Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- GA_ veliki
- Контакти:
Re: Тема за политика - Свят
ДРебния шебек скача според тоягата.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Re: Покъртителни снимки, показват как британките посрещнаха
bobo_13 написа:Те да са само те, ами и германките са същите. В Англия излизат на групи мъже и жени и пият до полуда, после ако си харесат някого/някоя и са като отвързани, в йкенефа, на спирката, в парка.....абе същото и в Гемания петък и събота.....като отвързани са. Собре, че ги нападнаха латиноси и източноеропейци, че иначе тия англичанки едни чрвендалести, трътлести, дребни
Иначе нормално там малкото е 20 гр......у нас е 50 грнашите носят....тия пият 2 големи и ги няма никакви. А ако отидете на концерт или някакво техно парти в Англия ще се отвратите просто......
Аз съм бил на такова парти, но в Холандия. Имаше хора от всякакви държави. Но такива пиянки като англетата и швабите просто няма никъде по света. Надрайфани, насрани, пикаят където им падне. Просто грозна гледка.

- PorcoRosso
- Контакти:
Messi_fan написа:
Напротив, от Нова година е. Вчера по новините пък казаха за случай в България. Някакво пияно хлапе на 13 години къде май останало без пръст, защото му гръмнала пиратка.![]()
Галупчик, не ми отговори на въпроса.Пак ще те попитам - С какво пиенето на антифриз е по-добре от пиенето на ракия-менте?

Re: Тема за политика - Свят
GA_ veliki написа:ДРебния шебек скача според тоягата.
Еее, защо обиждаш така Обонго. Още малко му остана на кенийската маймунка и му изтича мандата. Остави го на спокойствие шеб.... ъъъ исках да кажа човека.

PorcoRosso написа:Messi_fan написа:
Напротив, от Нова година е. Вчера по новините пък казаха за случай в България. Някакво пияно хлапе на 13 години къде май останало без пръст, защото му гръмнала пиратка.![]()
Галупчик, не ми отговори на въпроса.Пак ще те попитам - С какво пиенето на антифриз е по-добре от пиенето на ракия-менте?
На кой въпрос ? Просто не чета тролски коментарчета, момко.

Не бих им отказал на дамите. Някой са доста арни и ще те обезводнят.
Не знам кога са правени снимките,но тези „дами“ са „пушечно месо“ за „гостите“ от Изтока 

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
- Captain Stottlemeyer
PorcoRosso написа:Captain Stottlemeyer написа:Друго си е да се натровиш с антифриз или концентрат за вана "Боярышник"...А снимките и самата информация са доста вехти, но какво да очакваш от долнопробни сайтове...
А ти какво очакваш да правят хорицата, когато Тройной кончилься, а спирта от аптека е скъп? : Да стоят трезви ли?
Преди години един колега от "Балканкаримпекс" се беше върнал от командировка на панаир някъде в Близкия Изток и разказваше, че в съветската палата миришело като в "Ален мак"...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Red joker написа:Не знам кога са правени снимките,но тези „дами“ са „пушечно месо“ за „гостите“ от Изтока
Няма такава гнусна долна гледка като пияни англиски.

Messi_fan написа:Red joker написа:Не знам кога са правени снимките,но тези „дами“ са „пушечно месо“ за „гостите“ от Изтока
Няма такава гнусна долна гледка като пияни англиски.Всяко лято по морето ги порят като риби.
Сега ше ги порят и в Родината им,ония с резаните карабини

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!