Мнениеот Old_death » 04 дек 2016 11:44
soulfly1948 написа:Old_death написа:petko.h.markov написа:Old_death написа:Утре сутринта ще има интервю с Ганчев по Нова .
"Той финансира частично заводът за коли в Ловеч. „Петрол“ е друга тема – това беше абсолютно фалирало дружество с 362 милиона долара борчове. Беше ме помолил да вляза временно, за да стабилизираме дружеството. После така се случи, че падна банката, а ние трябваше 2 години да се борим, за да спасим дружеството.“
ЦСКА фалира заради 20 млн.лв.
И какво искаше да кажеш , че нещо ми бяга мисълта ти ? Никой не ти пречи да ставаш за смях , но не ме занимавай с проблемите си !
Иска да каже,че все е трябвало да се намерят едни милиончета за-Тенгариня,Менгариня,мадам Ба,Паунич,Лудият фатмак,Крадев и сие,и т.н и т.н......Общо взето покрай сухото,гори и суровото...
Като има да казва нещо да го каже , а не да говори глупости . Никой не ги кара насила да харесват това , което става , но и никой не е задължен да им слуша глупостите .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.