Класация за модератор на 2016!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Messi_fan

Re: Класация за модератор на 2016!

Мнениеот Messi_fan » 23 дек 2016 12:56

Според мен е редно аз да бъда направен модератор. Всеки ме знае, че съм един от малкото останали истински потребители в този форум. Безпристрастен съм и крайно обективен. Също така винаги спазвам правилата на форума. Както и водя люта битка, с тези които ги нарушават.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 23 дек 2016 13:27

Iceberg - добре се грижи за подфорума на Черно море,позитивен и точен човек е.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 дек 2016 13:44

Messi_fan написа:Според мен е редно аз да бъда направен модератор. Всеки ме знае, че съм един от малкото останали истински потребители в този форум. Безпристрастен съм и крайно обективен. Също така винаги спазвам правилата на форума. Както и водя люта битка, с тези които ги нарушават.

+1944 :!: Един глас от мен 8-) Крайно време е да вземеш нещата в свои ръце и да не зависиш от подаянията и моментното настроение на власт имащите 8-) Те тогава Септември ще бъде Май, а живота ще бъде рай 8-) Да направим петиция, предлагам аз 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 23 дек 2016 13:52

Доста са читавите модератори. Лошо е че в някои форуми има двоен стандарт. Банват те за ......подписа ти под профила. Четох,четох и не видях основание за това. Банват и за прогноза ,че техния отбор ще падне ,според теб. Всичко е до интелект и възпитание. И до избиване на комплекси. Като цяло няма никакъв смисъл от бан,ако искаш да пишеш. Естествено селяк е манталитет ,а не произход и на някои много им личи. Ванката например слиза много ниско,но с него си имам закачка и ще се оправя ;). Има случаи в които не се посочват точни цитати за какво точно си баннат,а просто те банват. Обяснението е че дразниш с прогнозите форумците от форума. Очевидно са нежни и раними душици и пускат едно ЛС на Мода и те баннват :). Е с тези програми за симулиране и плаване на Айпи адрес е безмислено ,но щом това на Ванчо му е смисъла на живота,нека се радва :). Весела Коледа и щастлива Нова година на всички Потребители и Модератори и Админи. И дано през 2017 намерите пътя да върнете успеха на Форума,че съвсем оредя ;).
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 23 дек 2016 15:18

щом смятате , че modor и регъра стават за модератори явно нещата са много зле :mrgreen:
Ники закривай форума.Само разход на средства е !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 23 дек 2016 15:27

iliev72 написа:щом смятате , че modor и регъра стават за модератори явно нещата са много зле :mrgreen:
Ники закривай форума.Само разход на средства е !

Той пък, от кога е някакъв на форума?
За толкова много години толкова ли неразбрахте, че форума е на самотек.
Имаше 2-3 самозабравили се модератори, но времето ги изплю, нищо че все още са такива.
Всеки тук модерира на собствен принцип и най-вече под влияние на клубните пристрастия.

Относно администрирането то там няма никой, Стенли от време на време се грижеше и ги контролираше модераторите, но след, като й се роди детенцето, да й е живо, и здраво, тя няма вече толкова време да бъде пъдар и тук е тотална анархия.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 23 дек 2016 15:28

В реномето на Мод Модор се появи пукнатина, когато замени ефективната присъда на автора на темата с условна :lol:
Помним престъпленията по служба :!:

Гласувам за Мадридист. Тая година въобще не съм го видял да влиза във форума, няма как да е взел грешно решение :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 23 дек 2016 15:46

Всеки един модератор заслужава похвала за работата, която е свършил през годината. А такава има доста... но тя остава незабележима за обикновения потребител на форума. Весели празници на всички :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 23 дек 2016 15:46

Groucho написа:В реномето на Мод Модор се появи пукнатина, когато замени ефективната присъда на автора на темата с условна :lol:
Помним престъпленията по служба :!:

Гласувам за Мадридист. Тая година въобще не съм го видял да влиза във форума, няма как да е взел грешно решение :lol:

[offtopic]Ей сега ще те банна за уронване на престижа :lol: :lol:[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Свободна зона”