Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Кашчей » 03 дек 2016 20:48

icko65 написа:Eстествено че нищо..То и Жоки няма нищо общо с луната морето и залеза ама се праска романтик.. :mrgreen:

На нашето море залез на луна и слънце няма, та Жоки мое се праска романтик колко си иска, но май и ти се праскаш такъв, с тоя залез на морето :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 04 дек 2016 06:59

Кашчей написа:
icko65 написа:Eстествено че нищо..То и Жоки няма нищо общо с луната морето и залеза ама се праска романтик.. :mrgreen:

На нашето море залез на луна и слънце няма, та Жоки мое се праска романтик колко си иска, но май и ти се праскаш такъв, с тоя залез на морето :mrgreen:

Къде писах залез НА морето?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 04 дек 2016 09:13

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 дек 2016 10:07

Нали Офанзива се разформирова :?: :lol:
@ Иначе 30 човека сте, ама го вадите като за 1000 :lol:
Живи и здрави бъдете и си подкрепяйте каквото намерите за добре! 8-)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 04 дек 2016 10:40

Old_death написа:Утре сутринта ще има интервю с Ганчев по Нова .

"Той финансира частично заводът за коли в Ловеч. „Петрол“ е друга тема – това беше абсолютно фалирало дружество с 362 милиона долара борчове. Беше ме помолил да вляза временно, за да стабилизираме дружеството. После така се случи, че падна банката, а ние трябваше 2 години да се борим, за да спасим дружеството.“
ЦСКА фалира заради 20 млн.лв.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 дек 2016 10:47

petko.h.markov написа:

"Той финансира частично заводът за коли в Ловеч. „Петрол“ е друга тема – това беше абсолютно фалирало дружество с 362 милиона долара борчове. Беше ме помолил да вляза временно, за да стабилизираме дружеството. После така се случи, че падна банката, а ние трябваше 2 години да се борим, за да спасим дружеството.“

И какво искаше да кажеш , че нещо ми бяга мисълта ти ? Никой не ти пречи да ставаш за смях , но не ме занимавай с проблемите си !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 04 дек 2016 11:16

Old_death написа:
petko.h.markov написа:

И какво искаше да кажеш , че нещо ми бяга мисълта ти ? Никой не ти пречи да ставаш за смях , но не ме занимавай с проблемите си !

Иска да каже,че все е трябвало да се намерят едни милиончета за-Тенгариня,Менгариня,мадам Ба,Паунич,Лудият фатмак,Крадев и сие,и т.н и т.н......Общо взето покрай сухото,гори и суровото...
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 дек 2016 11:44

soulfly1948 написа:
Old_death написа:
petko.h.markov написа:

Иска да каже,че все е трябвало да се намерят едни милиончета за-Тенгариня,Менгариня,мадам Ба,Паунич,Лудият фатмак,Крадев и сие,и т.н и т.н......Общо взето покрай сухото,гори и суровото...

Като има да казва нещо да го каже , а не да говори глупости . Никой не ги кара насила да харесват това , което става , но и никой не е задължен да им слуша глупостите .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 04 дек 2016 12:00

И ще продължават дотогава , докато не успеят да проумеят , че спортен отбор и търговско дружество са две различни понятия и спасението на един спортен отбор не винаги е обвързано със спасението на едно търговско дружество ;)
За това и Петко не може да проумее , каква е разликата м/у Петрол и ... ЦСКА :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 дек 2016 12:07

baraba написа:И ще продължават дотогава , докато не успеят да проумеят , че спортен отбор и търговско дружество са две различни понятия и спасението на един спортен отбор не винаги е обвързано със спасението на едно търговско дружество ;)
За това и Петко не може да проумее , каква е разликата м/у Петрол и ... ЦСКА :idea:

Глупости на търкалета, хем големи търкалета, но то е типично за припознавачите!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”