Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Player » 28 яну 2017 13:28

Кашчей написа:
Player написа:Еми ето го решението. Решава го служебното правителство. Все пак Радев (се предполага), че го е избрал. Ако не искат, да ги смени с такива които ще са съгласни. Служебните са негови и както досега Бойко носеше вината за кабинета си, така и сега Радев да си носи. Но щом не го правят, значи той не иска. То е ясно че само Тръмп има топки на този свят, но не ми пречи да се надявам и у нас да стане... Но ми е ясно, че този е чехльо на вицето си и на позитанката.

Еми кажи си го направо това, че Радев не ти допада, защото е бил кандидат на БСП, а не да носиш от 9 дерета вода и да намесваш и нелегалните мигранти в темата.

Никаква вода не нося. Нито един не ми е допадал. Пълно фрийк шоу бяха кандидатеии. Направо ме е срам как може да бъдат допускани някой от тях за кандидати. Ама това показва, каква държава има....
Не ща никаква измет да влиза тук. Ако този чехльо покаже малко мъжество и се опита дори да направи нещо, ще го подкрепя веднага. Интереса ми и този на страната ми е над някакви си мафии, нарекли се партии. А основното заради което беше избран, са точно диваците които Бойко ги пусна. Надеждата на много е, че този ще ги спре. Ама за седмица не е свършил нищо, освен да подпише спуснатите му имена за министри. Онзи в САЩ не губи и ден, а този, какво чака?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 яну 2017 13:36

Player написа:
Кашчей написа:
Player написа:Еми ето го решението. Решава го служебното правителство. Все пак Радев (се предполага), че го е избрал. Ако не искат, да ги смени с такива които ще са съгласни. Служебните са негови и както досега Бойко носеше вината за кабинета си, така и сега Радев да си носи. Но щом не го правят, значи той не иска. То е ясно че само Тръмп има топки на този свят, но не ми пречи да се надявам и у нас да стане... Но ми е ясно, че този е чехльо на вицето си и на позитанката.

Еми кажи си го направо това, че Радев не ти допада, защото е бил кандидат на БСП, а не да носиш от 9 дерета вода и да намесваш и нелегалните мигранти в темата.

Никаква вода не нося. Нито един не ми е допадал. Пълно фрийк шоу бяха кандидатеии. Направо ме е срам как може да бъдат допускани някой от тях за кандидати. Ама това показва, каква държава има....
Не ща никаква измет да влиза тук. Ако този чехльо покаже малко мъжество и се опита дори да направи нещо, ще го подкрепя веднага. Интереса ми и този на страната ми е над някакви си мафии, нарекли се партии. А основното заради което беше избран, са точно диваците които Бойко ги пусна. Надеждата на много е, че този ще ги спре. Ама за седмица не е свършил нищо, освен да подпише спуснатите му имена за министри. Онзи в САЩ не губи и ден, а този, какво чака?

Абе ти..само себе си ли четеш?! Защо да си губя времето и да ти отговарям, след като си като латерна и повтаряш едно и също?!
Я ми припомни правомощията на Президента на България в актове на изпълнителната власт, че ми се губят, или само ти ги знаеш?!? То бива, бива, ама човекът е на поста от по-малко от седмица и започнахте с простотиите!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 28 яну 2017 13:49

Кой те кара пък теб да си губиш времето? Ясно е че го имаш в изобилие, но никой не те кара.
А ти знаеш ли че днес няма Парламент? Единственият избран държавник днес от народа е Радев. За да я има държавата той си назначи кабинет. Е кой управлява нещата тогава? Ти ако ще адвокатстваш на някой си адвокатствай, на мен не ми пречиш. Аз искам действия, като тези на Тръмп. Има начин да стана нещата. В политиката няма невъзможни неща.
Край на бежанците и мигрантите, връщане на циганите в Индия, справяне с проблема с турчеещите си българи и етнически партии, подчиняване на съдии и прокурори, защото не може някаква си група хора да са над закона и само да пускат престъпниците. Все пак всички сме равни пред него. Не може да има някакви независими или със специални права. Ето такива неща искам аз. И хич не ми пука кой ще ги направи. Съдя ги по делата им, а Радев не е изключение. Ако иска нещо да направи, има начин. Ако иска и диктатура да наложи, за да успее ще може, все пак военните ще го подкрепят. То и без това света отива натам. Всяко действие има противодействие. Хитлер нямаше да го има , ако не бяха наглите победителки от ПСП. Сега също малоумната политика, докарва крайни хора и мерки. И по-добре да са по-бързо.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 яну 2017 13:53

Player написа:Кой те кара пък теб да си губиш времето? Ясно е че го имаш в изобилие, но никой не те кара.
А ти знаеш ли че днес няма Парламент? Единственият избран държавник днес от народа е Радев. За да я има държавата той си назначи кабинет. Е кой управлява нещата тогава? Ти ако ще адвокатстваш на някой си адвокатствай, на мен не ми пречиш. Аз искам действия, като тези на Тръмп. Има начин да стана нещата. В политиката няма невъзможни неща.
Край на бежанците и мигрантите, връщане на циганите в Индия, справяне с проблема с турчеещите си българи и етнически партии, подчиняване на съдии и прокурори, защото не може някаква си група хора да са над закона и само да пускат престъпниците. Все пак всички сме равни пред него. Не може да има някакви независими или със специални права. Ето такива неща искам аз. И хич не ми пука кой ще ги направи. Съдя ги по делата им, а Радев не е изключение. Ако иска нещо да направи, има начин. Ако иска и диктатура да наложи, за да успее ще може, все пак военните ще го подкрепят. То и без това света отива натам. Всяко действие има противодействие. Хитлер нямаше да го има , ако не бяха наглите победителки от ПСП. Сега също малоумната политика, докарва крайни хора и мерки. И по-добре да са по-бързо.

Дойдохме си на думата-Хитлер. Имаш ли идея защо в Германия е управлявал канцлерът Хитлер, а не президентът Хинденбург? Какво му е пречело на Хинеднбург да си прави каквото си поиска, както ти сега караш Радев да прави?!
А и да те светна, Германия и сега има президент, но управлява канцлерът-защо ли?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 28 яну 2017 16:07

Германия ли? Ние сме по-независима страна от тази. Ами едно нещо там наречено канцлер акт и това отговаря на всичко. Надявам се по тази линия сега да са на пълно подчинение и на Тръмп и да започне да ги освобождава от овчелюдието им. Говоря за истинските германци. Тия хора там трябва да престанат да се чувстват виновни за едно нищо и да се стегнат и да си оправят държавата и интересите си. Важно е за всички.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 яну 2017 16:48

Player написа:Германия ли? Ние сме по-независима страна от тази. Ами едно нещо там наречено канцлер акт и това отговаря на всичко. Надявам се по тази линия сега да са на пълно подчинение и на Тръмп и да започне да ги освобождава от овчелюдието им. Говоря за истинските германци. Тия хора там трябва да престанат да се чувстват виновни за едно нищо и да се стегнат и да си оправят държавата и интересите си. Важно е за всички.

Определено ВСВ, разпалена от тях е едно нищо, ама абсолютно нищо!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 яну 2017 19:33

Тръмпака дали ще минира и кльон, комуненцето му ниедно?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 28 яну 2017 22:02

Кашчей написа:
Player написа:Германия ли? Ние сме по-независима страна от тази. Ами едно нещо там наречено канцлер акт и това отговаря на всичко. Надявам се по тази линия сега да са на пълно подчинение и на Тръмп и да започне да ги освобождава от овчелюдието им. Говоря за истинските германци. Тия хора там трябва да престанат да се чувстват виновни за едно нищо и да се стегнат и да си оправят държавата и интересите си. Важно е за всички.

Определено ВСВ, разпалена от тях е едно нищо, ама абсолютно нищо!

Имало е хиляди войни в познатата ни история. Защо тази да е толкова по-различна и защо днешните хора да са виновни, че предците им са искали справедливост. Виновни са преди всичко, абсурдите на победителите. Аз немците и Хитлер за ВСВ не ги съдя, дори напротив. И ние сме били в същата ситуация от същите победителки и ги разбирам напълно. Жалко че загубиха.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 28 яну 2017 22:04

fcb_bg написа:Тръмпака дали ще минира и кльон, комуненцето му ниедно?

А дали ще признае за лъжата с Луната и 11 септември? Ако го стори, значи има надежда за този свят.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 яну 2017 22:41

А ако не са лъжа ??! Или ти такъв вариант не допускаш ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”