Liverpool_EC написа:realist написа:Е прочети нагоре колко народ го разкараха Стъридж. Не говоря само за теб. Що се отнася до Лукас и Хендо, казвал съм милион пъти, че не съм фен на нито един от двамата. Просто не съм съгласен винаги, когато се издъним, те да са виновните. Като говорим за есента, шляпахме си и с халфовата линия Вайналдум-Хендо-Лалана. Що тогава не се плюеше по Хендо? А Лукас не е ли перфектната резерва? Ама и той да се маха. Те не останаха футболисти, и без това са ни кът. А, забравих, Арнолд, Оджо и Еджерия ще газят наред.
1.Най-много газехме с Хенд-Джан-Лалана, 2.Лукас и думата перфектен не се ползват в едно изречение, ако ще и да сме останали с 8 футболиста, 3. С треньор като Клоп защо да не газят след 3 години, защото ти чакаш от 27 и Клоп няма време да ги развива ли? Айде живнете малко ве хора, може ли да сте толкова о/учукани само заради един месец януари (...и 27 години преди него):lol: Спрете да искате, повчрвайте в Клоп и му дайте време- най-лошото (Брендън Роджърс и Рой Ходжсън) е вече зад гърбът ни
Хендерсън - Вайналдум - Лалана бяха халфовата линия с която мачкахме . Джан закъсня за подготовката и му трябваше още време ,а после се контузи и си загуби мястото . Не , че нещо ама говориш как Стъридж пречел заради динамиката и стила на Клоп , но в същото време си недовололен от Хендерсън , Лукас и Вайналдум които пресират като изоглавени и си изпълняват инструкциите зададени в съблекалнята .
Темата за трансферите няма какво да се коментира . Ясно е ,че ни трябват трансфери . Ясно е ,че декември няма кой да се вземе . На Клоп му е ясно също .