Класация за модератор на 2016!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Класация за модератор на 2016!
Според мен е редно аз да бъда направен модератор. Всеки ме знае, че съм един от малкото останали истински потребители в този форум. Безпристрастен съм и крайно обективен. Също така винаги спазвам правилата на форума. Както и водя люта битка, с тези които ги нарушават.
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Iceberg - добре се грижи за подфорума на Черно море,позитивен и точен човек е.
Messi_fan написа:Според мен е редно аз да бъда направен модератор. Всеки ме знае, че съм един от малкото останали истински потребители в този форум. Безпристрастен съм и крайно обективен. Също така винаги спазвам правилата на форума. Както и водя люта битка, с тези които ги нарушават.
+1944
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
forever bluet
Доста са читавите модератори. Лошо е че в някои форуми има двоен стандарт. Банват те за ......подписа ти под профила. Четох,четох и не видях основание за това. Банват и за прогноза ,че техния отбор ще падне ,според теб. Всичко е до интелект и възпитание. И до избиване на комплекси. Като цяло няма никакъв смисъл от бан,ако искаш да пишеш. Естествено селяк е манталитет ,а не произход и на някои много им личи. Ванката например слиза много ниско,но с него си имам закачка и ще се оправя
. Има случаи в които не се посочват точни цитати за какво точно си баннат,а просто те банват. Обяснението е че дразниш с прогнозите форумците от форума. Очевидно са нежни и раними душици и пускат едно ЛС на Мода и те баннват
. Е с тези програми за симулиране и плаване на Айпи адрес е безмислено ,но щом това на Ванчо му е смисъла на живота,нека се радва
. Весела Коледа и щастлива Нова година на всички Потребители и Модератори и Админи. И дано през 2017 намерите пътя да върнете успеха на Форума,че съвсем оредя
.
Членестоногите са примитивни създания
щом смятате , че modor и регъра стават за модератори явно нещата са много зле
Ники закривай форума.Само разход на средства е !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- Долно уйно
- Контакти:
iliev72 написа:щом смятате , че modor и регъра стават за модератори явно нещата са много зле![]()
Той пък, от кога е някакъв на форума?
За толкова много години толкова ли неразбрахте, че форума е на самотек.
Имаше 2-3 самозабравили се модератори, но времето ги изплю, нищо че все още са такива.
Всеки тук модерира на собствен принцип и най-вече под влияние на клубните пристрастия.
Относно администрирането то там няма никой, Стенли от време на време се грижеше и ги контролираше модераторите, но след, като й се роди детенцето, да й е живо, и здраво, тя няма вече толкова време да бъде пъдар и тук е тотална анархия.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
В реномето на Мод Модор се появи пукнатина, когато замени ефективната присъда на автора на темата с условна
Помним престъпленията по служба
Гласувам за Мадридист. Тая година въобще не съм го видял да влиза във форума, няма как да е взел грешно решение
Помним престъпленията по служба
Гласувам за Мадридист. Тая година въобще не съм го видял да влиза във форума, няма как да е взел грешно решение
- modor
- Контакти:
Всеки един модератор заслужава похвала за работата, която е свършил през годината. А такава има доста... но тя остава незабележима за обикновения потребител на форума. Весели празници на всички 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- modor
- Контакти:
Groucho написа:В реномето на Мод Модор се появи пукнатина, когато замени ефективната присъда на автора на темата с условна![]()
Помним престъпленията по служба![]()
[offtopic]Ей сега ще те банна за уронване на престижа
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.