Зимна селекция и контролни мачове 2016-17

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Зимна селекция и контролни мачове 2016-17

Мнениеот зеления » 14 дек 2016 21:09

Sole написа:
зеления написа:
Sole написа:
зеления написа:
Sole написа:А, Гонзо защо натири Чанович след мача с Ментето!? Дори и за втори вратар не го вземаше. Губим един класен вратар,който ни напуска само защото Гонзо не го иска. Чува се същото и за Бакарито. Курьор изтърва от глупост. При нас дежа вю е зимната пауза! А за класни попълнения не трябва да се надяваме,просто защото такива като свободни агенти през зимната пауза по принцип няма!

Стига глупости! Чано и класа!?! Хахаха. Това, че направи добър мач за финала за купата не го прави класен вратар.

Ако, Китана пазеше на Финала губихме Купата! Чанович по нищо не отстъпва на Китанов. Дори като опит,игра с крака и при центрирания е по добър. А класата на Чанович си проличава най вече в напечени мачове, като този за Купата и този с Ментето в Сф,където спаси невероятни положения.
Иначе си е върховна тъпотия да натириш едновременно и двамата си вратари,при положение,че Емо Михайлов е пълна дантела и не става и за ниво аматьори!

Че кой натирва Коварж? Да беше поне чул Гонзо преди да пишеш глупости!

В смисъл,че губиш двамата си вратаря едновременно. Когато единия вратар си заминава сам, вземи,че освободи и другия.
Иначе Коварж си е половин отбор! Колкото и платените клакьори да не искат да признаят, очевАдно Коварж и В.Стоянов са най класните вратари в момента в БГ.

За последното ти изречение те подкрепям на 1 000%!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 14 дек 2016 21:26

ShooterMan написа:Айде пък стига с тези разбивания и т.н.! Чанович е НАПЪЛНО посредствен вратар и това ВСИЧКИ го знаеме. От време оно пуска леки голове и никога не е бил титуляр тук. Пази на Финала - ок, но това не го прави Господ, или това, че е пил и ял на една маса с шепа фенове дето сега още малко ще го изкарат нещо невероятно като футболист. Още на първия му мач тук срещу Горна на 1/4 финала крещяхме да го махат веднага?! Коварж - трудно е да кажеш, че играч бил тук 2 месеца е част от отбора....дошъл е с ОПЦИЯ в договора си, какво касателство имат ТИМ я да ми се обясни? Казва си условията, иска такава опция, ако сме съгласни подписва, ако не - Емо Михайлов на вратата и провал на есента, има са самочувствие, очевидно с покритие и това е положението. Бакари - всички виждаме, че е 90% от времето контузен или възстановяващ се и ОЧЕВИДНО не може да е основен футболист. Аха изиграе 2-3 мача и пак контузия, разтежение, болки после 2-3 мача минимум възстановяване. Откога дърдорим за нападател, я да се прегледат мненията назад....Ся, съвсем друга тема е, че дървото Кузма трябва да е изгонен далеч преди който и да е друг, но аз не считам Бакари за крайъгълен камък и обясних защо. Дори когато е здрав е играч със СПОРНИ качества, всички го виждат, разпилян, малко непохватен и това е обективната преценка - понякога прави чудеса, понякога прави смешни пропуски и отигравания, не е ли така?

Леко започнаха да ми втръсват някои твои подмятания и особено постоянните плюнки по доста от играчите!!!Някои от съфорумниците се опитаха да ти намекнат,че си смешен.....но явно посланието не стига до адреса!!!От една страна,не обичам да се заяждам и по тази причина се старая да отминавам глупостите с мълчание!!!От друга страна обаче,не съм чак толкова мълчалив!!!Ако завиждаш на шепата фенове,които сме яли и пили с АЛЕКСАНДЪР ЧАНОВИЧ,да те черпя едно.....и да мирясаш!!!Ако не можеш да разбереш,че ние привържениците сме основната част на клуба,не знам как да ти помогна!!!Просто искам да разбереш,че хората отдадени на една идея.....не се плюят един друг!!!Не плюят и играчите!!!Напротив,правят всичко възможно да ги вдигат,ако са сбъркали.....и да ги подкрепят във всяка ситуация!!!Как на теб,нито веднъж никой не ти хареса?Освен Ернандес разбира се....но него го няма!!!Тези които носят фланелките и са с картотека в ЧЕРНО МОРЕ,те са футболистите!!!А ние вместо да ги критикуваме постоянно,по добре да се опитаме да ги поощрим и да им покажем,че сме с тях!!!ЧАНАТА си замина,но има неоспорими заслуги към отбора!!!Какво лошо има да му кажем"Благодарим ти,желаем ти успех"!!!На финала,изпаднали в еуфория бяхме готови да целуваме калта по бутонките му......а сега да нямаме доблестта,едно довиждане да му кажем!!!Същото и по повод на плюнките ти към ТОДОР ПАЛАНКОВ!!!Подари ни Купата,заедно с останалите разбира се!!!Забравил ли е някой блестящата му игра?Сега направи някои грешки и какво.....да го изядем ли?Аз съм готов да ям хора,но никога своите!!!Щом е в ЧЕРНО МОРЕ е един от нас и аз ще му помагам,както мога и колкото мога!!!За протокола уточнявам,че с него не съм ял и не съм пил....да не ти стане нещо!!!Гледам и БАКАРИ не харесваш,кусури му търсиш и ги изтъкваш!!!Че той ако нямаше кусури,щеше ли да зареже гюзюлюм Испания.....и да дойде в БЪЛГАРИЯ,за да го плюят разни неблагодарници!!!Момчето не се жали,раздава се и често ни радва!!!А който няма грехове,нека пръв хвърли камък!!!Нямам намерение да те занимавам с библейски притчи,но няма да е лошо да помислиш малко!!!Мога да обсъждам и други твои изцепки,но не мисля,че ще има полза!!!Пък и ми е време за ракията!!!Нищо лично,НАЗДРАВЕ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 дек 2016 21:45

Ами не, смешно е да твърдиш, че някой е кой знае какъв футболист защото си ял и пил на една маса с него. Факт. Още като ДОЙДЕ и до ден днешен твърдя, че е посредствен вратар. Това не ми пречи и аз да му благодаря, но хайде да не говорим глупости. Слаб вратар, успех му желая за напред. Както и Живко Атанасов е слаб играч, също и Бижев е слаб...айде сега напиши и ме убеди в обратното, ааааа, ама щото Бижев не черпил или Живко те са под Чанович по принос ли
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 14 дек 2016 21:49

Георги Китанов се завръща в Черно море Китанов

Вратарят ще смени преминалия в Спарта Коварж

Tитулярният вратар на ЦСКА Георги Китанов се връща в “Черно море”, разбра “24 часа”. Талантливият страж вече се е разбрал с ръководството на “червените” да го пуснат обратно в “Черно море” заради лични причини. 21-годишният благоевградчанин дойде на “Армията” през лятото и пази в 14 от мачовете в Първа лига. На мястото на Китанов шефовете на ЦСКА преговарят с “Динамо” (Киев) за привличането на Максим Ковал. 24-годишният вратар, който преди няколко години влезе в топ 100 на най-талантливите европейски футболисти, не може да се пребори за титулярното място в украинския гранд и през есента има само един мач. През миналия сезон Ковал, който бе повикан в състава на Украйна за Евро 2012, пази под наем в датския “Одензе”. Преди три години Ковал бе избран и за най-добрия млад играч в Украйна. Именно заради завръщането на Китанов на “Тича” двама вратари в “Черно море” Александър Чанович и Пржемисъл Коварж си тръгват. Сърбинът вече разтрогна договора си с “моряците”. Сърбинът бе привлечен на “Тича” от Никола Спасов през януари 2015-а и бе на вратата на варненци при спечелването на купата на България. Титулярният вратар на варненци Коварж, който пристигна във Варна като свободен агент, след като сезонът в Първа лига бе започнал, преминава в “Спарта” (Прага).

http://varnautre.bg/2016/12/14/43178/%D ... 1%80%D0%B5

Ако е вярна новината, дано през втория си престой при нас се представи по-добре от предишния.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 14 дек 2016 23:31

ами ...аз се надявам при Китанов да има подобрение, все пак ходи при Литекс, видя какво е там в "големия" отбор ...поне да няма мераци пак да ходи, а и сигурно няма да дръпне назад от един такъв престой, аз даже си мисля, че му е повлияло благоприятно да смени обстановката и да се развива както се казва, тук тъпчеше на едно място ...сега се надявам малко да се е амбицирал и да се е надъхал допълнително да се развива и т.н. не знам какви са причините да се връща, но няма лошо да е Китанов тук ...въпреки че Коварж е супер класа и човека отбор.... че и роден на моята дата, което най ме кефеше! ама като ще го купуват от Славия Прага, защо да не си върнем Китанката?! щото аз се притеснявах дали ще случим на вратар, или ще пази Емо и не знам си кой си ...то няма такъв шанс като с Коварж! от 100 опита няма да привлечем такова чудовище, така че Китанов е добър избор за нас! а дано вече ако ходи някъде и той да е в някой отбор в чужбина от ранга на Славия Прага... :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 дек 2016 00:29

Китанов подобри играта си с крака, но прави глупави грешки. Както и да е, наше момче е, неприятно беше как си замина, но често в тоя живот така се случва, далеч не е първия моряк правил така. И той, че защо не и Шабленския имат място в отбора и то точно сега бих казал.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 15 дек 2016 09:37

Киро, никой никого не плюе и всеки от нас желае доброто на отбора. Просто Чанович е на ниво резерва и евентуално би ни свършил работа като такъв - резерва. Както може да ти спаси невероятно положение, така може и да ти пусне гол от четиридесет метра. Просто не е достатъчно стабилен вратар и леко хазартен играч, донякъде. За отбор без цели и амбиции (средняк) си е перфектен, наистина. Хубаво е, чудесно е да се надъхваме и да си носим зелените очилца (ние сме перфектни), но същевременно нека се опитаме и да бъдем реалисти, моля те. Тошко Паланков, както и Мишо, и Дани Георгиев са вече на годинки и сериозно издишат. Физическото им състояние е за по едно полувреме и това не е плюене и омраза, а просто самата истина. Никой не е вечен, както отлично знаеш, и трябва сериозно да помислим за техни заместници. За Жоро не говоря, защото той е уникален футболист, от друга класа. Този човек и на петдесет години ще е фактор и лидер и ще върши работа, особено при това ниво на футбола ни. Това не означава, че и другите, споменати от мен не са добри футболисти, просто въпрос на мнение и виждане. Така или иначе и на Жоро трябва да мислим за заместник, колкото и да ни се иска да е вечен. Между другото, ако си гледал мача с Лудогорец, не може да не ти е направило впечатление, че второто полувреме Тошко издишаше тотално и особено последните минути го разминаваха като колче. Едвам си седеше на краката човека, едвам дишаше. Плачеше си за смяна, но това е друг въпрос, няма да обсъждаме повече човека, да не кажеш, че го плюя. Просто си изказвам мнението, това видях с очите си. Като добавим към списъка и неубедително (меко казано) игралите Малик, Романов, Коконов, Кузма, Траянов и вечно контузения Бакари, не ми е никак ясно как с петима (най-много) нови футболисти ще се справим и ще има по-голяма конкуренция в отбора ни. Да не стане така, че пролетта пак да плачем от къса резервна скамейка. Но ще видим как ще се развият нещата, още е прекалено рано за изводи и задълбочени коментари.
Весели празници на всички!

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 15 дек 2016 09:47

Кой с кого ял и кой с кого пил не е важно,това си е личния живот на всеки...и никой няма право да дава акъл кой как ще си го живее..За нас е важен отбора,развитието му..Изредиха се няколко футболисти,на които трябва се търсят заместници-това добре..Дано на зима наистина пристигнат качествени попълнения..Относно Чанович-да,не блестеше с невероятни качества...Но ни помогна в най важните ни мачове за сезона-факт..В комбинация с харизматичното му излъчване,чисто човешката му доброто,а и десетките вечери,изкарали заедно по кръчми и дискотеки ,яли и пили до зори ;) -хубаво е да му кажем-БЛАГОДАРЯ ТИ,ЧАНА,И УСПЕХ...ОСТАВАШ ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС...МОРЯК..

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 15 дек 2016 10:42

Основното от което изхождам в живота си,е реализмът!!!Може би защото съм зодия "Дева",може би защото вече не съм съвсем млад!!!А реалистично погледнато,съвършените и безгрешни футболисти играят в Реал,Байерн и Манчестър Юнайтед!!!Съвършените и безгрешни футболисти,дори и не са чували за БЪЛГАРИЯ!!!Как да очакваме подобен играч в ЧЕРНО МОРЕ тогава?На всички ни е ясна ситуацията в милата ни Родина!!!Говорейки за плюнки,аз постоянно изтъквам,че ние сме част от отбора!!!Основна част,защото сме вечни!!!Вечни сме като публика,а не като личности!!!В този отбор са играли велики футболисти!!!Но за по няколко години,защото природата не позволява повече!!!Само публиката е вечна!!!Затова,ние хората които сме по трибуните трябва да се държим достойно и мъдро!!!Как тези,които постоянно критикуват си мислят,че помагат?Въобще мислят ли?Поставят се някакви изисквания към футболистите,сякаш са машини!!!Могат да се прочетат критики към легенди като ГЕОРГИ ИЛИЕВ и МИХАИЛ ВЕНКОВ!!!ДАНИ ГЕОРГИЕВ и ТОДОР ПАЛАНКОВ също с нищо не са заслужили отношението с което някои ги засипват!!!Хората са дали много на този клуб,плюли са кръв за отбора.....а ние удобно седящите пред телевизора ги ругаем!!!Това не е моето разбиране за подкрепа на любимия отбор и аз го казвам!!!Признателен съм на тези,които са ме радвали и когато идва време да се разделим с тях,имам желание да им стисна ръката,да им благодаря.....и да им пожелая "ВСИЧКО ДОБРО"!!!Изрази,като "посредствен",ме карат да се оглеждам докато седя на трибуните.....и виждам,че тези,които нагло и безразсъдно ги използват са все "убавци" и "умници"!!!Хайде малко реализъм!!!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 15 дек 2016 10:47

Никой не го плюе Чано. Той пазеше вратата ни в най- запомнящия се мач в новата ни история. В същия този мач и Тошко беше безгрешен. И не само в него. Аз не съм си позволил да плюя дори по Малик и Романов, които по една или друга причина нямаха никаква заслуга за нашия клуб. Не паснаха ли, какво ли... не знам. За Романов знам че е добър футболист, но по някакъв начин тук не му се получи. Примери подобни има колкото щеш. За чеха по обясними причини нямам наблюдения. Наистина трябва да започне малко по малко подмяна. Дани, Тошко и Мишо са вече на години и ако могат да издържат един мач на ниво като се заредят мачове през 3-4 дена нещата не стоят така. Затова не се чудете че след 60-65 минути отбора изглежда по различен начин. Едва ли Гонзо не ги вижда тези неща и мисля че ще вземе мерки. Определено се вижда положителна промяна в играта ни тази есен и заслугата е негова. Ако имахме възможност и да играем у дома съм убеден че резултатите щяха да са по- добри.

Върни се в “Черно море”