Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Живко6461 » 24 дек 2016 07:58

wilge написа:...Самият Сандберг се очаква да приеме сделката, тъй като така ще може по-лесно да си намери отбор като свободен агент. В последните два мача на Левски той дори не попадаше в групата за мача и стана пети избор на треньора Елин Топузаков след Пиргов, Александров, Лукин и Генев.
https://topsport.bg/levski/levski-pravi ... dberg.html

Пети избор. И то след Генев. Звучи красноречиво. И като перспектива за самия футболист. В отбор, където играе Генев. И то след Генев ...

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 24 дек 2016 10:35

Живко6461 написа:
wilge написа:...Самият Сандберг се очаква да приеме сделката, тъй като така ще може по-лесно да си намери отбор като свободен агент. В последните два мача на Левски той дори не попадаше в групата за мача и стана пети избор на треньора Елин Топузаков след Пиргов, Александров, Лукин и Генев.

Пети избор. И то след Генев. Звучи красноречиво. И като перспектива за самия футболист. В отбор, където играе Генев. И то след Генев ...

Не манипулирай, момченце. Най- отгоре съм написал: "Поредната грешка на ръководството на Левски. Не знам само дали е в резултат на безпаричие или на недалновидност?" Ако беше грамотен треньорът, нямаше да допусне младежки национал на Швеция закупен за сериозна за бедното ни ежедневие цена да търка резервната скамейка и да получава впечатляваща за Левски заплата. Щеше да направи всичко необходимо за възможно най- бързата му адаптация. Балканският манталитет е направо шок за европейците, особено за скандинавците. Латиносите се приспособяват много по- бързо защото са същите идиоти като нас. Освобождаването му е грешка и от финансово естество. Има още много аргументи, но те само затвърждават мнението за несъстоятелността на т.н. Топчо за треньор на клуб от калибъра на Левски. Когато през май отчетем поредния провален сезон, когато зрителите на стадиона станат приятели и се знаят поименно както на стадион Славия, тогава ще се усетите, че нито собственик, нито СТР отговарят на критериите за Левски. В момента на Герена властва посредствеността, а трансферната политика продължава да си е жива гонзовщина. Ах, тези комисионни! После- 20 милиона дълг. С две думи- безстопанственост и аматьорщина. Някой отричат делиорманската практиката, но само по пътя на Киро Гела може да излезем от блатото. Само със строга финансова дисциплина, авторитетен директор, кадърен и опитен треньор, три класни попълнения, сериозна промяна на методите на работа в ДЮШ и много търпение Левски ще се възроди.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 24 дек 2016 12:03

wilge написа:
Живко6461 написа:

Не манипулирай, момченце. Най- отгоре съм написал: "Поредната грешка на ръководството на Левски. Не знам само дали е в резултат на безпаричие или на недалновидност?" Ако беше грамотен треньорът, нямаше да допусне младежки национал на Швеция закупен за сериозна за бедното ни ежедневие цена да търка резервната скамейка и да получава впечатляваща за Левски заплата. ...

Извинявай! Не съм искал да те засегна. Погрешно си разбрал написаното от мен. Критиката ми е към политиката на ръководството. В частност трансферната.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 24 дек 2016 14:26

За Минев единствено в Разград се сещам да не се е справил на ниво. Много чудно защо ли? Не ви ли прави впечатление ,че всяка година в Разград той играе по един и същ начин.В ущърб на Левски и най важното със знанието на отбора.Трябва ли Левски да загуби уж злощастно винаги в играта е замесен Минев и някой от тарторите.Но ние се правим на овце и не забелязваме фрапиращи за отбора неща.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 25 дек 2016 10:40

Kris_men2000 написа:За Минев единствено в Разград се сещам да не се е справил на ниво. Много чудно защо ли? Не ви ли прави впечатление ,че всяка година в Разград той играе по един и същ начин.В ущърб на Левски и най важното със знанието на отбора.Трябва ли Левски да загуби уж злощастно винаги в играта е замесен Минев и някой от тарторите.Но ние се правим на овце и не забелязваме фрапиращи за отбора неща.

МНого ясно. Ако пуснат един юноша на негово място 99% съм сигурен разлика няма да има, ама кой да го направи.....? Вместо това се гони Сандберг и пак ше бъдат купени анонимници тип Галично Иванов
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 26 дек 2016 18:02

Не е баш така . Като игра Орачев от ляво се молехме Минев да се върне от контузия и сравнявайки тях двамата Минев изглежда като Марсело .

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 27 дек 2016 08:38

Не подценявайте важността на качеството на бековете. В отбор с претенции не е достатъчно бекът да е солиден в защита,опитен и сърцат.Скорост,издръжливост,добро центриране са само част от необходимите качества на добрия краен защитник.Колко от тези качества притежава Веско? Нека си спомним "бижутерското" изпълнение на Йовов,кой имаше заслуга за гола,Лусио Вагнер,имаше въздух,поглед над играта и класа,за да заходи и улесни Йовов.Някой да ми каже от началото на сезона,колко пъти Минев е бил в противниковото наказателно поле,като не броим статичните положения?Винаги обвиняваме крилата за това че не помагат на защитата,нима не е същото и в нападение? Два бека задължително!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 27 дек 2016 15:11

Холандски защитник може да подсили Левски след Нова година и той ще дойде от второто ниво на английския футбол- Лига Чемпиъншип, като свободен агент. Става дума за роденият в Суринам бранител Келвин Мейнард, който в момента играе за Бъртън Албион, научи БТА от близки до футболиста.

Мейнард се подвизава като десен бранител, централен защитник и дефанзивен халф, а договорът му с Бъртън изтича на 31-и декември тази година. Макар и на 29 години, той има съвсем приемливи за Левски финансови претенции, а също така последните му изяви са именно като десен бранител.

В последните година и четири месеца е в Бъртън, като помага на отбора да влезе от Лига 1 в Чемпиъншип. Преди това има опит в холандското, белгийското, португалското и унгарското първенство.

Изображение
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 27 дек 2016 16:15

според мен грешките следват една след друга.защо сандберг да си ходи еи така?та не може ли да играе някъде под наем?нима няма пример за това и то успешен-прохазка?търсим ляв бек ,десен...а в средата намерихме ли играч.тип дарко тасевски,човека които да дава пасовете.да, имаме костадинов и де ноер,но те не са подавачи.поне за мен.а това липсва най -много на отбора.надали и дембеле щеше да е същия без пасовете на дарко.отделно юношите не били готови за такива битки.ами кои е виновен че не са?аз ли?или пък тренери и директори на ДЮШ?защо в първенства като англия,италия испания.........играчи на 19-20г. вече са "стари",не са юноши,а в левски на 28 все още са неготови юноши?може би нашето първенство е с класи над изброените и тука нямат шанс?друго-десен бек та десен ,само алвеша бил.ок така е.а като доиде този новия кои от двамата ще играе?и как ще подеиства това на алвеша?и сега имаме вариант с прохазка.да не е най добрия вариант,но е вариант,а алвеша няма да е контузен или наказан всеки мач.относно минев-съгласен съм че е от най добрите,най сърцатите играчи,но пък е и най стария.задължително трябва да имаме негов заместник.дали орачев или друг незнам,но трябва.а аз съм за орачев.
юношите са бъдещето на този отбор.това го повтаряме вече 15 год,но юноши няма.дори да не са юноши наши,а млади момчета на по 21-23г.,българчета.за справка -сетете се какво направи барселона преди години,какво прави сега и милан с тяхни си млади момчета.но ние нямаме време.искаме всичко сега и на момента.е не става,особенно като нямаш пари.и точно затова не можем да се сравняваме с лудогорец и дълго още само ще им завиждаме за отбора.само че извадиха пари и направиха нещо.а ние нямаме.значи другия начин е с юноши.само че и там започваме да закъсняваме много.лудогорец имат идеята за школа в софия.и какво следва?и сега наши юноши бягат другаде,а какво ще стане тогава?
и още-много сме активни тука,пред компа(включително и аз),но на стадиона няма хора.причини и извинения много.но за да има финансова стабилност ,отбора се нуждае от нас.спомням си мачове на които бяхме към 8 000 и казвахме че сме малко.и то мач с монтана,пирин.....сега ако на които и да е мач се съберат над 2000 човека е рекорд.да билетите бяха по 2-Б,5-В,влизахме и много хора без билети,сега е друго.може и би и сега трябва да са около 4-Б,7 - В.и не повече от 12 -А.важно е най напред да се върнат хората на стадиона,а това става и с билети.евтини билети.лесно се смята-за А,сега 300по 20лв=6 000лв.и 3000 по 12=36 000.разликата е огромна в полза на евтините билети,и не само .ще има и подкрепа за футболистите.повече хора=повече увереност=по добри резултати.съчетано с наши юноши и по евтини билети резултата от към публика ще е убииствен.но май само аз го виждам така.

Потребителски аватар
charcoal
Контакти:

Мнениеот charcoal » 28 дек 2016 11:41

Хората няма да се върнат ей така на трибуните, дори и да е само юноши отбора. Трябва ни човек, който да извади 2-3 милиона минимум за селекция и още 5 да инвестира в ДЮШ, защото методиката там е от преди 15 години. Да не говорим, че познавам деца на приятели, които са футболисти и в главите им съвсем не е футбола, тоест трябват ни и психолози.
Павел Панов: Не смеехме да излезем от съблекалнята от срам, че ни би “Реал” (М)

Върни се в “Левски”