Кашчей написа:ham3r написа:Кашчей написа:ham3r написа:Кашчей написа:
Аз за ЦСКА от 09.09.2016 не говоря и не пиша по обективни причини. Това чудо на генетиката, което наричате ЦСКА, за мен никога няма да е ЦСКА и никога няма да го уважавам!
Пак ще питам Кой си ти за да пишеш за ЦСКА? Какъв фактор си та твоето мнение за ЦСКА да е важно?На никой не му дреме,че затеб това не е ЦСКА. Важно е за нас които сме на стадиона.
А ти кой си, та да пишеш за ЦСКА, не за ЦСКА-София, защото нямаш акъл да направиш разликата?! Кой си ти, наистина, че твоето мнение да тежи повече от всяко друго мнение в този форум?!
Аз съм от ЦСКА!
Аз подкрепям ЦСКА!
Аз помагам на ЦСКА с каквото мога!
Ти нямаш нищо общо с ЦСКА!
Ти имаш само злобата си към ЦСКА!
Ти подкрепяш ЦСКА-София! Ти си фен на ЦСКА-София! Ти заеба съвсем съзнателно ЦСКА от София и нямаш абсолютно никакво право да държиш сметка на някого какво ще пише за ЦСКА-София! То и за ЦСКА от София нямаш право да държиш сметка, но да приемем, че за там може и да има някакво право!
Аз злоба не изпитвам към никого и никого не мразя. Ти, ако си наясно какво е злоба и омраза и как те разяждат вътрешно, си е твой проблем, че изпитваш подобни чувства!
Ти никога не си имал нищо общо с ЦСКА но всекидневно пишеш злобно за ЦСКА. Това показва,че имаш някакъв емоционален проблем с ЦСКА.