Altarf написа:Разбира се, предстои да видим. Аз не съм пророк. Но както спадът, така и увеличението не могат да бъдат отдавани само на един фактор. На какво се дължат - на юридически маневри, лоша/добра игра, студено/топло време, евтини/скъпи билети, национални тенденции - може да отговори само задълбочено проучване, а не спекулации по форумите. Хората много повече се дезинтересират при лошо време и лоша игра. Справка - ПФК Левски АД.
Във всеки случай, ако юридическите маневри бяха причина за голям спад, щяхме да видим сериозен отлив дори само в първите мачове. А вече отиваме към средата на сезона и посещаемостта продължава да е по-висока от средната за предходния сезон в елита. Хората, които се отрекоха заради юридическите маневри, ги няма на стадиона още от първия мач, така че няма как да очакваш повече отлив от тях. Те просто никога не са идвали, а в най-добрия случай и ще почнат да се връщат. Така че изобщо ако има спад от тук нататък, няма да е заради правните въпроси, ама изобщо. Защото ефектът от тях вече се е проявил и виждаме, че е незначителен. Той няма как да става по-голям.
Ами именно за това дадох съпоставка със миналия сезон, а именно този във В, като най-пресен пример какво е било представянето на публиката, а ти ме връщаш какво било 3 години назад. Значи щом само преди година сте губещи в този показател всеки кръг, говори лошо за вас, и говори още, че отлив има, и той не е от 50 човека.
А относно ефекта на увеличение и спад по трибуните ще ти говоря много, но ще е друг път, защото в момента нямам време и съм на работа.