blue avalanche написа:Пак питам:
Да не би Ботев Пд да отговаря на ТЕЗИ условия,че има повече публика от Левски???

Тирето също събира повече публика...
Ами ти освен да питаш, да правиш смешни сравнения и да даваш абсурдни примери друго не съм те видял да правиш. Пробвай един път да обмислиш нещата и вероятно няма да се налага само да питаш.
Примерът с Ботев Пд ме убива за пореден път от смях, но все пак ще ти обясня...
Ботев Пд както в момента събира повече публика така и много пъти са били с по-малко публика от нас. Същото се онася и за фенове на бившето ЦСКА и настоящи фенове на Литекс. Миналата година във В група пак бяха повече. Ботев Пд когато играеха във В група също бяха повече от сега. И преди сме виждали ЦСКА да има 500 човека на стадиона си. Не виждам причина за рев, че тирето събирало с 1000-2000 човека повече. На мача с тях се видя колко могат да съберат и това би трябвало да ти говори, че феновете на Левски са тук. Проблемите са на по-високо ниво от много години. Като добавим глупостите в сектор "Б", би трябвало да ти се изясни. Различни отбори - различни фенове и проблеми. Лесно е за осъзнаване и разбиране стига да се помисли, а не просто да се сипят обвинения и определения "аз съм по-голям Левскар, защото съм бил на два мача повече от теб".
 Няколко човека преди мен също са обяснили голяма част от проблемите, които малко или много са довели до отлива на фенове, но няма кой да прочете и разбере, а това води до ето такива въпроси и примери като твоите.
 Няколко човека преди мен също са обяснили голяма част от проблемите, които малко или много са довели до отлива на фенове, но няма кой да прочете и разбере, а това води до ето такива въпроси и примери като твоите. 

акото цапа гащите и трудно се пере. Както казах нещта са ПРЕХОДНИ и решението на този проблем е в ръцете на собственика, ръководството и фенските организации.
  акото цапа гащите и трудно се пере. Както казах нещта са ПРЕХОДНИ и решението на този проблем е в ръцете на собственика, ръководството и фенските организации.