Гей Парад - на какво мнение сте?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Гей Парад - на какво мнение сте?

Мнениеот boabbb » 22 юни 2016 16:45

Ясно ми е от кого са организирани, но за мен твърдение, че ще бушонираш всеки гей, който "се приближи" до тебе ... Леко прекалено е, според мен :roll: Гейтащината не е заразна, не се притеснявайте от тях :mrgreen: :mrgreen: Ти познаваш ли такива хора ? Ако да - прихванал ли си гейтащина от разговор :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 юни 2016 16:51

boabbb написа:Ясно ми е от кого са организирани, но за мен твърдение, че ще бушонираш всеки гей, който "се приближи" до тебе ... Леко прекалено е, според мен :roll: Гейтащината не е заразна, не се притеснявайте от тях :mrgreen: :mrgreen: Ти познаваш ли такива хора ? Ако да - прихванал ли си гейтащина от разговор :?

Абе и аз досега не съм видял някой да влезе в аптеката с рецепта за педерастия 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 юни 2016 16:55

CTAHKO написа:
boabbb написа:Ясно ми е от кого са организирани, но за мен твърдение, че ще бушонираш всеки гей, който "се приближи" до тебе ... Леко прекалено е, според мен :roll: Гейтащината не е заразна, не се притеснявайте от тях :mrgreen: :mrgreen: Ти познаваш ли такива хора ? Ако да - прихванал ли си гейтащина от разговор :?

Абе и аз досега не съм видял някой да влезе в аптеката с рецепта за педерастия 8-)

Нека да е гей - ОК, това си е собствено решение, но аз не тичам в тая лента, а и предпочитам да не ми навират сексуалността си в очите. Също не ме кефят хетеро-двойки, седнали в парка и се целуват по половин час ... ако ще е*еш, карай я вкъщи, мани го тоя парк и остави хората да си хапват на спокойствие :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2016 18:57

Мен пък не ме кефят хора, които си хапват в парка. :mrgreen: Като ще плюскаш, оди си дома, нЕма да те гледам как преживяш, да ми се дояде и на мен, и да ми стане нещо на пишлето после ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 юни 2016 10:45

1982 написа:Мен пък не ме кефят хора, които си хапват в парка. :mrgreen: Като ще плюскаш, оди си дома, нЕма да те гледам как преживяш, да ми се дояде и на мен, и да ми стане нещо на пишлето после ....

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
jujulette
Контакти:

Мнениеот jujulette » 05 яну 2017 06:16

Здравейте,

Нов съм във форума но съм хомосексуалист и намирам хомофобията която цари тука за потресаваща. Не мисля че има смисъл от някаква дискусия с вас, затова просто ще ви провокирам. Имам блог в който пропагандирам хомосексуалност и ви поздравявам с последния си пост:

https://tsvetnihromozomi.wordpress.com

Ето малко изображения:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 яну 2017 14:00

Емка, виждам как пичът ще отвори конкурентна тема ...... "Красиви мъжки създания". :mrgreen: :mrgreen: Ще си имаш конкуренция. :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 яну 2017 15:30

1982 написа:Емка, виждам как пичът ще отвори конкурентна тема ...... "Красиви мъжки създания". :mrgreen: :mrgreen: Ще си имаш конкуренция. :lol:

А , не се и съмнявам , че ще се намери некой бунак който да поства там .

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 яну 2017 15:55

Абе, каква е тая мода, дето стана, да пишете препинателните знаци с интервали (след дадената дума) ??! Все повече хора гледам се поддавате на това. :shock:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 яну 2017 16:25

1982 написа:Абе, каква е тая мода, дето стана, да пишете препинателните знаци с интервали (след дадената дума) ??! Все повече хора гледам се поддавате на това. :shock:

Нагаждай се към новите тенденции .

Върни се в “Свободна зона”