Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Първо, не се знае дали той няма да даде нещо допълнително и второ, можеме да кажеме, че са малко, ако ние сме дали повече  

Леевски, оле   

boabbb написа:Първо, не се знае дали той няма да даде нещо допълнително и второ, можеме да кажеме, че са малко, ако ние сме дали повече
Интересно ми е дали тия , които пак търсят сметка как се харчат чужди пари , са дали по един лев от джоба си за тая благородна кауза ? Имам и друг въпрос . Някой от вчерашните мачове дали започна с едноминутно мълчание в знак на съпричастност със семействата на жертвите ? Лицемери !!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
vaskonti написа:Teo написа:Ебаси ма*ката ние сме 6-ти бе... WTF
@ На тоя клоун Йорданеску няма ли да му се държи сметка що ни закотви там??????
Кой е виновен - тоя, дето яде баницата или който му я дава?
Васко, че той си му беше екстра в ЦСКА... преди това да си чувал за тоя?
Добре, че беше ЦСКА, че да разберем на кой е син хаха...
@ Най-нормалното нещо е да не му бъде дадена заплатата за последния месец, заради това, че оставя отбора на това място и абсолютно никакъв прогрес откакто е дошъл на самия отбор!
JackPackage написа:Кво нещо бе, ще идат 600 човека, и ще им дарите 300 евро...

Това не знам дали и една минимална заплата дали покрива в Бразилия
Хубава е инициативата, ама да бяхте дарили всички приходи, или Микрето да добави и той сума, освен от билетите
Ти да не си му счетоводител нещо

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Old_death написа:boabbb написа:Първо, не се знае дали той няма да даде нещо допълнително и второ, можеме да кажеме, че са малко, ако ние сме дали повече
Интересно ми е дали тия , които пак търсят сметка как се харчат чужди пари , са дали по един лев от джоба си за тая благородна кауза ? Имам и друг въпрос . Някой от вчерашните мачове дали започна с едноминутно мълчание в знак на съпричастност със семействата на жертвите ? Лицемери !!!
Ти пък,в цяла Европа(предполагам и цял свят)отборите играха мачовете с черни ленти и отдадоха почит, само тука не знаем как се прави
 Цървулска работа
 Цървулска работа  Та нали това са техни колеги ,все пак
 Та нали това са техни колеги ,все пак  
 п.п.Ще ги видиме днеска и нашите ,дали няма да забравят...
Red joker написа:Old_death написа:boabbb написа:Първо, не се знае дали той няма да даде нещо допълнително и второ, можеме да кажеме, че са малко, ако ние сме дали повече
Ти пък,в цяла Европа(предполагам и цял свят)отборите играха мачовете с черни ленти и отдадоха почит, само тука не знаем как се правиЦървулска работа

Вчера Лудогорец и Левски запазиха минута мълчание и играха с черни ленти, какво недоволствате?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра! 
Tommi написа:Red joker написа:Old_death написа:boabbb написа:Първо, не се знае дали той няма да даде нещо допълнително и второ, можеме да кажеме, че са малко, ако ние сме дали повече
Ти пък,в цяла Европа(предполагам и цял свят)отборите играха мачовете с черни ленти и отдадоха почит, само тука не знаем как се правиЦървулска работа

Вчера Лудогорец и Левски запазиха минута мълчание и играха с черни ленти, какво недоволствате?
Че ви биха само с 2:1

- Долно уйно
- Контакти:
Red joker написа:Old_death написа:boabbb написа:Първо, не се знае дали той няма да даде нещо допълнително и второ, можеме да кажеме, че са малко, ако ние сме дали повече

Вчера, кои не са отдали почит в знак на съпричаност?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Не знам кои не са отдали почит на загиналите , но видях , КАК го направиха нашите от ЦСКА , за което имат респект от мен   Ст. Белчев , въпреки че , както сам той си каза е водил само 2-3 тренировки , направи някои много съществени тънки промени , които на практика му решиха мача и определено вижданията му за играта и начина по който я води , на мен ми допадат за сега !!! Особено ми допадна отговора на леко провокативния въпрос , защо този играе , а не друг ... : "Който реша него ще пусна " ... кратко , точно и ясно , както и на другия въпрос за назначаването и оставането му на този пост : ... " Аз съм служител в този клуб и където собствениците преценят , там ще ме поставят ... а , където и да е , аз трябва да си свърша работата за която съм поставен " ...
  Ст. Белчев , въпреки че , както сам той си каза е водил само 2-3 тренировки , направи някои много съществени тънки промени , които на практика му решиха мача и определено вижданията му за играта и начина по който я води , на мен ми допадат за сега !!! Особено ми допадна отговора на леко провокативния въпрос , защо този играе , а не друг ... : "Който реша него ще пусна " ... кратко , точно и ясно , както и на другия въпрос за назначаването и оставането му на този пост : ... " Аз съм служител в този клуб и където собствениците преценят , там ще ме поставят ... а , където и да е , аз трябва да си свърша работата за която съм поставен " ...  А , иначе по стара традиция , когато другите не могат , ние им помагаме с пълни сили да реализират някое друго положение и благодарение , къде на късмет , къде на нечия некадърност , този път се отървахме без гол ...
 А , иначе по стара традиция , когато другите не могат , ние им помагаме с пълни сили да реализират някое друго положение и благодарение , къде на късмет , къде на нечия некадърност , този път се отървахме без гол ...   По-важното е , че взехме 3 точки и психически ще се поуспокоят за следващия двубой !!!
  По-важното е , че взехме 3 точки и психически ще се поуспокоят за следващия двубой !!! 
Там очаквам , отново някоя друга изненадка от страна на Белчев , както и в стартовия състав , така и в постройката на терена , както и да ги успокои и да намалят до минимум , непредизвиканите грешки в центъра и особено в защита

Ст. Белчев , въпреки че , както сам той си каза е водил само 2-3 тренировки , направи някои много съществени тънки промени , които на практика му решиха мача и определено вижданията му за играта и начина по който я води , на мен ми допадат за сега !!! Особено ми допадна отговора на леко провокативния въпрос , защо този играе , а не друг ... : "Който реша него ще пусна " ... кратко , точно и ясно , както и на другия въпрос за назначаването и оставането му на този пост : ... " Аз съм служител в този клуб и където собствениците преценят , там ще ме поставят ... а , където и да е , аз трябва да си свърша работата за която съм поставен " ...
  Ст. Белчев , въпреки че , както сам той си каза е водил само 2-3 тренировки , направи някои много съществени тънки промени , които на практика му решиха мача и определено вижданията му за играта и начина по който я води , на мен ми допадат за сега !!! Особено ми допадна отговора на леко провокативния въпрос , защо този играе , а не друг ... : "Който реша него ще пусна " ... кратко , точно и ясно , както и на другия въпрос за назначаването и оставането му на този пост : ... " Аз съм служител в този клуб и където собствениците преценят , там ще ме поставят ... а , където и да е , аз трябва да си свърша работата за която съм поставен " ...  А , иначе по стара традиция , когато другите не могат , ние им помагаме с пълни сили да реализират някое друго положение и благодарение , къде на късмет , къде на нечия некадърност , този път се отървахме без гол ...
 А , иначе по стара традиция , когато другите не могат , ние им помагаме с пълни сили да реализират някое друго положение и благодарение , къде на късмет , къде на нечия некадърност , този път се отървахме без гол ...   По-важното е , че взехме 3 точки и психически ще се поуспокоят за следващия двубой !!!
  По-важното е , че взехме 3 точки и психически ще се поуспокоят за следващия двубой !!! Там очаквам , отново някоя друга изненадка от страна на Белчев , както и в стартовия състав , така и в постройката на терена , както и да ги успокои и да намалят до минимум , непредизвиканите грешки в центъра и особено в защита

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
От 2 тренировки и един мач срещу опашкар няма как да се правят изводи. 
На мен ми хареса прагматичния подход на Белчев да нагоди схемата и състава според условията на терена и възможностите на футболистите, а не да робува на схеми и да мъчи футболисти на неудобни позиции.
Кулма на крилото, Диого на скамейката, истински ЦН, двойка агресивни вътрешни полузащитници, гладните да се доказват Десподов и Колев титуляри - поздравления!

На мен ми хареса прагматичния подход на Белчев да нагоди схемата и състава според условията на терена и възможностите на футболистите, а не да робува на схеми и да мъчи футболисти на неудобни позиции.
Кулма на крилото, Диого на скамейката, истински ЦН, двойка агресивни вътрешни полузащитници, гладните да се доказват Десподов и Колев титуляри - поздравления!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
						Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.