Гей Парад - на какво мнение сте?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гей Парад - на какво мнение сте?
Ясно ми е от кого са организирани, но за мен твърдение, че ще бушонираш всеки гей, който "се приближи" до тебе ... Леко прекалено е, според мен
Гейтащината не е заразна, не се притеснявайте от тях
Ти познаваш ли такива хора ? Ако да - прихванал ли си гейтащина от разговор 
Леевски, оле
boabbb написа:Ясно ми е от кого са организирани, но за мен твърдение, че ще бушонираш всеки гей, който "се приближи" до тебе ... Леко прекалено е, според менГейтащината не е заразна, не се притеснявайте от тях
![]()
Абе и аз досега не съм видял някой да влезе в аптеката с рецепта за педерастия
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:boabbb написа:Ясно ми е от кого са организирани, но за мен твърдение, че ще бушонираш всеки гей, който "се приближи" до тебе ... Леко прекалено е, според менГейтащината не е заразна, не се притеснявайте от тях
![]()
Абе и аз досега не съм видял някой да влезе в аптеката с рецепта за педерастия
Нека да е гей - ОК, това си е собствено решение, но аз не тичам в тая лента, а и предпочитам да не ми навират сексуалността си в очите. Също не ме кефят хетеро-двойки, седнали в парка и се целуват по половин час ... ако ще е*еш, карай я вкъщи, мани го тоя парк и остави хората да си хапват на спокойствие
Леевски, оле
Мен пък не ме кефят хора, които си хапват в парка.
Като ще плюскаш, оди си дома, нЕма да те гледам как преживяш, да ми се дояде и на мен, и да ми стане нещо на пишлето после ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Мен пък не ме кефят хора, които си хапват в парка.Като ще плюскаш, оди си дома, нЕма да те гледам как преживяш, да ми се дояде и на мен, и да ми стане нещо на пишлето после ....
Леевски, оле
Здравейте,
Нов съм във форума но съм хомосексуалист и намирам хомофобията която цари тука за потресаваща. Не мисля че има смисъл от някаква дискусия с вас, затова просто ще ви провокирам. Имам блог в който пропагандирам хомосексуалност и ви поздравявам с последния си пост:
https://tsvetnihromozomi.wordpress.com
Ето малко изображения:

Нов съм във форума но съм хомосексуалист и намирам хомофобията която цари тука за потресаваща. Не мисля че има смисъл от някаква дискусия с вас, затова просто ще ви провокирам. Имам блог в който пропагандирам хомосексуалност и ви поздравявам с последния си пост:
https://tsvetnihromozomi.wordpress.com
Ето малко изображения:

Емка, виждам как пичът ще отвори конкурентна тема ...... "Красиви мъжки създания".
Ще си имаш конкуренция. 
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Емка, виждам как пичът ще отвори конкурентна тема ...... "Красиви мъжки създания".![]()
Ще си имаш конкуренция.
А , не се и съмнявам , че ще се намери некой бунак който да поства там .
Абе, каква е тая мода, дето стана, да пишете препинателните знаци с интервали (след дадената дума) ??! Все повече хора гледам се поддавате на това. 
1982 написа:Абе, каква е тая мода, дето стана, да пишете препинателните знаци с интервали (след дадената дума) ??! Все повече хора гледам се поддавате на това.
Нагаждай се към новите тенденции .