Кашчей написа:Player написа:Еми ето го решението. Решава го служебното правителство. Все пак Радев (се предполага), че го е избрал. Ако не искат, да ги смени с такива които ще са съгласни. Служебните са негови и както досега Бойко носеше вината за кабинета си, така и сега Радев да си носи. Но щом не го правят, значи той не иска. То е ясно че само Тръмп има топки на този свят, но не ми пречи да се надявам и у нас да стане... Но ми е ясно, че този е чехльо на вицето си и на позитанката.
Еми кажи си го направо това, че Радев не ти допада, защото е бил кандидат на БСП, а не да носиш от 9 дерета вода и да намесваш и нелегалните мигранти в темата.
Никаква вода не нося. Нито един не ми е допадал. Пълно фрийк шоу бяха кандидатеии. Направо ме е срам как може да бъдат допускани някой от тях за кандидати. Ама това показва, каква държава има....
Не ща никаква измет да влиза тук. Ако този чехльо покаже малко мъжество и се опита дори да направи нещо, ще го подкрепя веднага. Интереса ми и този на страната ми е над някакви си мафии, нарекли се партии. А основното заради което беше избран, са точно диваците които Бойко ги пусна. Надеждата на много е, че този ще ги спре. Ама за седмица не е свършил нищо, освен да подпише спуснатите му имена за министри. Онзи в САЩ не губи и ден, а този, какво чака?