър Юнайтед и Атлетико Мадрид са постигнали принципна договорка за Антоан Гризман, обяви френският Canal +.
Тв каналът добави информацията, че футболист №3 в света също е казал "Да" на офертата от Ман Юн и ще се присъедини към английския гранд през лятото..
"Червените дяволи" ще платят клаузата в договора на Гризман с Атлетико за освобождаването му - 100 милиона евро.
Антоан Гризман ще получава около 18 милиона евро на сезон на "Олд Трафорд".
JackPackage написа:Ама Ман Ю и Атлетико са постигнали договорка или Ман Ю ще плати клаузата, защото при клаузата, дори не трябва да се срещат с хората от Атлетико?![]()
![]()
Jackxxx написа:JackPackage написа:Ама Ман Ю и Атлетико са постигнали договорка или Ман Ю ще плати клаузата, защото при клаузата, дори не трябва да се срещат с хората от Атлетико?![]()
![]()
Какво значение има за теб? Пак ще сменяш аватара.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта