sin4ec написа:baraba написа:sin4ec написа:Аз да питам-поръчахте ли бидон с крушова на Армията?
Щото Дунав кат ви изгермечат, дедо ще дойде пак треньор. А без ракийца не става. И нещо соленко- туршийка, суджучец за мезе, по всяко време на денонощието!
Е , той не отиде ли във Виетнам ... нещо ...

Имам предчуствие , че Ст. Белчев ще се задържи до края на сезона май

Седи глей сеир само...
Толкова е отчайващо всичко, че вече не ми се говори. Само дечицата са надеждата, а то инак...заеби. Истина вои казвам, идете да гледате мачове на малките, да ви се върне тръпката в сърцата и да видите истински футбол!
Там всичко е чисто и неподправено. Само те и треньорите им могат да спасят футбола в Бг.
Провалят ли се-това е краят!
Но от това, което виждам-няма да се провалят!

Няма как в скапана държава да има добри условия за спорт , това си е закономерност ! Въпреки това във всяко поколение си има таланти , които могат да постигнат много с повече труд и малко късмет ! Сега в ЦСКА имат уникалния шанс да се наложат и да постигнат много , младоци , като А Георгиев , Томи Йорданов , Никола Колев , Чорбата .... въпрос на много труд от тяхна страна и използване на максимум шанса , когато им падне !!! От по-малките също има доста таланти и ако продължават да им подобряват условията за подготовка съвсем скоро ще има и още по-добри резултати , гледай във втория отбор на ЦСКА , колко юноши от 19 и 17 вече вземат участие , така че не виждам причини за отчайване все още

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ,
ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!