Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот GA_ veliki » 03 яну 2017 16:50

ДРебния шебек скача според тоягата.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Messi_fan

Re: Покъртителни снимки, показват как британките посрещнаха

Мнениеот Messi_fan » 03 яну 2017 16:52

bobo_13 написа:Те да са само те, ами и германките са същите. В Англия излизат на групи мъже и жени и пият до полуда, после ако си харесат някого/някоя и са като отвързани, в йкенефа, на спирката, в парка.....абе същото и в Гемания петък и събота.....като отвързани са. Собре, че ги нападнаха латиноси и източноеропейци, че иначе тия англичанки едни чрвендалести, трътлести, дребни

Иначе нормално там малкото е 20 гр......у нас е 50 гр :) нашите носят....тия пият 2 големи и ги няма никакви. А ако отидете на концерт или някакво техно парти в Англия ще се отвратите просто......

Аз съм бил на такова парти, но в Холандия. Имаше хора от всякакви държави. Но такива пиянки като англетата и швабите просто няма никъде по света. Надрайфани, насрани, пикаят където им падне. Просто грозна гледка. :?

Потребителски аватар
PorcoRosso
Контакти:

Мнениеот PorcoRosso » 03 яну 2017 16:55

Messi_fan написа:

Напротив, от Нова година е. Вчера по новините пък казаха за случай в България. Някакво пияно хлапе на 13 години къде май останало без пръст, защото му гръмнала пиратка. :lol: :lol:

Галупчик, не ми отговори на въпроса.Пак ще те попитам - С какво пиенето на антифриз е по-добре от пиенето на ракия-менте? :lol:

Messi_fan

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Messi_fan » 03 яну 2017 16:55

GA_ veliki написа:ДРебния шебек скача според тоягата.

Еее, защо обиждаш така Обонго. Още малко му остана на кенийската маймунка и му изтича мандата. Остави го на спокойствие шеб.... ъъъ исках да кажа човека. :lol: :lol:

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 03 яну 2017 17:05

PorcoRosso написа:
Messi_fan написа:

Напротив, от Нова година е. Вчера по новините пък казаха за случай в България. Някакво пияно хлапе на 13 години къде май останало без пръст, защото му гръмнала пиратка. :lol: :lol:

Галупчик, не ми отговори на въпроса.Пак ще те попитам - С какво пиенето на антифриз е по-добре от пиенето на ракия-менте? :lol:

На кой въпрос ? Просто не чета тролски коментарчета, момко. 8-) Иначе наистина не е зле да се попита ежедневното лочене на ракия ментак, а и не само, с какво е по-добре от така нареченият "антифриз" ? 8-) Какво ще кажете ?

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 03 яну 2017 17:11

Не бих им отказал на дамите. Някой са доста арни и ще те обезводнят.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 яну 2017 17:22

Не знам кога са правени снимките,но тези „дами“ са „пушечно месо“ за „гостите“ от Изтока :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 яну 2017 17:38

PorcoRosso написа:
Captain Stottlemeyer написа:Друго си е да се натровиш с антифриз или концентрат за вана "Боярышник"... 8-) А снимките и самата информация са доста вехти, но какво да очакваш от долнопробни сайтове... :lol:

А ти какво очакваш да правят хорицата, когато Тройной кончилься, а спирта от аптека е скъп? : Да стоят трезви ли? :lol:

Преди години един колега от "Балканкаримпекс" се беше върнал от командировка на панаир някъде в Близкия Изток и разказваше, че в съветската палата миришело като в "Ален мак"... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 03 яну 2017 17:44

Red joker написа:Не знам кога са правени снимките,но тези „дами“ са „пушечно месо“ за „гостите“ от Изтока :twisted:

Няма такава гнусна долна гледка като пияни англиски. :lol: Всяко лято по морето ги порят като риби. 8-)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 яну 2017 18:14

Messi_fan написа:
Red joker написа:Не знам кога са правени снимките,но тези „дами“ са „пушечно месо“ за „гостите“ от Изтока :twisted:

Няма такава гнусна долна гледка като пияни англиски. :lol: Всяко лято по морето ги порят като риби. 8-)

Сега ше ги порят и в Родината им,ония с резаните карабини :mrgreen:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Свободна зона”