blue avalanche написа:Пак питам:
Да не би Ботев Пд да отговаря на ТЕЗИ условия,че има повече публика от Левски???![]()
![]()
Тирето също събира повече публика...
Ами ти освен да питаш, да правиш смешни сравнения и да даваш абсурдни примери друго не съм те видял да правиш. Пробвай един път да обмислиш нещата и вероятно няма да се налага само да питаш.
Примерът с Ботев Пд ме убива за пореден път от смях, но все пак ще ти обясня...
Ботев Пд както в момента събира повече публика така и много пъти са били с по-малко публика от нас. Същото се онася и за фенове на бившето ЦСКА и настоящи фенове на Литекс. Миналата година във В група пак бяха повече. Ботев Пд когато играеха във В група също бяха повече от сега. И преди сме виждали ЦСКА да има 500 човека на стадиона си. Не виждам причина за рев, че тирето събирало с 1000-2000 човека повече. На мача с тях се видя колко могат да съберат и това би трябвало да ти говори, че феновете на Левски са тук. Проблемите са на по-високо ниво от много години. Като добавим глупостите в сектор "Б", би трябвало да ти се изясни. Различни отбори - различни фенове и проблеми. Лесно е за осъзнаване и разбиране стига да се помисли, а не просто да се сипят обвинения и определения "аз съм по-голям Левскар, защото съм бил на два мача повече от теб".