Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот koisa » 23 ное 2016 10:50

blue avalanche написа:Пак питам:
Да не би Ботев Пд да отговаря на ТЕЗИ условия,че има повече публика от Левски??? :o :shock:
Тирето също събира повече публика... :oops:

Ами ти освен да питаш, да правиш смешни сравнения и да даваш абсурдни примери друго не съм те видял да правиш. Пробвай един път да обмислиш нещата и вероятно няма да се налага само да питаш.

Примерът с Ботев Пд ме убива за пореден път от смях, но все пак ще ти обясня...
Ботев Пд както в момента събира повече публика така и много пъти са били с по-малко публика от нас. Същото се онася и за фенове на бившето ЦСКА и настоящи фенове на Литекс. Миналата година във В група пак бяха повече. Ботев Пд когато играеха във В група също бяха повече от сега. И преди сме виждали ЦСКА да има 500 човека на стадиона си. Не виждам причина за рев, че тирето събирало с 1000-2000 човека повече. На мача с тях се видя колко могат да съберат и това би трябвало да ти говори, че феновете на Левски са тук. Проблемите са на по-високо ниво от много години. Като добавим глупостите в сектор "Б", би трябвало да ти се изясни. Различни отбори - различни фенове и проблеми. Лесно е за осъзнаване и разбиране стига да се помисли, а не просто да се сипят обвинения и определения "аз съм по-голям Левскар, защото съм бил на два мача повече от теб". :shock: Няколко човека преди мен също са обяснили голяма част от проблемите, които малко или много са довели до отлива на фенове, но няма кой да прочете и разбере, а това води до ето такива въпроси и примери като твоите.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 ное 2016 11:15

koisa написа:
blue avalanche написа:Пак питам:
Да не би Ботев Пд да отговаря на ТЕЗИ условия,че има повече публика от Левски??? :o :shock:
Тирето също събира повече публика... :oops:

Ами ти освен да питаш, да правиш смешни сравнения и да даваш абсурдни примери друго не съм те видял да правиш. Пробвай един път да обмислиш нещата и вероятно няма да се налага само да питаш.

Примерът с Ботев Пд ме убива за пореден път от смях, но все пак ще ти обясня...
Ботев Пд както в момента събира повече публика така и много пъти са били с по-малко публика от нас. Същото се онася и за фенове на бившето ЦСКА и настоящи фенове на Литекс. Миналата година във В група пак бяха повече. Ботев Пд когато играеха във В група също бяха повече от сега. И преди сме виждали ЦСКА да има 500 човека на стадиона си. Не виждам причина за рев, че тирето събирало с 1000-2000 човека повече. На мача с тях се видя колко могат да съберат и това би трябвало да ти говори, че феновете на Левски са тук. Проблемите са на по-високо ниво от много години. Като добавим глупостите в сектор "Б", би трябвало да ти се изясни.Проблемите са на по-високо ниво от много години. Лесно е за осъзнаване и разбиране стига да се помисли, а не просто да се сипят обвинения и определения "аз съм по-голям Левскар, защото съм бил на два мача повече от теб". :shock: Няколко човека преди мен също са обяснили голяма част от проблемите, които малко или много са довели до отлива на фенове, но няма кой да прочете и разбере, а това води до ето такива въпроси и примери като твоите.

1.
Ботев Пд както в момента събира повече публика така и много пъти са били с по-малко публика от нас. Същото се онася и за фенове на бившето ЦСКА и настоящи фенове на Литекс.

В случай,че не си разбрал,тук говорим ИМЕННО за "МОМЕНТА"! А не кой колко е събирал преди 20-30 години.
2.
Като добавим глупостите в сектор "Б", би трябвало да ти се изясни.

Ако можеш да ми "изясниш" как "глупостите в сектор Б" пречат на феновете да ходят в сектор В??? Или в сектор А???
3.
Проблемите са на по-високо ниво от много години.

Да не би другите отбори да са цъфнали и вързали откъм управление,пък аз да не съм разбрал???
Тези два отбора съм ги дал за пример,просто защото не ми се смята при останалите. Да не се окаже,че един Дунав, например, също събира повече фенове от "отбора на народа"???
4.
Не виждам причина за рев, че тирето събирало с 1000-2000 човека повече.

Не се съмнявам,че твоята здрава психика няма да се разклати,ако един ден феновете на Левски станат колкото тези на Славия,например... Или Локо Сф...

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 23 ное 2016 11:40

blue avalanche написа:В случай,че не си разбрал,тук говорим ИМЕННО за "МОМЕНТА"! А не кой колко е събирал преди 20-30 години.

Ясно е, че за пореден път нищо не си разбирл от написаното и се налага да ти обяснявам като на 5 годишно дете.
Всичко това е ПРЕХОДНО! Днес те са повече, утре ние. Не случайно казах какво е било преди, как бяхме повече, а сега те са с 1000-2000 човека повече. С една добра организация и отношение на ръководството към фенове нещата много лесно могат да се променят. Капиш?

blue avalanche написа:Ако можеш да ми "изясниш" как "глупостите в сектор Б" пречат на феновете да ходят в сектор В??? Или в сектор А???

Колкото и да искам очевидно не мога да ти изясня нещата поради простата причина, че нарочно не искаш или не можеш да схванеш. Никъде не съм писал, че това е основната причина за липсата на феновете. Но малко или много влияе.

blue avalanche написа:Да не би другите отбори да са цъфнали и вързали откъм управление,пък аз да не съм разбрал???
Тези два отбора съм ги дал за пример,просто защото не ми се смята при останалите. Да не се окаже,че един Дунав, например, също събира повече фенове от "отбора на народа"???

А нас какво ни интересуват другите отбори? Не трябва ли да гледаме нашият отбор и вместо да се мрънка, реве и обвинява, да се потърсят и намерят причините довели до тази ситуация? Ама Дунав колко събирали, ама как в Англия последния във 13-та дивизия си пълнил стадиона... Какво ни интересуват другите? Ако имаш решение на проблема излизаш и казваш, а не само плюене, реване и обвинения.

blue avalanche написа:Не се съмнявам,че твоята здрава психика няма да се разклати,ако един ден феновете на Левски станат колкото тези на Славия,например... Или Локо Сф...

Ако, ако :arrow: акото цапа гащите и трудно се пере. Както казах нещта са ПРЕХОДНИ и решението на този проблем е в ръцете на собственика, ръководството и фенските организации.

П.С. На футболно и организационно ниво Левски отдавна е докаран до нивото на отбори като Славия. Ако нещо не се промени ще виждаме много фенове само на мачовете с тирето, Лудогорец и при класиране в Европа.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 23 ное 2016 14:31

blue avalanche написа:
koisa написа:1.
Ботев Пд както в момента събира повече публика така и много пъти са били с по-малко публика от нас. Същото се онася и за фенове на бившето ЦСКА и настоящи фенове на Литекс.

В случай,че не си разбрал,тук говорим ИМЕННО за "МОМЕНТА"! А не кой колко е събирал преди 20-30 години.
2.
Като добавим глупостите в сектор "Б", би трябвало да ти се изясни.

Ако можеш да ми "изясниш" как "глупостите в сектор Б" пречат на феновете да ходят в сектор В??? Или в сектор А???
3.
Проблемите са на по-високо ниво от много години.

Да не би другите отбори да са цъфнали и вързали откъм управление,пък аз да не съм разбрал???
4.
Не виждам причина за рев, че тирето събирало с 1000-2000 човека повече.

Не се съмнявам,че твоята здрава психика няма да се разклати,ако един ден феновете на Левски станат колкото тези на Славия,например... Или Локо Сф...

1. Да говорим за момента, но момента е следствие от дългогодишни "усилия" на управление .
2. Когато ЮД се опитаха да отидат на мач и бяха бити пред сектор А, това поне аз го определям като пречка.
3. Другите отбори не са цъфнали и вързали, но не им се говорят глупости. Ние щяхме да гоним първото място, без селекция и с намалени премии, смешно е.
4. Вървим сериозно по път към обезличаване на агитката, но фактори в нашето ръководство са съгласни с това - това е проблем.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 ное 2016 14:54

Една хубава и една... недотам хубава новина:

https://topsport.bg/levski/topuzakov-sk ... ovora.html
Топузаков скастри троснатия Мицански: Няма за какво да му подновяваме договора!

Браво, Топчо! Тоя пич Мицански нещо се има за голяма работа май? Никой не може да извива ръцете на "Левски"!Колко мача му дадоха да се докаже? Кой му подаде ръка и му даде възможността да поддържа форма и да получава заплата даже, въпреки спорните му качества? Айде прав му път. Добра новина е защото това е първата мъжка постъпка на това ръководство, а Топчо демонстрира, че има топки и не може някой да му нарежда. Топузаков винаги е знаел какво значи "Левски"! А тоя Илиянчо... взел, че се по$рал. Айде, бегай.

Другата новина е от лоша по-лоша... :(
https://topsport.bg/levski/levski-poisk ... alant.html
Левски поиска 1 000 000 лева за най-големия си талант

Първо, това е инвестиция за бъдещето. Продадоха най-обещаващия ни млад талант в последните години (изключвам Дидо) Антонио, който беше решението ни за години, на позиция, на която нямахме човек. Сега ще направят същото. За 500 000 евро. Уатдагоеба?! :o Ако го направят Пелета-Мелета и всякакви гмелочи веднага ВЪН! Аман от абсурдняци. Бъде ли продаден толкова малък край с него! Отделно най-после той заигра на позицията си и почна да играе така, както се очаква от него. Не знам, ако това се случи... нямам думи! :evil:

Ако задържи таланта и най-вече психиката си (да не ходи по кифли), той ще се превърне след 4-5 години в най-конвертируемия ни футболист, а парите, които ще вземат за него ще са в пъти повече. Да не говорим, че с това темпо може да помогне на самия клуб и да вкара поне още 20-30 гола, докато навърши 25.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 ное 2016 15:11

metodito написа:Една хубава и една... недотам хубава новина:

https://topsport.bg/levski/topuzakov-sk ... ovora.html
Топузаков скастри троснатия Мицански: Няма за какво да му подновяваме договора!

Браво, Топчо! Тоя пич Мицански нещо се има за голяма работа май? Никой не може да извива ръцете на "Левски"!Колко мача му дадоха да се докаже? Кой му подаде ръка и му даде възможността да поддържа форма и да получава заплата даже, въпреки спорните му качества? Айде прав му път. Добра новина е защото това е първата мъжка постъпка на това ръководство, а Топчо демонстрира, че има топки и не може някой да му нарежда. Топузаков винаги е знаел какво значи "Левски"! А тоя Илиянчо... взел, че се по$рал. Айде, бегай.

Другата новина е от лоша по-лоша... :(
https://topsport.bg/levski/levski-poisk ... alant.html
Левски поиска 1 000 000 лева за най-големия си талант

Първо, това е инвестиция за бъдещето. Продадоха най-обещаващия ни млад талант в последните години (изключвам Дидо) Антонио, който беше решението ни за години, на позиция, на която нямахме човек. Сега ще направят същото. За 500 000 евро. Уатдагоеба?! :o Ако го направят Пелета-Мелета и всякакви гмелочи веднага ВЪН! Аман от абсурдняци. Бъде ли продаден толкова малък край с него! Отделно най-после той заигра на позицията си и почна да играе така, както се очаква от него. Не знам, ако това се случи... нямам думи! :evil:

Ако задържи таланта и най-вече психиката си (да не ходи по кифли), той ще се превърне след 4-5 години в най-конвертируемия ни футболист, а парите, които ще вземат за него ще са в пъти повече. Да не говорим, че с това темпо може да помогне на самия клуб и да вкара поне още 20-30 гола, докато навърши 25.

Всъщност,истинските думи на Топузаков са следните:
Треньорът на Левски Елин Топузаков разкри, че не е в течение на преговорите с футболисти с изтичащи договори.
„Не отнасяйте към мен въпросите за договорите на футболистите. Има ръководство", започна Топузаков пред вестник „Меридиан Мач".
Той взе отношение и по темата с претенции на Илиян Мицански да играе повече, или в противен случай ще напусне клуба.
[b]„Що се отнася до претенциите на Мицански, на него няма какво да му подновяваме договора. Той е до края на сезона и няма как да си тръгне преди това", коментира още треньорът на „сините" след вчерашната тренировка на отбора.[/b]

Има голяма разлика,нали??? :lol:
И няма нужда разни журналя от Тъпспорт да всяват напрежение с разни измишльотини. :mrgreen:
Що се отнася до Краев - може и да е талант в нещо,но на терена в момента е тотално зле.
Освен това вече е на почти 20(ДВАДЕСЕТ) години. Във футбола,ако досега не си разгърнал какъвто талант имаш там - сори!!!
В сравнение с Краев Хичо е направо Гаринча! И то в периода преди да тръгне за Турция. А беше зациклил здраво! :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 ное 2016 15:43

И аз към момента смятам, че Краев не показва нищо особено.
Опасявам се, че таванът му е близо, просто е лимитиран от към физика и структура на тялото.
Примерно, никога няма да бъде бързак от рода на Гари Родригес, макар да е долу-горе на неговите килограми.
Никога няма да има техниката, да речем на Хичо ( тъй и тъй го спомена "Блуто" ) ... Просто му са тежки краката.
Божо, разбира се, има своите качества, но са ограничени и специфични.
Преди време един колега-левскар ( не се сещам към момента кой беше ) посочи тук нещо много интересно, относоно Прохазка, което смятам, че до голяма степен важи и за Краев.
А именно - в нито един компонент от футболната игра не е достатъчно добър, но винаги може да е полезен, заради желанието си и тактическата дисциплина.

Междудругото, често се спекулираше с това, че Краев не е трябвало да играе никога на фланга.
Аз ще кажа - НАПРОТИВ !
Това, че не малко време игра като крило, може само да му е от полза за в бъдеще.
Щото, дано един ден играе в приличен Клуб от големите Първенства, та във въпросните, не питат - "Каква ти е позицията".
Офанзивните играчи в добрите отбори трябва да могат да играят минимум на две позиции.
И един ден Божидар ще е благодарен на Стоев.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 ное 2016 15:54

Краев в момента и 500к евро са му много. Може и да му вземем малко повече, но това е. Виж, ако го продаваше Динамо Загреб, щеше да е поне 2м евро. Но той пък там нямаше да се наложи. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 23 ное 2016 16:00

Сини привърженици от цялата страна, обединявайте се! Този лозунг, тип пролетарски, върви от няколко седмици насам. Някак си като че ли изведнъж привържениците на Левски се огледаха наоколо и видяха десетки хиляди празни седалки и се публикуваха едни въпроси, едни анкети, които, общо взето, най-много да заблудят всички в търсене на причините за отлива на публика.

Къде си, вярна ти синя любов народна?! Интересното е, че никой не си дава сметка какъв е таванът на феновете на сините като численост и по-точно потенциалните посетители на стадион "Георги Аспарухов". Да, през последните години всичко се показа като на длан - публиката може да се стече масово на трибуните само при извънредни обстоятелства. Едно такова бе юбилеят с Лацио по случай 100-годишнината на BК Левски, след това бе отбелязана 50-годишнината от първия европейски мач с Юргорден, направи се голяма масовка на финала за купата в Бургас, няколко събирания на повече публика за двубои с Лудогорец, едното от които за откриване на новия сектор А, и рутинното стичане на фенове за вечното дерби. Плюс така наречения шампионски мач със Славия, завършил с автогола на Везалов. Както и едно изтумбване на "Арена Армеец". Общо взето, това са по-малко от 10 пъти, когато публиката на Левски е надхвърляла 10 хиляди зрители. За последно стадионът се напълни срещу Марибор в Лига Европа.

Причините за тези надхвърляния на ниво 10 хиляди в повечето случаи са емоционален порив за отбелязване на събитие и докосване на трофей. Така че колкото и да си говорим за неясни собственици, недобро управление, конфликти между фракции, няма как да изтъкнем като причина тези над 10 хиляди зрители да не ходят редовно на мач. А колкото и да си говоримг 10 хиляди в момента е потенциален таван на софийската публика на сините. Разликата отп 10 до над 30 хиляди, колкото бяха на 100-годишнината, са фенове от провинцията, които по разбираеми причини не могат да си позволят да пътуват два пъти в месеца до София за така наречените обикновени мачове.

Тези 20 хиляди извънстолични потенциални посетители на стадиона могат и с месеци да не стъпят на 'Герена", ако не почувстват, че сърцето ги дърпа натам. Независимо от причините, които бяха поместени в едно от допитванията на организираните фенове, като че ли посредствената игра на отбора е в центъра на вниманието. Разликата от 2 хиляди до 10 хиляди софийски фенове няма да се върне на стадиона, ако ще всички фракции на организираните привърженици преди всеки мач да се строяват на терена и да се прегръщат, а пък чистата, фина, изискана и неопетнена Парис Хилтън да стане собственичка на клуба. Така че тук голямата мисията на фен клубовете не е да показват на всички как се из= граждат отношенията им, защото хилядите привърженици се вълнуват само и единствено от това Левски да има добри футболисти и отлично играещ отбор. Тези хиляди запалянковци, които дори не знаят наименованията на отделните фенски фракции и поради една или друга причина сядат в секторите А и В, се вълнуват само от това, което ще видят за 90 минути на терена. Те нито ще участват в шествия, нито ще вдигат знаменца при хореографии, нито ще се появят сега в събота на така наречената сбирка на феновете със Спас Русев, нито пък ще отидат на 11-и в "Универсиада" на обединителната среща на фракциите. Тяхната футболна култура се свежда до това да си седнат на мястото на стадиона и да викат, ако има гол или когато всички останали пеят и скандират. И ако Левски не бие Локо Пловдив, някои от тези привърженици ще гледат мача с Лудогорец с периферното зрение, пък и ако в Разград сините не победят, хилядите отсъстващи ще продължат да гледат по телевизията.

И така ще е, докато Левски не направи не просто силен, а много силен отбор. Всичко останало касае твърдото ядро, което е между хиляда и две хиляди души, които съхраняват левскарско-то и са като че ли последната надежда против славиза-цията на Левски. Голямата битка обаче е за тези пред телевизионните екрани. Те няма да се трогнат от кампании тип "Ела на стадиона" или "Твоята седалка те чака". И едва ли са очаровани, че сините търсят нови попълнения във Втора лига на Португалия и се ослушват за звездите на Дунав Русе.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 23 ное 2016 16:15

ЛЕВСКИ ТВ с повече от 3 милиона гледания

ПФК ЛЕВСКИ изказва своята благодарност към всички фенове, които се довериха на клубния канал в социалната мрежа YouTube и стартиралата клубна медия ЛЕВСКИ ТВ.

Само за година от своето съществуване каналът има 8 500 абоната, над 1 100 клипа и повече от 3 000 000 гледания на видеоматериалите.

За този период екипът на ЛЕВСКИ ТВ предостави на своята аудитория разнообразни интервюта, като с играчи и треньори от първия тим, така и с представителите на ДЮШ и ветерани, показа любопитни кадри от съблекалнята и клубния автобус, разкри случващото се в „кухнята“ на тима, запозна феновете с всички процеси по време на подготовката на отбора и излъчи на живо срещите на юношеските формации и контролните срещи на представителния тим.

Екипът ни продължава да работи за това всеки фен на ЛЕВСКИ да се чувства все по-близо до тима и да запознава всеки привърженик с работата около първия отбор и детско-юношеските школи. Благодарим Ви и Само Левски!

С канала на ЛЕВСКИ ТВ в YouTube може да се запознаете ТУК!

https://levski.bg/news/details/175766
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”