Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
19XLVIII

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот 19XLVIII » 13 яну 2017 10:00

Altarf написа:Разбира се, предстои да видим. Аз не съм пророк. Но както спадът, така и увеличението не могат да бъдат отдавани само на един фактор. На какво се дължат - на юридически маневри, лоша/добра игра, студено/топло време, евтини/скъпи билети, национални тенденции - може да отговори само задълбочено проучване, а не спекулации по форумите. Хората много повече се дезинтересират при лошо време и лоша игра. Справка - ПФК Левски АД.

Във всеки случай, ако юридическите маневри бяха причина за голям спад, щяхме да видим сериозен отлив дори само в първите мачове. А вече отиваме към средата на сезона и посещаемостта продължава да е по-висока от средната за предходния сезон в елита. Хората, които се отрекоха заради юридическите маневри, ги няма на стадиона още от първия мач, така че няма как да очакваш повече отлив от тях. Те просто никога не са идвали, а в най-добрия случай и ще почнат да се връщат. Така че изобщо ако има спад от тук нататък, няма да е заради правните въпроси, ама изобщо. Защото ефектът от тях вече се е проявил и виждаме, че е незначителен. Той няма как да става по-голям.

Ами именно за това дадох съпоставка със миналия сезон, а именно този във В, като най-пресен пример какво е било представянето на публиката, а ти ме връщаш какво било 3 години назад. Значи щом само преди година сте губещи в този показател всеки кръг, говори лошо за вас, и говори още, че отлив има, и той не е от 50 човека.
А относно ефекта на увеличение и спад по трибуните ще ти говоря много, но ще е друг път, защото в момента нямам време и съм на работа.

Потребителски аватар
19XLVIII

Мнениеот 19XLVIII » 13 яну 2017 10:03

ivo55 написа:
19XLVIII написа:Не бързай да прилагаш. Ще видим в края на сезона какъв ще е резултата. Сега всичко е във ваша полза, ентусиазма на завръщане в А група, без дерби 2 години, автобуси, залъгалки. Отделно ви оставихме един сектор на много високо ниво, с една стабилна и постоянна посещаемост. Видна е тенденцията ви на спад, като в последния мач изкопахте самото дъно с някви 200 човека. Тъй че, сами ще се видите какво представлявате в течение на първенството.

О, най-страшни 40 ултраси, дето сте проявили благородство и сте ни оставили Вашия (така излиза) сектор, знаеш ли сектора дето сте ни го оставили колко души събира и 40 какъв процент е от това число?!? Мхм? И сектора дето ни го оставихте, не е ли този, в който през 2-3 мача Вашата малка групичка ядеше шамари от групичката на Росен Животното? И после скимтяхте по форумите? Ма мноу сте благородни, ба. Мноу, начи. Йевала! И от тия 40 що половината си ходят на стадиона? Ся, последно, оставили ли сте го, или не сте? Или си го оставил ти и още 4-5-ма?

Провери си пак информацията. След като за толкова елементарни неща не си запознат има ли въобще смисъл да ти отговарям на останалото.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 13 яну 2017 10:08

19XLVIII написа:Ами именно за това дадох съпоставка със миналия сезон, а именно този във В, като най-пресен пример какво е било представянето на публиката, а ти ме връщаш какво било 3 години назад. Значи щом само преди година сте губещи в този показател всеки кръг, говори лошо за вас, и говори още, че отлив има, и той не е от 50 човека.
А относно ефекта на увеличение и спад по трибуните ще ти говоря много, но ще е друг път, защото в момента нямам време и съм на работа.

Аз сравнявам сезони при еднакви условия.
В е по-добър сезон в сравнение сигурно с всички предходни за последните 10 години. Това как си го обясняваш?
Последна промяна от Altarf на 13 яну 2017 10:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 яну 2017 10:10

petko.h.markov написа:Има факти и обстоятелства неоспорими,ясни като бял ден,които няма как да се заобиколят.След като има фенове на
ЦСКА-1948г,след като има фенове,които не припознават нито единия,нито другия,няма как публиката да се увеличи.
Защото и едните и другите са все от голямата публика на ПФК ЦСКА АД.Спорът и статистиките са напълно излишни.
Сигурно отначало е имало лека еуфория от завръщането,богатия собственик и илюзии по стари спомени.Но това
сигурно бяха хора,за които само победите са символ на ЦСКА.Колкото повече манталитета на Литекс взема връх,
толкова повече ще намаляват те.Въобще трудно съм разбирал философията на някои фенове.Например.
Предишният мач ЦСКА гостува и има около 2000 наши фена,на домакинския мач,вместо да са 5000-6000 те пак са около
2000.Така и не разбрах тази аномалия.
А тук фенове като baraba,soilwork и някои други,които са спали от 2008г до 2016г сега са в първите редици на припозналите.Те заедно с Литекс ли дойдоха?Виж Дърпатов е нагледен пример на израза"с нахалство към прогрес"
Виждах го в сектор А,с шлиферчето да подскача,но започна да вре насам-натам и си извоюва платена длъжност.
Сигурно и той ще последва съдбата на отстранените футболисти,но безшумно.Ще видим как и кога.

Пеца,има и нещо друго-повечето ни домакински мачове са без интрига и съответно без нужният емоционален заряд,така е било почти винаги :idea: :!: На времето плащаха на играчите премии за повече отбелязани голове и на Армията ходехме и за зрелището 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 яну 2017 10:15

19XLVIII написа:
Altarf написа:Разбира се, предстои да видим. Аз не съм пророк. Но както спадът, така и увеличението не могат да бъдат отдавани само на един фактор. На какво се дължат - на юридически маневри, лоша/добра игра, студено/топло време, евтини/скъпи билети, национални тенденции - може да отговори само задълбочено проучване, а не спекулации по форумите. Хората много повече се дезинтересират при лошо време и лоша игра. Справка - ПФК Левски АД.

Във всеки случай, ако юридическите маневри бяха причина за голям спад, щяхме да видим сериозен отлив дори само в първите мачове. А вече отиваме към средата на сезона и посещаемостта продължава да е по-висока от средната за предходния сезон в елита. Хората, които се отрекоха заради юридическите маневри, ги няма на стадиона още от първия мач, така че няма как да очакваш повече отлив от тях. Те просто никога не са идвали, а в най-добрия случай и ще почнат да се връщат. Така че изобщо ако има спад от тук нататък, няма да е заради правните въпроси, ама изобщо. Защото ефектът от тях вече се е проявил и виждаме, че е незначителен. Той няма как да става по-голям.

Ами именно за това дадох съпоставка със миналия сезон, а именно този във В, като най-пресен пример какво е било представянето на публиката, а ти ме връщаш какво било 3 години назад. Значи щом само преди година сте губещи в този показател всеки кръг, говори лошо за вас, и говори още, че отлив има, и той не е от 50 човека.

Ми дай да си стоиме все у В група,за да идва повече публика ,включително и вашата групичка :lol: Ебати аргументите ,ебати логиката :mrgreen:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 13 яну 2017 10:34

Голямо врякане от година за тази публика..Това ли е най-важното?Кой колко фена има на стадиона?За мен по-важно е че няма футбол и интрига на терена.Че феновете на Левски и ЦСКА-София примерно били повече от тези на Ч.море или Пирин-голям праз.Няма го футбола и феърплея..Това е лошото а не да си мерим публиките.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 13 яну 2017 11:05

icko65 написа:Голямо врякане от година за тази публика..Това ли е най-важното?Кой колко фена има на стадиона?За мен по-важно е че няма футбол и интрига на терена.Че феновете на Левски и ЦСКА-София примерно били повече от тези на Ч.море или Пирин-голям праз.Няма го футбола и феърплея..Това е лошото а не да си мерим публиките.

Значи за теб е по-важно да не остане жив човек на стадиона , ама да си гледаш футбола и феърплея :shock: Нали точно присъствието на публиката е ИНДИКАТОР показващ ярко накъде отиват нещата !!! И когато някои елементарни люде почнат да ми правят НЕлогични сравнения с жалки опити да защият изфабрикуваната теза , че , видиш ли заради отцепването на 30-40 души от сектор "Г" и публиката е спряла да ходи по мачове , няма как да не покажем с езика на елементарната математика , че това е НЕверно и заблуждаващо ;) А , в твоя случай си е просто злоба от завист , защото тук никой не е правил сравнение с публиката на Ч.Море за да бързаш да реагираш по този начин ! Тук си говорим за ЦСКА , за публиката на ЦСКА , че публиката на ЦСКА и през този сезон си остава номер едно по посещаемост и присъствие !!! А другите не ни вълнуват , което явно не важи за теб и още неколцина , висящи нон стоп във форума на ЦСКА , като болни воайори !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 13 яну 2017 11:29

baraba написа:
icko65 написа:Голямо врякане от година за тази публика..Това ли е най-важното?Кой колко фена има на стадиона?За мен по-важно е че няма футбол и интрига на терена.Че феновете на Левски и ЦСКА-София примерно били повече от тези на Ч.море или Пирин-голям праз.Няма го футбола и феърплея..Това е лошото а не да си мерим публиките.

Значи за теб е по-важно да не остане жив човек на стадиона , ама да си гледаш футбола и феърплея :shock: Нали точно присъствието на публиката е ИНДИКАТОР показващ ярко накъде отиват нещата !!! И когато някои елементарни люде почнат да ми правят НЕлогични сравнения с жалки опити да защият изфабрикуваната теза , че , видиш ли заради отцепването на 30-40 души от сектор "Г" и публиката е спряла да ходи по мачове , няма как да не покажем с езика на елементарната математика , че това е НЕверно и заблуждаващо ;) А , в твоя случай си е просто злоба от завист , защото тук никой не е правил сравнение с публиката на Ч.Море за да бързаш да реагираш по този начин ! Тук си говорим за ЦСКА , за публиката на ЦСКА , че публиката на ЦСКА и през този сезон си остава номер едно по посещаемост и присъствие !!! А другите не ни вълнуват , което явно не важи за теб и още неколцина , висящи нон стоп във форума на ЦСКА , като болни воайори !!!

Ти явно не вникваш в това което четеш..Никъде не съм изказал теза да не остане жив човек по стадионите.А цитираните от мен отбори дадох ..ПРИМЕРНО!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 13 яну 2017 11:30

[center]Междувременно докато бившите оздравители и напусналите армейските редици броят публиката на Армията(от къв зор не знам ) след като нямат нищо общо повече с червената идея......ЦСКА договори поредна престижна контрола по време на лагера в Испания. След като до този момент "армейците" се разбраха за проверки с Динамо (Киев) и Локомотив (Москва) сега стана ясно, че тимът на Стамен Белчев ще срещне и двукратния шампион на Русия Рубин (Казан).

Новината беше обявена от агенция TZ Sport Management в социалните мрежи.
[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 яну 2017 11:50

Очаквам скоро време да има голямо рязане на вени , ако това , което разбрах , е истина . Ще изчакам потвърждение в сайта на клубът .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “ЦСКА”