ЕFL CUP| Ливърпул - Саутхямптън 25.01.2017 |22:00| 0-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Re: ЕFL CUP| Ливърпул - Саутхямптън 25.01.2017 |22:00|

Мнениеот PSvilenov » 26 яну 2017 01:33

Liverpool_EC написа:
realist написа:Е прочети нагоре колко народ го разкараха Стъридж. Не говоря само за теб. Що се отнася до Лукас и Хендо, казвал съм милион пъти, че не съм фен на нито един от двамата. Просто не съм съгласен винаги, когато се издъним, те да са виновните. Като говорим за есента, шляпахме си и с халфовата линия Вайналдум-Хендо-Лалана. Що тогава не се плюеше по Хендо? А Лукас не е ли перфектната резерва? Ама и той да се маха. Те не останаха футболисти, и без това са ни кът. А, забравих, Арнолд, Оджо и Еджерия ще газят наред.

1.Най-много газехме с Хенд-Джан-Лалана, 2.Лукас и думата перфектен не се ползват в едно изречение, ако ще и да сме останали с 8 футболиста, 3. С треньор като Клоп защо да не газят след 3 години, защото ти чакаш от 27 и Клоп няма време да ги развива ли? Айде живнете малко ве хора, може ли да сте толкова о/учукани само заради един месец януари (...и 27 години преди него):lol: Спрете да искате, повчрвайте в Клоп и му дайте време- най-лошото (Брендън Роджърс и Рой Ходжсън) е вече зад гърбът ни :lol:

Хендерсън - Вайналдум - Лалана бяха халфовата линия с която мачкахме . Джан закъсня за подготовката и му трябваше още време ,а после се контузи и си загуби мястото . Не , че нещо ама говориш как Стъридж пречел заради динамиката и стила на Клоп , но в същото време си недовололен от Хендерсън , Лукас и Вайналдум които пресират като изоглавени и си изпълняват инструкциите зададени в съблекалнята .

Темата за трансферите няма какво да се коментира . Ясно е ,че ни трябват трансфери . Ясно е ,че декември няма кой да се вземе . На Клоп му е ясно също .

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 26 яну 2017 01:34

Честно казано, мисля да се отдам на дълбок и непробуден сън, за теб не знам. Останахме си само двамата тук да си спорим. Като цяло съм съгласен с това, което казваш. Спорът започна от това, че не съм съгласен при такъв слаб мач вината да се хвърля върху един футболист и той да се анатемосва. И никога няма да ме убедиш, че това е правилно. Ако си забравил, оттам започна спора. Не дали Стъридж пасва на схемата, нито дали трябва да се вярва на Клоп. Да, днес Стъридж е длъжник, но такива са и останалите, взели участие в мача. Отборът е в криза. Докога, само времето ще покаже.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 26 яну 2017 01:42

realist написа:Честно казано, мисля да се отдам на дълбок и непробуден сън, за теб не знам. Останахме си само двамата тук да си спорим. Като цяло съм съгласен с това, което казваш. Спорът започна от това, че не съм съгласен при такъв слаб мач вината да се хвърля върху един футболист и той да се анатемосва. И никога няма да ме убедиш, че това е правилно. Ако си забравил, оттам започна спора. Не дали Стъридж пасва на схемата, нито дали трябва да се вярва на Клоп. Да, днес Стъридж е длъжник, но такива са и останалите, взели участие в мача. Отборът е в криза. Докога, само времето ще покаже.

Лека, доколкото може след отпадане на Ливърпул...насред Анфийлд. Аз казах вече, че всички бяха слаби и днес и през цялата 2017 досега (бах мааму къде е тя още Нова Година :lol: ) Ама за класата, която е Стъридж и ситуациите каквито бяха, аз му го пиша този мач на него, а беше важен-даже много важен от психологическа гледна точка за отбора. Майната му-купи бол, макар и прашясали. Да му мислят Челси ;)

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 26 яну 2017 01:49

PSvilenov написа:
Liverpool_EC написа:
realist написа:Е прочети нагоре колко народ го разкараха Стъридж. Не говоря само за теб. Що се отнася до Лукас и Хендо, казвал съм милион пъти, че не съм фен на нито един от двамата. Просто не съм съгласен винаги, когато се издъним, те да са виновните. Като говорим за есента, шляпахме си и с халфовата линия Вайналдум-Хендо-Лалана. Що тогава не се плюеше по Хендо? А Лукас не е ли перфектната резерва? Ама и той да се маха. Те не останаха футболисти, и без това са ни кът. А, забравих, Арнолд, Оджо и Еджерия ще газят наред.

1.Най-много газехме с Хенд-Джан-Лалана, 2.Лукас и думата перфектен не се ползват в едно изречение, ако ще и да сме останали с 8 футболиста, 3. С треньор като Клоп защо да не газят след 3 години, защото ти чакаш от 27 и Клоп няма време да ги развива ли? Айде живнете малко ве хора, може ли да сте толкова о/учукани само заради един месец януари (...и 27 години преди него):lol: Спрете да искате, повчрвайте в Клоп и му дайте време- най-лошото (Брендън Роджърс и Рой Ходжсън) е вече зад гърбът ни :lol:

Хендерсън - Вайналдум - Лалана бяха халфовата линия с която мачкахме . Джан закъсня за подготовката и му трябваше още време ,а после се контузи и си загуби мястото . Не , че нещо ама говориш как Стъридж пречел заради динамиката и стила на Клоп , но в същото време си недовололен от Хендерсън , Лукас и Вайналдум които пресират като изоглавени и си изпълняват инструкциите зададени в съблекалнята .
Темата за трансферите няма какво да се коментира . Ясно е ,че ни трябват трансфери . Ясно е ,че декември няма кой да се вземе . На Клоп му е ясно също .

Ами бъркаш се малко, като се върна от контузията Джан измести Вийналдум резерва и точно тогава играехме най-силно за мен( не говоря за цифрени изражения на победите). А най-много преситат Фирмино, Лалана и Джан затова и са налагани от Клоп, не защото му били любимци, да не ги е отгледал от 4 годишни, че да са му любимци. Просто ги харесва повече от другите, защото най-много работа му вършат за неговия стил и това е.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 26 яну 2017 12:53

9lives написа:Реал отпадна току що от Селта, като гледам реакциите тук, в Испания сигурно почват масови самоубийства.

Само дето Реал са на първо място в Ла Лига, играят в ШЛ и половината им състав е контузен почти играят с Б отбора си, много повече контузени отколкото ние имахме срещу Юнайтед.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 26 яну 2017 18:20

KOPScousers написа:На Садио Мане трябва да му издигнат статуя пред Анфийлд, редом до тази на Великия Бил Шенкли. Всички други в този отбор са за разстрел! Потресен съм! Втора поредна загуба на Анфийлд, а само до преди няколко дни нямахме такава в рамките на цяла една година. Играчи си имаме, няма нужда от трансфери. :lol: Както казах, докато сме на тоя принцип, винаги ще дишаме прахта на 5-те далеч по-грамотни отбори от нас - Сити, Юнайтед, Челси, Тотнъм и Арсенал. Всички те имат далеч по-класни отбори като единици от нашите и всички те пазаруват стабилно, а ние взимаме някакви си анонимници и това е всяко лято. Този отбор е тръгнал стремглаво по пътя на Нотингам Форест, мисля си, че само името му го крепи толкова години да не пропадне съвсем и да стигне чак дотам.

В тежка депресия си изпаднал и във всяко твое мнение прозира огромен страх от бъдещето.Дай си почивка от футбола или смени отбора!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 26 яну 2017 18:39

slash1912 написа:
KOPScousers написа:На Садио Мане трябва да му издигнат статуя пред Анфийлд, редом до тази на Великия Бил Шенкли. Всички други в този отбор са за разстрел! Потресен съм! Втора поредна загуба на Анфийлд, а само до преди няколко дни нямахме такава в рамките на цяла една година. Играчи си имаме, няма нужда от трансфери. :lol: Както казах, докато сме на тоя принцип, винаги ще дишаме прахта на 5-те далеч по-грамотни отбори от нас - Сити, Юнайтед, Челси, Тотнъм и Арсенал. Всички те имат далеч по-класни отбори като единици от нашите и всички те пазаруват стабилно, а ние взимаме някакви си анонимници и това е всяко лято. Този отбор е тръгнал стремглаво по пътя на Нотингам Форест, мисля си, че само името му го крепи толкова години да не пропадне съвсем и да стигне чак дотам.

В тежка депресия си изпаднал и във всяко твое мнение прозира огромен страх от бъдещето.Дай си почивка от футбола или смени отбора!

Мда, май ставам фенче на плуването или на шаха. И ставам левскар + заклет привърженик на Юнайтед. Още едно съветче, приятел? Виж как бързо ги вдявам нещата, за които ме съветваш. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: ЕFL CUP| Ливърпул - Саутхямптън 25.01.2017 |22:00| 0-1 F

Мнениеот iliev72 » 26 яну 2017 18:49

Днес четох доста мнения и най-вече не тези тук.Карагър говори , че не бива да се пускат заедно Хендо и Джан.
Фрапиращи пропуски на Коу и Дани.Каръшки мач.Поне едно тези положение да беше влязло мача ставаше друг.
Клоп някак ми се стои леко инертен около тъч линията.Друг път е около тъч линията и дава непрекъснато наставления.
И от всичко най-кофтито не ,че отпаднахме , а че загубихме.Дано нещата се променят и е крайно време да излезем от дупката и да спечелим мач.Стига толкова загуби и равни.Време за победа !
Последна промяна от iliev72 на 26 яну 2017 19:12, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 26 яну 2017 18:51

KOPScousers написа:
slash1912 написа:

Мда, май ставам фенче на плуването или на шаха. И ставам левскар + заклет привърженик на Юнайтед. Още едно съветче, приятел? Виж как бързо ги вдявам нещата, за които ме съветваш. :)

Щом владееш иронията,значи не си безнадежден случай :lol: Всеки приема загубите различно,според мен няма нужда от такива драми.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 26 яну 2017 19:32

slash1912 написа:
KOPScousers написа:
slash1912 написа:

Щом владееш иронията,значи не си безнадежден случай :lol: Всеки приема загубите различно,според мен няма нужда от такива драми.

Щом всеки приема различно загубите, а това е моят начин, защо изобщо се занимаваш да ме цитираш? Игнорирай мнението ми и толкова. За мен не е нормално при липсата на 1-2 основни футболисти целият отбор да рухва и да бъде правен за смях от отбори, които би следвало да бъдат побеждавани с лекота. За мен не е нормално и това, че за един месец Ливърпул се из*ра, извинявам се за израза, но е много точен, на всичко, което направи през последната половин година. Догодина няма да има нито ШЛ, нито класни трансфери, само борба за ЛЕ, същото, което правим всяка година. Единственото нещо, което може да промени това, единственият човек, който може да го стори, е само Клоп. Време е сериозно да нарита всичките тия бездушници, които вчера разкарваха фланелките цял мач, да им каже, че ги чакат още толкова ритници, ако играят пак като мърди срещу Челси и да се стягат, защото това вече не се търпи. Не може да претендираш, че искаш да се бориш за титлата, а в същото време при липсата на един основен играч да играеш като отбор в борбата за оцеляване. Просто няма как. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”