ShooterMan написа:Айде пък стига с тези разбивания и т.н.! Чанович е НАПЪЛНО посредствен вратар и това ВСИЧКИ го знаеме. От време оно пуска леки голове и никога не е бил титуляр тук. Пази на Финала - ок, но това не го прави Господ, или това, че е пил и ял на една маса с шепа фенове дето сега още малко ще го изкарат нещо невероятно като футболист. Още на първия му мач тук срещу Горна на 1/4 финала крещяхме да го махат веднага?! Коварж - трудно е да кажеш, че играч бил тук 2 месеца е част от отбора....дошъл е с ОПЦИЯ в договора си, какво касателство имат ТИМ я да ми се обясни? Казва си условията, иска такава опция, ако сме съгласни подписва, ако не - Емо Михайлов на вратата и провал на есента, има са самочувствие, очевидно с покритие и това е положението. Бакари - всички виждаме, че е 90% от времето контузен или възстановяващ се и ОЧЕВИДНО не може да е основен футболист. Аха изиграе 2-3 мача и пак контузия, разтежение, болки после 2-3 мача минимум възстановяване. Откога дърдорим за нападател, я да се прегледат мненията назад....Ся, съвсем друга тема е, че дървото Кузма трябва да е изгонен далеч преди който и да е друг, но аз не считам Бакари за крайъгълен камък и обясних защо. Дори когато е здрав е играч със СПОРНИ качества, всички го виждат, разпилян, малко непохватен и това е обективната преценка - понякога прави чудеса, понякога прави смешни пропуски и отигравания, не е ли така?
Леко започнаха да ми втръсват някои твои подмятания и особено постоянните плюнки по доста от играчите!!!Някои от съфорумниците се опитаха да ти намекнат,че си смешен.....но явно посланието не стига до адреса!!!От една страна,не обичам да се заяждам и по тази причина се старая да отминавам глупостите с мълчание!!!От друга страна обаче,не съм чак толкова мълчалив!!!Ако завиждаш на шепата фенове,които сме яли и пили с АЛЕКСАНДЪР ЧАНОВИЧ,да те черпя едно.....и да мирясаш!!!Ако не можеш да разбереш,че ние привържениците сме основната част на клуба,не знам как да ти помогна!!!Просто искам да разбереш,че хората отдадени на една идея.....не се плюят един друг!!!Не плюят и играчите!!!Напротив,правят всичко възможно да ги вдигат,ако са сбъркали.....и да ги подкрепят във всяка ситуация!!!Как на теб,нито веднъж никой не ти хареса?Освен Ернандес разбира се....но него го няма!!!Тези които носят фланелките и са с картотека в ЧЕРНО МОРЕ,те са футболистите!!!А ние вместо да ги критикуваме постоянно,по добре да се опитаме да ги поощрим и да им покажем,че сме с тях!!!ЧАНАТА си замина,но има неоспорими заслуги към отбора!!!Какво лошо има да му кажем"Благодарим ти,желаем ти успех"!!!На финала,изпаднали в еуфория бяхме готови да целуваме калта по бутонките му......а сега да нямаме доблестта,едно довиждане да му кажем!!!Същото и по повод на плюнките ти към ТОДОР ПАЛАНКОВ!!!Подари ни Купата,заедно с останалите разбира се!!!Забравил ли е някой блестящата му игра?Сега направи някои грешки и какво.....да го изядем ли?Аз съм готов да ям хора,но никога своите!!!Щом е в ЧЕРНО МОРЕ е един от нас и аз ще му помагам,както мога и колкото мога!!!За протокола уточнявам,че с него не съм ял и не съм пил....да не ти стане нещо!!!Гледам и БАКАРИ не харесваш,кусури му търсиш и ги изтъкваш!!!Че той ако нямаше кусури,щеше ли да зареже гюзюлюм Испания.....и да дойде в БЪЛГАРИЯ,за да го плюят разни неблагодарници!!!Момчето не се жали,раздава се и често ни радва!!!А който няма грехове,нека пръв хвърли камък!!!Нямам намерение да те занимавам с библейски притчи,но няма да е лошо да помислиш малко!!!Мога да обсъждам и други твои изцепки,но не мисля,че ще има полза!!!Пък и ми е време за ракията!!!Нищо лично,НАЗДРАВЕ!!!