Мнениеот vency75 » 27 дек 2016 16:15
според мен грешките следват една след друга.защо сандберг да си ходи еи така?та не може ли да играе някъде под наем?нима няма пример за това и то успешен-прохазка?търсим ляв бек ,десен...а в средата намерихме ли играч.тип дарко тасевски,човека които да дава пасовете.да, имаме костадинов и де ноер,но те не са подавачи.поне за мен.а това липсва най -много на отбора.надали и дембеле щеше да е същия без пасовете на дарко.отделно юношите не били готови за такива битки.ами кои е виновен че не са?аз ли?или пък тренери и директори на ДЮШ?защо в първенства като англия,италия испания.........играчи на 19-20г. вече са "стари",не са юноши,а в левски на 28 все още са неготови юноши?може би нашето първенство е с класи над изброените и тука нямат шанс?друго-десен бек та десен ,само алвеша бил.ок така е.а като доиде този новия кои от двамата ще играе?и как ще подеиства това на алвеша?и сега имаме вариант с прохазка.да не е най добрия вариант,но е вариант,а алвеша няма да е контузен или наказан всеки мач.относно минев-съгласен съм че е от най добрите,най сърцатите играчи,но пък е и най стария.задължително трябва да имаме негов заместник.дали орачев или друг незнам,но трябва.а аз съм за орачев.
юношите са бъдещето на този отбор.това го повтаряме вече 15 год,но юноши няма.дори да не са юноши наши,а млади момчета на по 21-23г.,българчета.за справка -сетете се какво направи барселона преди години,какво прави сега и милан с тяхни си млади момчета.но ние нямаме време.искаме всичко сега и на момента.е не става,особенно като нямаш пари.и точно затова не можем да се сравняваме с лудогорец и дълго още само ще им завиждаме за отбора.само че извадиха пари и направиха нещо.а ние нямаме.значи другия начин е с юноши.само че и там започваме да закъсняваме много.лудогорец имат идеята за школа в софия.и какво следва?и сега наши юноши бягат другаде,а какво ще стане тогава?
и още-много сме активни тука,пред компа(включително и аз),но на стадиона няма хора.причини и извинения много.но за да има финансова стабилност ,отбора се нуждае от нас.спомням си мачове на които бяхме към 8 000 и казвахме че сме малко.и то мач с монтана,пирин.....сега ако на които и да е мач се съберат над 2000 човека е рекорд.да билетите бяха по 2-Б,5-В,влизахме и много хора без билети,сега е друго.може и би и сега трябва да са около 4-Б,7 - В.и не повече от 12 -А.важно е най напред да се върнат хората на стадиона,а това става и с билети.евтини билети.лесно се смята-за А,сега 300по 20лв=6 000лв.и 3000 по 12=36 000.разликата е огромна в полза на евтините билети,и не само .ще има и подкрепа за футболистите.повече хора=повече увереност=по добри резултати.съчетано с наши юноши и по евтини билети резултата от към публика ще е убииствен.но май само аз го виждам така.