Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н

Мнениеот JackPackage » 01 фев 2017 16:14

Изображение

Явно Аруна Коне е новия идол на Погба :lol: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 01 фев 2017 23:56

100 милиона :) :) :)
Има завършващия удар на Клевърли.Моуринката и Погба вървят ръка за ръка явно.И по тоя начин ще си и излязат от Олд Трафорд лятото.Защото като играеш срещу последния във ВЛ у дома и си зверски безидеен нямаш право да разправяш, че си носил големи успехи.А като не можеш едно точно отиграване да направиш срещу тези паляци нямаш и право да претендираш, че си голям футболист.Можеш да претендираш, че си Туитър звезда.
Редно е при всяко отиграване на Погба на Олд Трафорд да върви музиката от Бени Хил.Един от най-глупавите футболисти, които някога съм виждал с наш екип.Той освен Ибрата друг не вижда.И на друг не подава.
Лятото крилата са ни най-малкия проблем.Трябва ни нов халф на мястото на стомилионния и нов треньор.Три треньора сменихме, ама ни един от тия боклуци не практикува футбол.От бащата на Фелайни отидохме при философа, след това паркирахме автобуса насред Олд Трафорд, защото докарвал резултати.Ние имаме само един мач този сезон, в който да сме разбили съперника-едно 4-0 срещу Лестър.Останалото време хитруваме и треперим.Няма да стане така.Не може тия паляци да не можем да ги надупчем.Не може първото полувреме да сме безидейни, а второто само да я изсипваме като селски бекове и да падаме като балерини, гледайки към Майк Джоунс с надеждата, че той ще ни компенсира за собствените неадекватни решения.Не може всичките ти съперници да сбъркат, а ти да не можеш да биеш у дома отбор, който няма достатъчно играчи да си напълни скамейката.На мен днес ми изтече търпението към Моуриньо и Погба.Уж дойде да носи резултати.Все тая футбола, носи резултати.Все тая юношите, носи резултати.Все тая поведението, носи резултати.Еми 20 кръга сме на шесто място-няма резултати, следователно Моуриньо е напълно безполезен.Искам един треньор да дойде и да каже:Ще играем футбол.Пак тоя сетубалски циганин ми развали деня.
Вчера с кеф гледах как Тотнъм и Арсенал се дънят, днес цял ден потривам ръце и си викам, че днес ще скъсаме мрежата и ще напънем за топ 4, но забравих кой ни е треньор.Ръсим и ръсим пари за разни инстраграм звезди, а така и не докарахме качествен треньор.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 02 фев 2017 00:06

33 гола за 23 мача.И половината са на Ибрата.Ето това ни е атаката.Няма подобрение пичове.Бяхме си жалки при Мойс, такива бяхме и при ЛВГ.Такива сме и сега.Какво топ 4?Настоящият отбор на четвърто място е с 19 гола повече от нас.Омръзна ми от философии, омръзна ми от пазене на резултати, омръзна ми от псевдотуитър звезди и летни хаштагманиаци да идват в отбора.За тези четири години имаше само един човек, който получи шанс да води клуба, и каза:"Ще играем така както подобава на МЮ".И този човек лятото го изгонихме.Лятото тотално си загърбихме традииците.Докарахме автобус за треньор, дадохме 100 милиона за играч, който САФ реши да го пусне да си тръгне за без пари(май със право), и махнахме една футболна легенда в лицето на Райън Гигс.Твърдо вървим по пътя на Пуул.
Защо Михтарян и Карик бяха сменени?Защо Олд Трафорд 15 минути скандираше името на Марсиал, а той не влезе? Защо Погба е недосегаем?
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 фев 2017 00:08

Смуут, избърза да се похвали с познаваемостта на прогнозите му :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 02 фев 2017 00:36

а аз продължавам да си твърдя, че Моуриньо е изчерпан за големия футбол и МЮ е последния голям отбор, който води.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 02 фев 2017 11:26

Затворихме трансферната тема, тя така или иначе е само за спекулации. :twisted:

Манчестър Юнайтед и Атлетико Мадрид са постигнали принципна договорка за Антоан Гризман, обяви френският Canal +.

Тв каналът добави информацията, че футболист №3 в света също е казал "Да" на офертата от Ман Юн и ще се присъедини към английския гранд през лятото..

"Червените дяволи" ще платят клаузата в договора на Гризман с Атлетико за освобождаването му - 100 милиона евро.

Антоан Гризман ще получава около 18 милиона евро на сезон на "Олд Трафорд".
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 фев 2017 11:33

Ама Ман Ю и Атлетико са постигнали договорка или Ман Ю ще плати клаузата, защото при клаузата, дори не трябва да се срещат с хората от Атлетико? :lol: :roll: :?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 02 фев 2017 11:38

Мен ме учудва това, че във всяко домакинство имаме много корнери, много статични положения, но никакви голове от тях. Преди години централните защитници ( Видич, Рио и т.н) вкарваха много голове, а сега сме безопасна игла при корнери. Централните защитници изобщо не стигат до удар, топката е все насочена към Ибра, Погба и Фелайни, когато последният е в игра. А срещу такива затворени отбори, статичните положения са много важни. Трябва да се работи много върху това.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 02 фев 2017 11:56

JackPackage написа:Ама Ман Ю и Атлетико са постигнали договорка или Ман Ю ще плати клаузата, защото при клаузата, дори не трябва да се срещат с хората от Атлетико? :lol: :roll: :?

Какво значение има за теб? Пак ще сменяш аватара. :)
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 фев 2017 12:04

Jackxxx написа:
JackPackage написа:Ама Ман Ю и Атлетико са постигнали договорка или Ман Ю ще плати клаузата, защото при клаузата, дори не трябва да се срещат с хората от Атлетико? :lol: :roll: :?

Какво значение има за теб? Пак ще сменяш аватара. :)

Ако се наложи, ще го сменям, може да си сложа на 100 милионния Аруна Коне аватар, знае ли се ;) :)

Иначе според Сън, Мирър, Мейл и другите такива "достоверни източници" вие Гризман го взимате от началото на ЕП 2016, сега тъкмо затвори джама и пак :roll: :?

Живи и здрави ще видим какво ще стане, Атлетико сме свикнали да намираме нови звезди за нападението - последните 10 години са минали 5-6 такива през отбора и все сме оцелявали :)

Върни се в “Манчестър Ю”