Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот ham3r » 15 яну 2017 15:04

Кашчей написа:
ham3r написа:
Кашчей написа:
ham3r написа:
Кашчей написа:
Аз за ЦСКА от 09.09.2016 не говоря и не пиша по обективни причини. Това чудо на генетиката, което наричате ЦСКА, за мен никога няма да е ЦСКА и никога няма да го уважавам!

Пак ще питам Кой си ти за да пишеш за ЦСКА? Какъв фактор си та твоето мнение за ЦСКА да е важно?На никой не му дреме,че затеб това не е ЦСКА. Важно е за нас които сме на стадиона.

А ти кой си, та да пишеш за ЦСКА, не за ЦСКА-София, защото нямаш акъл да направиш разликата?! Кой си ти, наистина, че твоето мнение да тежи повече от всяко друго мнение в този форум?!

Аз съм от ЦСКА!
Аз подкрепям ЦСКА!
Аз помагам на ЦСКА с каквото мога!

Ти нямаш нищо общо с ЦСКА!
Ти имаш само злобата си към ЦСКА!

Ти подкрепяш ЦСКА-София! Ти си фен на ЦСКА-София! Ти заеба съвсем съзнателно ЦСКА от София и нямаш абсолютно никакво право да държиш сметка на някого какво ще пише за ЦСКА-София! То и за ЦСКА от София нямаш право да държиш сметка, но да приемем, че за там може и да има някакво право!
Аз злоба не изпитвам към никого и никого не мразя. Ти, ако си наясно какво е злоба и омраза и как те разяждат вътрешно, си е твой проблем, че изпитваш подобни чувства!

Ти никога не си имал нищо общо с ЦСКА но всекидневно пишеш злобно за ЦСКА. Това показва,че имаш някакъв емоционален проблем с ЦСКА.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 15 яну 2017 15:05

ham3r написа:
Долно уйно написа:
ceBep написа:Ама той ви каза, че сте Литекс. Сигурни ли сте, че му честитите и че не е някаква пияница, облякла зелен шал.

Това със зеления шал съм го пропуснал нещо, за какво става дума?

Уйне аз ще ти отговоря защото Мегафончо се прави на маркетинг мениджър.
В интервюто на Джеки Алкохолика имаше снимка с зелено шалче на Старозагорското ГМО.

А знаеш ли въпросната снимка, от кой мач е?
Също така помниш ли, от кой клуб Джеки преминава в ЦСКА?

Преди да нападате някой за нещо поне вижте, какви са фактите.

Тук някой спуска някоя димка и започва едно сляпо бранене и когато блесне реалността и всичко подвива опашки.

Пак да попитам, след като твърдо ни убеждаваха няколко човека тук във форума, че контролите ще се предават по клубната телевизия и когато им казах, че това няма да се случи бях лошия, но сега дори им и зная отговора, който ще поднесат, какъв е :lol:
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 15 яну 2017 15:06

Кашчей написа:
ham3r написа:
Долно уйно написа:
ceBep написа:Ама той ви каза, че сте Литекс. Сигурни ли сте, че му честитите и че не е някаква пияница, облякла зелен шал.

В интервюто на Джеки Алкохолика имаше снимка с зелено шалче на Старозагорското ГМО.

Идеше реч за Марто Петров май :roll:

Глупости. Интервюто на Джеки Пияндето от спиртал-слугите на Гелосаната Делиорманска Мастия.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 яну 2017 15:08

Долно уйно написа:Колко от вас помнят дискусията/спора, когато тук вътрешните хора ни убеждаваха, че контролите ще бъдат предавани по клубната телевия и аз трола, когато споделих, че по клубната телевизия няма да се предават контроли от Испания настана едва ли не война.
Дори предложих на няколко колеги да хванем бас и който загуби спира да пише във форума,

Та, какво стана господа, ще бъдат ли предавани контролите по клубната телевизия?

Барабата дали помни? :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 яну 2017 15:09

Тоя Джеки го търсят само когато е на 3-4 чаши ракия... много объркан човек.
Дал е много, взима много!
@ Щом Ицо е на Армията съм спокоен... това за мен е Иконата на ЦСКА!
Последна промяна от Teo на 15 яну 2017 15:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 15 яну 2017 15:09

Долно уйно написа:
ham3r написа:
Долно уйно написа:

А знаеш ли въпросната снимка, от кой мач е?
Също така помниш ли, от кой клуб Джеки преминава в ЦСКА?

Преди да нападате някой за нещо поне вижте, какви са фактите.

Тук някой спуска някоя димка и започва едно сляпо бранене и когато блесне реалността и всичко подвива опашки.

Пак да попитам, след като твърдо ни убеждаваха няколко човека тук във форума, че контролите ще се предават по клубната телевизия и когато им казах, че това няма да се случи бях лошия, но сега дори им и зная отговора, който ще поднесат, какъв е :lol:

Къде съм обвинил Пияницата за нещо.Бил е на някакъв измислен юбилей в Стара Загора и в това няма нищо лошо.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 яну 2017 15:12

Tommi написа:
Долно уйно написа:Колко от вас помнят дискусията/спора, когато тук вътрешните хора ни убеждаваха, че контролите ще бъдат предавани по клубната телевия и аз трола, когато споделих, че по клубната телевизия няма да се предават контроли от Испания настана едва ли не война.
Дори предложих на няколко колеги да хванем бас и който загуби спира да пише във форума,

Та, какво стана господа, ще бъдат ли предавани контролите по клубната телевизия?

Ооо , много добре помня , как един Уйно ни убеждаваше , че нямало да се излъчват , защото ЦСКА трябвало да плащат права за излъчването им на ... Ла Манга ;) Този Уйно сега , каква ли песен ще запее , много ми е интересно , когато пак лъсна пълната му непросветеност ???
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 яну 2017 15:12

baraba написа: На едни подуенски разбирачи , само да им напомня , че идващия лицензионен период , на ЦСКА ще бъде издаден лиценз защото е покрил изискванията за лицензиране ,което за един отбор от подуене не е много сигурно , а не защото някой си бил сменил нещо или нещо такова ;)

Някой е твърдял, че няма да получите лиценз ли? Или просто се почувства длъжен да напишеш нещо? :)
Последна промяна от Tommi на 15 яну 2017 15:15, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 яну 2017 15:13

baraba написа:
Tommi написа:

Ооо , много добре помня , как един Уйно ни убеждаваше , че нямало да се излъчват , защото ЦСКА трябвало да плащат права за излъчването им на ... Ла Манга ;) Този Уйно сега , каква ли песен ще запее , много ми е интересно , когато пак лъсна пълната му непросветеност ???

Само че спорът касаеше излъчване по клубната ви телевизия. Или отричаш, че е така?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 яну 2017 15:16

Tommi написа:
baraba написа: На едни подуенски разбирачи , само да им напомня , че идващия лицензионен период , на ЦСКА ще бъде издаден лиценз защото е покрил изискванията за лицензиране ,което за един отбор от подуене не е много сигурно , а не защото някой си бил сменил нещо или нещо такова ;)

Някой е твърдял, че няма да получите лиценз ли? Или просто се почувства длъжен да напишеш нещо? :)

Виваком още на колко отбора трябва да стане спонсор, че да има конфликт на интереси? :lol: :lol:
@ Засега са само Лудогорец и националния отбор. :lol:
@ Вие лиценз ме съмнява да вземете, но по-стар и добре обработен сценарии винаги ще има КОЙ?! да ви спаси.
Последна промяна от Teo на 15 яну 2017 15:17, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”