Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Първо, не се знае дали той няма да даде нещо допълнително и второ, можеме да кажеме, че са малко, ако ние сме дали повече 
Леевски, оле
boabbb написа:Първо, не се знае дали той няма да даде нещо допълнително и второ, можеме да кажеме, че са малко, ако ние сме дали повече
Интересно ми е дали тия , които пак търсят сметка как се харчат чужди пари , са дали по един лев от джоба си за тая благородна кауза ? Имам и друг въпрос . Някой от вчерашните мачове дали започна с едноминутно мълчание в знак на съпричастност със семействата на жертвите ? Лицемери !!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
vaskonti написа:Teo написа:Ебаси ма*ката ние сме 6-ти бе... WTF![]()
@ На тоя клоун Йорданеску няма ли да му се държи сметка що ни закотви там??????
Кой е виновен - тоя, дето яде баницата или който му я дава?
Васко, че той си му беше екстра в ЦСКА... преди това да си чувал за тоя?
Добре, че беше ЦСКА, че да разберем на кой е син хаха...
@ Най-нормалното нещо е да не му бъде дадена заплатата за последния месец, заради това, че оставя отбора на това място и абсолютно никакъв прогрес откакто е дошъл на самия отбор!
JackPackage написа:Кво нещо бе, ще идат 600 човека, и ще им дарите 300 евро...![]()
![]()
Това не знам дали и една минимална заплата дали покрива в Бразилия![]()
Хубава е инициативата, ама да бяхте дарили всички приходи, или Микрето да добави и той сума, освен от билетите
Ти да не си му счетоводител нещо
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Old_death написа:boabbb написа:Първо, не се знае дали той няма да даде нещо допълнително и второ, можеме да кажеме, че са малко, ако ние сме дали повече
Интересно ми е дали тия , които пак търсят сметка как се харчат чужди пари , са дали по един лев от джоба си за тая благородна кауза ? Имам и друг въпрос . Някой от вчерашните мачове дали започна с едноминутно мълчание в знак на съпричастност със семействата на жертвите ? Лицемери !!!
Ти пък,в цяла Европа(предполагам и цял свят)отборите играха мачовете с черни ленти и отдадоха почит, само тука не знаем как се прави
п.п.Ще ги видиме днеска и нашите ,дали няма да забравят...
Red joker написа:Old_death написа:boabbb написа:Първо, не се знае дали той няма да даде нещо допълнително и второ, можеме да кажеме, че са малко, ако ние сме дали повече
Ти пък,в цяла Европа(предполагам и цял свят)отборите играха мачовете с черни ленти и отдадоха почит, само тука не знаем как се правиЦървулска работа
Та нали това са техни колеги ,все пак
![]()
Вчера Лудогорец и Левски запазиха минута мълчание и играха с черни ленти, какво недоволствате?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Red joker написа:Old_death написа:boabbb написа:Първо, не се знае дали той няма да даде нещо допълнително и второ, можеме да кажеме, че са малко, ако ние сме дали повече
Ти пък,в цяла Европа(предполагам и цял свят)отборите играха мачовете с черни ленти и отдадоха почит, само тука не знаем как се правиЦървулска работа
![]()
Вчера Лудогорец и Левски запазиха минута мълчание и играха с черни ленти, какво недоволствате?
Че ви биха само с 2:1
- Долно уйно
- Контакти:
Red joker написа:Old_death написа:boabbb написа:Първо, не се знае дали той няма да даде нещо допълнително и второ, можеме да кажеме, че са малко, ако ние сме дали повече
![]()
Вчера, кои не са отдали почит в знак на съпричаност?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Не знам кои не са отдали почит на загиналите , но видях , КАК го направиха нашите от ЦСКА , за което имат респект от мен
Ст. Белчев , въпреки че , както сам той си каза е водил само 2-3 тренировки , направи някои много съществени тънки промени , които на практика му решиха мача и определено вижданията му за играта и начина по който я води , на мен ми допадат за сега !!! Особено ми допадна отговора на леко провокативния въпрос , защо този играе , а не друг ... : "Който реша него ще пусна " ... кратко , точно и ясно , както и на другия въпрос за назначаването и оставането му на този пост : ... " Аз съм служител в този клуб и където собствениците преценят , там ще ме поставят ... а , където и да е , аз трябва да си свърша работата за която съм поставен " ...
А , иначе по стара традиция , когато другите не могат , ние им помагаме с пълни сили да реализират някое друго положение и благодарение , къде на късмет , къде на нечия некадърност , този път се отървахме без гол ...
По-важното е , че взехме 3 точки и психически ще се поуспокоят за следващия двубой !!!
Там очаквам , отново някоя друга изненадка от страна на Белчев , както и в стартовия състав , така и в постройката на терена , както и да ги успокои и да намалят до минимум , непредизвиканите грешки в центъра и особено в защита
Там очаквам , отново някоя друга изненадка от страна на Белчев , както и в стартовия състав , така и в постройката на терена , както и да ги успокои и да намалят до минимум , непредизвиканите грешки в центъра и особено в защита

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
От 2 тренировки и един мач срещу опашкар няма как да се правят изводи.
На мен ми хареса прагматичния подход на Белчев да нагоди схемата и състава според условията на терена и възможностите на футболистите, а не да робува на схеми и да мъчи футболисти на неудобни позиции.
Кулма на крилото, Диого на скамейката, истински ЦН, двойка агресивни вътрешни полузащитници, гладните да се доказват Десподов и Колев титуляри - поздравления!
На мен ми хареса прагматичния подход на Белчев да нагоди схемата и състава според условията на терена и възможностите на футболистите, а не да робува на схеми и да мъчи футболисти на неудобни позиции.
Кулма на крилото, Диого на скамейката, истински ЦН, двойка агресивни вътрешни полузащитници, гладните да се доказват Десподов и Колев титуляри - поздравления!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.