Долно уйно написа:Red joker написа:Долно уйно написа:baraba написа:Левски има много повече от 20 милиона дългове и освен това си е тяхна работа и право да действат по каквато схема сметнат за необходимо , стига да не нарушават законите и правилниците , както го направиха ЦСКАА , това дали се е харесало на някой или не си остава за негова сметка !!!
Дори и 100 милиона да са, какъв е проблема да го духат тези, които има да вземат по честната схема на ЦСКА-София и в крайна сметка, от какво трябва да се притесняват?
Ми кажи им го на тях бре!Кво се пенявиш тука и се правиш светец и всезнайко!?
Животът ме е научил, че когато опонентите, с които водиш диалог започнат да обиждат, иронизират и редица селяндурски прийоми то значи си на прав път и мненията са точно в целта, тъй като по-голямата част предпочитат да ги лъжат, отколкото да кажат истината.
Намесих Левски, тъй като тук повечето ги плашите, че като си тръгнел финягата и следвало фалит, е аджеба днес идеално знаем, че такова чудо фалит няма и е се тая имаш ли задължения или не, пародията в тая държава е тотална и тук законите неважат.
Може да продължиш да ехидничиш, на мен не ми пречиш... нервите развиват язва
С такива екземпляри като тебе,които седят тука само ,за да провокират и да храчат по всичко ,което е свързано с ЦСКА е безмислено да се прави опит за диалог