Deep Purple идват на прощален концерт у нас (14.05.17)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Warped
Контакти:

Re: Deep Purple идват на прощален концерт у нас (14.05.17)

Мнениеот Warped » 21 дек 2016 08:44

Skritata_istina написа:Надписът deep purple , обърнат на обратно има три шестици и символизира числото на Дявола - 666.

Това не е вярно.

Иначе да не се окаже, че това е като прощалните концерти на Скорпиънс който вървят вече почти 10 години :lol: :)
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 21 дек 2016 10:39

Хубаво, ама не е същото както ако бяха дошли преди 20-ина години :) И ние бяхме по-млади, по-луди.....сега отново се кефя на тази музика, но вече гледната точка е по-друга. Нямаше да се налага да ходим в Събия, Унгария, Румъния да ги гледаме......
Сега просто вече не ми понася да слушам повече от 1 песен на Сепултура, Слейър, Криейтър и т.н........преди 20 години ходихме в едни звукозаписни студия, плащахме си да ни запишат касетка, да ни преснимат текстовете...после си я презаписвахме, раздавахме на другите да слушат и след 10-тото слушане вече ставаше негодна, ама ние се кефхме.....
Сега вече можеш да слушаш нон-стоп тази музика, концерти се качват навсякъде, презаситени сме и затова не ми пука кой ще идва, а да отида да гледам старчета на по 60-70 години да се подмятат по сцената ми е гротескно.....:)

Ето дойдоха моите лбимци от Гънс, подариха ми билет, отидох.....слушах любимите си песни, ама........състава на групата не е същия, тръпката не е същата.Да, Аксел пее, ама и той надебелял, вече не е толкова луд на сцената.....

Дали ще си ги пусна в къщи на уредбата Пърпъл концертен запис или ще отида да ги гледам на живо, от моята гледна точка вече няма разлика. Отдавна минах този момент да се прекланям пред някакви звезди и да копнея за тях....Преди 10 години бях в Белград на концерта им....да бях с 10 години по-млад, беше ОК, малко изморително...но вече, не мерси :)
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
ivanesti1983
Контакти:

Мнениеот ivanesti1983 » 21 дек 2016 10:51

Skritata_istina написа:Надписът deep purple , обърнат на обратно има три шестици и символизира числото на Дявола - 666. Това в илюминати идеологията означава, че това е маркиран продукт(тоест тази група е под влиянието на илюминати).Единственият начин да пробиеш в музикалната индустрия, шоубизнеса и да получиш известността е да си продадеш душата на Дявола. Сделката с Дявола е накратко казано получаваш всичко материално , известността , пари , талант и т.н. , но в замяна си продаваш душата. А продадеш ли си душата губиш всичко човешко.
В плейлистата Илюминати Символизъм/Нумерология/ Окулт всичко е подробно обяснено и ще разберете добре какво имам предвид.
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... L4MMVk4XEm

А ти лекарствата? Наистина психиатричната помощ в България не е на ниво... :o

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 21 дек 2016 11:29

bobo_13 написа:Хубаво, ама не е същото както ако бяха дошли преди 20-ина години :) ....

Че те бяха в България преди 18 години!?!?
Ноември 1998, Зимния дворец, Ахат подгряваха ;)

.... много обичаме да си правим проветрение на устата и да се пишем .... "експерти"!
[rimg]https://melomem.files.wordpress.com/2011/01/dp.jpg[/rimg]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 21 дек 2016 12:38

Red_Neck написа:
bobo_13 написа:Хубаво, ама не е същото както ако бяха дошли преди 20-ина години :) ....

Че те бяха в България преди 18 години!?!?
Ноември 1998, Зимния дворец, Ахат подгряваха ;)

бях наряд тогава, нямаше как :)

.... много обичаме да си правим проветрение на устата и да се пишем .... "експерти"!
[rimg]https://melomem.files.wordpress.com/2011/01/dp.jpg[/rimg]
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 21 дек 2016 12:42

Warped написа:
Skritata_istina написа:Надписът deep purple , обърнат на обратно има три шестици и символизира числото на Дявола - 666.

Това не е вярно.

Иначе да не се окаже, че това е като прощалните концерти на Скорпиънс който вървят вече почти 10 години :lol: :)

На Скорпиънс и пред блока не слизам.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 21 дек 2016 16:54

GOLEADOR написа:[center]Щеше ми се и Ричи да е с тях....

Ми то без Ричи и Лорд какъв Пърпъл ще да е? Нещо като Мики Муди, Бърни Марсдън и Нийл Мъри, които пееха песни на Уайтснейк по едно време, ама без Ковърдейл. :)
Безкрайно много уважавам Пейс, Глоувър, Гилън, Стив Морз и особено Дон Еъри в опита му да замести Лорд. Всички са фантастични музиканти. Може и да отида да ги видя, вероятно ще е запомнящо се шоу. Но за мен Пърпъл отдавна приключиха. Тия сега некви кавъри ще пеят.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 дек 2016 18:27

djd написа:
GOLEADOR написа:[Щеше ми се и Ричи да е с тях....

Ми то без Ричи и Лорд какъв Пърпъл ще да е? Нещо като Мики Муди, Бърни Марсдън и Нийл Мъри, които пееха песни на Уайтснейк по едно време, ама без Ковърдейл. :)
Безкрайно много уважавам Пейс, Глоувър, Гилън, Стив Морз и особено Дон Еъри в опита му да замести Лорд. Всички са фантастични музиканти. Може и да отида да ги видя, вероятно ще е запомнящо се шоу. Но за мен Пърпъл отдавна приключиха. Тия сега некви кавъри ще пеят.

Доста крайно мнение но е факт,че Ричи е душата на Пърпъл.Китарата в неговите ръце става извънземна.И не говоря за техниката му (такива китаристи има много),просто в рифовете му има нещо магично.Не крия,че точно Ричи ме запали по Пърпъл и без него групата губи много от блясъка си.И все пак това е Пърпъл,предвид годините им може и за последно да свирят в България.Чакам с нетърпение месец май,ако до тогава не ги погълне черната нощ.....
[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Et3AJIry4iI[/youtube][/center]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 26 дек 2016 01:43

Стига бе хора Пърпъл не е само Блекмор и Лорд , единят е покойник а другит не !
От там са минали Ковърдел , Хюз и Болин , не по-малко големи фигури в пранша !
Велика група е и нека да не забравим , че Блекмор е съзадал и Рембоу и не само в Пърпъл се е развивал и правил кариера !
Нека бъде рок ......... :evil:
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 26 дек 2016 01:47

http://www.deeppurple.com/current-tour-dates/
Това е от днес и още няма нищо за София !?
Изображение

Върни се в “Свободна зона”