Skritata_istina написа:Надписът deep purple , обърнат на обратно има три шестици и символизира числото на Дявола - 666.
Това не е вярно.
Иначе да не се окаже, че това е като прощалните концерти на Скорпиънс който вървят вече почти 10 години

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Skritata_istina написа:Надписът deep purple , обърнат на обратно има три шестици и символизира числото на Дявола - 666.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Skritata_istina написа:Надписът deep purple , обърнат на обратно има три шестици и символизира числото на Дявола - 666. Това в илюминати идеологията означава, че това е маркиран продукт(тоест тази група е под влиянието на илюминати).Единственият начин да пробиеш в музикалната индустрия, шоубизнеса и да получиш известността е да си продадеш душата на Дявола. Сделката с Дявола е накратко казано получаваш всичко материално , известността , пари , талант и т.н. , но в замяна си продаваш душата. А продадеш ли си душата губиш всичко човешко.
В плейлистата Илюминати Символизъм/Нумерология/ Окулт всичко е подробно обяснено и ще разберете добре какво имам предвид.
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... L4MMVk4XEm
bobo_13 написа:Хубаво, ама не е същото както ако бяха дошли преди 20-ина години....
Red_Neck написа:bobo_13 написа:Хубаво, ама не е същото както ако бяха дошли преди 20-ина години....
Че те бяха в България преди 18 години!?!?
Ноември 1998, Зимния дворец, Ахат подгряваха![]()
бях наряд тогава, нямаше как
.... много обичаме да си правим проветрение на устата и да се пишем .... "експерти"!
[rimg]https://melomem.files.wordpress.com/2011/01/dp.jpg[/rimg]
Warped написа:Skritata_istina написа:Надписът deep purple , обърнат на обратно има три шестици и символизира числото на Дявола - 666.
Това не е вярно.
Иначе да не се окаже, че това е като прощалните концерти на Скорпиънс който вървят вече почти 10 години![]()
GOLEADOR написа:[center]Щеше ми се и Ричи да е с тях....
djd написа:GOLEADOR написа:[Щеше ми се и Ричи да е с тях....
Ми то без Ричи и Лорд какъв Пърпъл ще да е? Нещо като Мики Муди, Бърни Марсдън и Нийл Мъри, които пееха песни на Уайтснейк по едно време, ама без Ковърдейл.
Безкрайно много уважавам Пейс, Глоувър, Гилън, Стив Морз и особено Дон Еъри в опита му да замести Лорд. Всички са фантастични музиканти. Може и да отида да ги видя, вероятно ще е запомнящо се шоу. Но за мен Пърпъл отдавна приключиха. Тия сега некви кавъри ще пеят.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта