Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Кашчей » 14 дек 2016 21:57

Beladona написа:
Кашчей написа:
Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:
Джони Велинов има много голям опит с децата, нормално е да е скаут.
@ То ние, както и вие, така и ония от делиормана, толкова развиват млади играчи, че направо ехтЪЪ в момента!
И по-малко ще има... на тия кочини никой не иска да си води децата.
А и продукта е много слаб, да не кажа трагичен.

Верно ли тоя русенски сюнгер трябва да е скаут, при това на деца?! Ми що не вземете и Джеки за скаут и да ходят двамата да скаутстват :twisted:

Мани го тоя пиянца Джеки, Джони работи от години в ДЮШ на ЦСКА!

Затова фалиралият клуб имаше такава уникална школа, ясно!

Школата ни е извадила 2 ма футболисти : Любо Пенев и Емил Костадинов . Там никога не се е работило добре , дори и при комунизъма ....

Като чуя Костадинов и нещо ми нашепва "Септември" :roll: Иначе ЦСКА цели 14 години не е имал школа, което не му е попречило да стане 10 пъти шампион.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Beladona

Мнениеот Beladona » 14 дек 2016 21:57

sin4ec написа:
baraba написа:
sin4ec написа:Аз да питам-поръчахте ли бидон с крушова на Армията?
Щото Дунав кат ви изгермечат, дедо ще дойде пак треньор. А без ракийца не става. И нещо соленко- туршийка, суджучец за мезе, по всяко време на денонощието!

Е , той не отиде ли във Виетнам ... нещо ... :roll: Имам предчуствие , че Ст. Белчев ще се задържи до края на сезона май :roll:

Седи глей сеир само...
Толкова е отчайващо всичко, че вече не ми се говори. Само дечицата са надеждата, а то инак...заеби. Истина вои казвам, идете да гледате мачове на малките, да ви се върне тръпката в сърцата и да видите истински футбол!
Там всичко е чисто и неподправено. Само те и треньорите им могат да спасят футбола в Бг.
Провалят ли се-това е краят!
Но от това, което виждам-няма да се провалят! :mrgreen:

Гледа ли Левски Раковски - ЦСКА в четвърта лига ...това е истината ....не гришката да ти хване 3 ма съдии и 3 ма футболисти ....

Beladona

Мнениеот Beladona » 14 дек 2016 22:00

Кашчей написа:
Beladona написа:
Кашчей написа:
Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:
Джони Велинов има много голям опит с децата, нормално е да е скаут.
@ То ние, както и вие, така и ония от делиормана, толкова развиват млади играчи, че направо ехтЪЪ в момента!
И по-малко ще има... на тия кочини никой не иска да си води децата.
А и продукта е много слаб, да не кажа трагичен.

Верно ли тоя русенски сюнгер трябва да е скаут, при това на деца?! Ми що не вземете и Джеки за скаут и да ходят двамата да скаутстват :twisted:

Мани го тоя пиянца Джеки, Джони работи от години в ДЮШ на ЦСКА!

Затова фалиралият клуб имаше такава уникална школа, ясно!

Школата ни е извадила 2 ма футболисти : Любо Пенев и Емил Костадинов . Там никога не се е работило добре , дори и при комунизъма ....

Като чуя Костадинов и нещо ми нашепва "Септември" :roll: Иначе ЦСКА цели 14 години не е имал школа, което не му е попречило да стане 10 пъти шампион.

Така е , той е учил в 57 мо у-ще и е играл там , не знам дали по това време не е било вече ЦСКА , а не Септември ...

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 14 дек 2016 22:03

Beladona написа:
baraba написа:
Beladona написа:
JackPackage написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=639302

Тия пък....вместо да преместят Ботошани :shock: :o :o

Нема кой да му търпи номерата на румънския гриша ганчев ака Бекали .... ние им показахме как се тръгва от четвърта дивизия .....

Вие искахте да покажете нещо , ама тцъ , не ви се получи ;) А парите ви са на свършек и , като ви свършат парите , свършвате и вие ;)

Ще видим .... да не започнете да хълцате предколедно ....гледай си гриша от микре и се не грижи за нас ...

Ама въобще не ми пука за вас , все пак не аз , а ти си дошъл при нас , прави разлика ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Beladona

Мнениеот Beladona » 14 дек 2016 22:04

baraba написа:
Beladona написа:
baraba написа:
Beladona написа:

Нема кой да му търпи номерата на румънския гриша ганчев ака Бекали .... ние им показахме как се тръгва от четвърта дивизия .....

Вие искахте да покажете нещо , ама тцъ , не ви се получи ;) А парите ви са на свършек и , като ви свършат парите , свършвате и вие ;)

Ще видим .... да не започнете да хълцате предколедно ....гледай си гриша от микре и се не грижи за нас ...

Ама въобще не ми пука за вас , все пак не аз , а ти си дошъл при нас , прави разлика ;)

Нещо пак се бъркаш .... ти май си фен на Литекс ....ти си на гости тук ...

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 14 дек 2016 22:13

sin4ec написа:
baraba написа:
Щото Дунав кат ви изгермечат, дедо ще дойде пак треньор. А без ракийца не става. И нещо соленко- туршийка, суджучец за мезе, по всяко време на денонощието!

Е , той не отиде ли във Виетнам ... нещо ... :roll: Имам предчуствие , че Ст. Белчев ще се задържи до края на сезона май :roll:

Седи глей сеир само...
Толкова е отчайващо всичко, че вече не ми се говори. Само дечицата са надеждата, а то инак...заеби. Истина вои казвам, идете да гледате мачове на малките, да ви се върне тръпката в сърцата и да видите истински футбол!
Там всичко е чисто и неподправено. Само те и треньорите им могат да спасят футбола в Бг.

Няма как в скапана държава да има добри условия за спорт , това си е закономерност ! Въпреки това във всяко поколение си има таланти , които могат да постигнат много с повече труд и малко късмет ! Сега в ЦСКА имат уникалния шанс да се наложат и да постигнат много , младоци , като А Георгиев , Томи Йорданов , Никола Колев , Чорбата .... въпрос на много труд от тяхна страна и използване на максимум шанса , когато им падне !!! От по-малките също има доста таланти и ако продължават да им подобряват условията за подготовка съвсем скоро ще има и още по-добри резултати , гледай във втория отбор на ЦСКА , колко юноши от 19 и 17 вече вземат участие , така че не виждам причини за отчайване все още :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Beladona

Мнениеот Beladona » 14 дек 2016 22:34

baraba написа:
sin4ec написа:
baraba написа:

Седи глей сеир само...

Няма как в скапана държава да има добри условия за спорт , това си е закономерност ! Въпреки това във всяко поколение си има таланти , които могат да постигнат много с повече труд и малко късмет ! Сега в ЦСКА имат уникалния шанс да се наложат и да постигнат много , младоци , като А Георгиев , Томи Йорданов , Никола Колев , Чорбата .... въпрос на много труд от тяхна страна и използване на максимум шанса , когато им падне !!! От по-малките също има доста таланти и ако продължават да им подобряват условията за подготовка съвсем скоро ще има и още по-добри резултати , гледай във втория отбор на ЦСКА , колко юноши от 19 и 17 вече вземат участие , така че не виждам причини за отчайване все още :roll:

Да бе , нема да вземат ръка от чужденци при гришката ....чекайте ги ....

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 14 дек 2016 22:38

Beladona написа:
baraba написа:
Beladona написа:
baraba написа:
Beladona написа:

Нещо пак се бъркаш .... ти май си фен на Литекс ....ти си на гости тук ...

Въобще не се бъркам , ти си гост тук , не аз , освен това ти си последният на планетата , който може да ми определя фенството разбираш ли :evil: Само и единствено аз , мога да кажа на кого съм фен , не ти или който и да било друг , набий си го в главата това и недей да дразниш повече , че да няма жалване после ;)
Изображение

Beladona

Мнениеот Beladona » 14 дек 2016 23:06

Тва па се кефи , че гришката довел некви юношки на литекс в сф ....ела на мач на ЦСКА в четвърта дивизия да видиш истинските юноши на ЦСКА , ела да видиш капитанът на ЦСКА - Вальо Илиев , който ги тренира ... а скоро ше има още добри новини за феновете на Съоръжението ....

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 дек 2016 23:17

Beladona написа:
Red joker написа:
Beladona написа:
Red joker написа:
Beladona написа:Делянски ела на един мач на ЦСКА в четвърта лига и ще спреш с реденето на бездомници и клошари ....

Има ли билети :?

Малко са по-скъпи от тези на Гришата , не са за клошари ...

А-ха,за това ли ходят близките и роднините на футболстите само,щото за тях е безплатно :lol:

Наш фен си купи билет за 350 лева .... това мисля , че изчерпва темата ..

Ама за ШЛ ли :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”