Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Red joker » 16 ное 2016 16:14

Долно уйно написа:
Red joker написа:
Долно уйно написа:
baraba написа:Левски има много повече от 20 милиона дългове и освен това си е тяхна работа и право да действат по каквато схема сметнат за необходимо , стига да не нарушават законите и правилниците , както го направиха ЦСКА ;) А , това дали се е харесало на някой или не си остава за негова сметка !!!

Дори и 100 милиона да са, какъв е проблема да го духат тези, които има да вземат по честната схема на ЦСКА-София и в крайна сметка, от какво трябва да се притесняват?

Ми кажи им го на тях бре!Кво се пенявиш тука и се правиш светец и всезнайко!?

Животът ме е научил, че когато опонентите, с които водиш диалог започнат да обиждат, иронизират и редица селяндурски прийоми то значи си на прав път и мненията са точно в целта, тъй като по-голямата част предпочитат да ги лъжат, отколкото да кажат истината.

Намесих Левски, тъй като тук повечето ги плашите, че като си тръгнел финягата и следвало фалит, е аджеба днес идеално знаем, че такова чудо фалит няма и е се тая имаш ли задължения или не, пародията в тая държава е тотална и тук законите неважат.

Може да продължиш да ехидничиш, на мен не ми пречиш... нервите развиват язва

С такива екземпляри като тебе,които седят тука само ,за да провокират и да храчат по всичко ,което е свързано с ЦСКА е безмислено да се прави опит за диалог :idea: Никакви факти не излагаш-бил си некъв слуга в Ловеч и се правиш ,че всичко ти е ясно и че си чул -недочул някои неща!Оплю и намрази Гришата ,заради това че не видя смисъл да се занимава повече с това, да издържа отбор от Ловеч в А ГРУПА,това е основната причина,поради която сипеш жлъч тука-първосигнална реакция на ревност!!! :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 ное 2016 16:21

Аз ЦСКА не плюя, напротив уважавах този клуб/отбор, но виж тази пародия ЦСКА-София за мен ще си остане едно недоносче, това е личното ми мнение, споделям го и незадължавам абсолютно никой да го чете и още повече да се съобразява с него.

Познавах идеално модела Литекс, неговата работа и так дале, към момента работата в ЦСКА-София е абсолютно същата.
Модела Литекс може да сработи до отбор среднак и ако си купи титлата, и шампион.
За сега мнението ми се потвърждава, ЦСКА-София е нищо повече от един средняк.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 ное 2016 16:25

baraba написа:
blue avalanche написа:
baraba написа:
blue avalanche написа:Какво значи "пак"??? Да не би миналия сезон да сме били след вас,пък да съм забравил??? :oops:

Да не би минлия сезон да сте спечелили някакво отличие или първенство за разлика от ЦСКА , пък да съм забравил ??? :oops:

Да не би онова ЦСКА,което спечели Купата, да НЕ Е фалирало,пък,аз да съм се заблудил??? :oops:

Фалират Търговски дружества , спортен клуб/отбор няма как да фалира , а спортните трофеи ги печелят именно спортните тимове , а не търговските дружества , толкова на подобни тъпи въпроси ;)
И все пак не успя да дадеш отговор , с какво Левски е бил пред ЦСКА миналия сезон , спечели някакво първенство ли , някакво отличие ли , пък аз да съм забравил ???

Е има и такива отбори,които вече не съществуват,за тях би могло да се каже ,че са претърпяли фалит(Спартак София,Завод 12...примерно) или пък има такива,които нямат никаква публика-Академик София,Септември,Верея и тяхното присъствие си е чисто служебно-имат тела ,но нямат душа 8-)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 ное 2016 16:43

Долно уйно написа:Аз ЦСКА не плюя, напротив уважавах този клуб/отбор, но виж тази пародия ЦСКА-София за мен ще си остане едно недоносче, това е личното ми мнение, споделям го и незадължавам абсолютно никой да го чете и още повече да се съобразява с него.

Познавах идеално модела Литекс, неговата работа и так дале, към момента работата в ЦСКА-София е абсолютно същата.
Модела Литекс може да сработи до отбор среднак и ако си купи титлата, и шампион.
За сега мнението ми се потвърждава, ЦСКА-София е нищо повече от един средняк.

Какъв средняк е бил Литекс,след като беше почти винаги в тройката и скачаше като равен с равен на „Левски“ и ЦСКА и двубоите му с тях бяха непридвидими :!: :) Средняци са отбори,които постоянно са след челниците,правят два силни мача на сезон или пък са на кантар да не изпаднат-поне така си мисля аз де.Само да ти кажа,че ЦСКА ,последните 7-8 години играеше без пари,издържан бе от собственици мошеници,взимащи заеми и умишлено правещи гаф след гаф и пак не беше средняк,на всеки полусезон вземаше играчи свободни агенти,от кол и въже, на килограм до последно беше в борбата за титлата,на няколко пъти проигравана от същите тези собственици!Изигра една година във В група и беше най -гледаният и посещаван отбор в България,спечелвайки КБ :!: ...Отборът и публиката му оцеляха след всички тези проблеми и предизвикателства,които го хвърлиха в бездната,показа сила на духа и съдбата не позволи да бъде затрит :!: Това,че след 12 мача е на пето място ,не го прави средняк!За средняк можеш да говориш ,ако тази тенденция продължи дълъг период от време и се превърнеме в нещо като Славия, Локо Сф или Ч.море например.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 ное 2016 16:52

Това, как си скачал, на кой си скачал не те прави лидер или гранд, по-скоро те прави герест петел дето само вдига аларма.
Какъв си те определят резултатите, а те са четири КУПЕНИ шампионски титли, за което сам си призна собственика на този клуб

Чета, че ръководството ви пуснало декларация относно клетката в Разград, за което горещо ги подкрепям и са болезнено прави http://gong.bg/bg-football/parva-liga/m ... sti-406404
но като казват А е хубаво да кажат и Б
Ръководството на Футболен клуб ЦСКА внимателно чете Конвенцията на Съвета на Европа за интегрирана безопасност, сигурност и начин на обслужване на футболни мачове и други спортни мероприятия. Т.4 от чл. 5 на въпросната конвенция гласи: „Страните насърчават съответните агенции да осигуряват включваща и привлекателна среда на стадионите за всички обществени групи, включително и деца, възрастни и хора с увреждания, да включат по-конкретно подходящи условия за хигиена и освежаване, както и възможности за всички зрители ДА ВИЖДАТ ДОБРЕ.“ Конвенцията е приета от Министерството на спорта на 28 юни 2016 година, а в последствие и ратифицирана
.
Какво ще кажат за условията за хигиена и освежаване на Армията?
Самокритиката не е лош порок

Сам може да видиш класиранията им https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0 ... 0%B5%D1%87) 4 и 5 място

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 ное 2016 17:12

Долно уйно написа:Това, как си скачал, на кой си скачал не те прави лидер или гранд, по-скоро те прави герест петел дето само вдига аларма.
Какъв си те определят резултатите, а те са четири КУПЕНИ шампионски титли, за което сам си призна собственика на този клуб

Чета, че ръководството ви пуснало декларация относно клетката в Разград, за което горещо ги подкрепям и са болезнено прави http://gong.bg/bg-football/parva-liga/m ... sti-406404
но като казват А е хубаво да кажат и Б
Ръководството на Футболен клуб ЦСКА внимателно чете Конвенцията на Съвета на Европа за интегрирана безопасност, сигурност и начин на обслужване на футболни мачове и други спортни мероприятия. Т.4 от чл. 5 на въпросната конвенция гласи: „Страните насърчават съответните агенции да осигуряват включваща и привлекателна среда на стадионите за всички обществени групи, включително и деца, възрастни и хора с увреждания, да включат по-конкретно подходящи условия за хигиена и освежаване, както и възможности за всички зрители ДА ВИЖДАТ ДОБРЕ.“ Конвенцията е приета от Министерството на спорта на 28 юни 2016 година, а в последствие и ратифицирана
.
Какво ще кажат за условията за хигиена и освежаване на Армията?
Самокритиката не е лош порок

Сам може да видиш класиранията им https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0 ... 0%B5%D1%87) 4 и 5 място

Говориме като цяло,не ми вади неща от контекста и не ми цитирай неща,нямащи нищо общо с това ,за което говорим!Кво да ти кажа за Армията ,че е супер лукс ли :) Отбори като Литекс и Л-ц ,никога не могат да бъдат грандове!Да ти обяснявам ли защо?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 16 ное 2016 17:15

soilwork написа:[center]Армейци не забравяйте за утре.....влизаме в семейството на ОСК ЦСКА!! ;) [/center] [center]Представянето ще бъде излъчено по cska.bg
Следете официалният сайт на ЦСКА!
[/center]

До сега що не бяхте там?Нали клубЪТ ви е ЦСКА?..Май май зорлем от клуб Литекс ще правят клуб ЦСКА..А бе мазало общо взето.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 ное 2016 17:20

Red joker написа:Говориме като цяло,не ми вади неща от контекста и не ми цитирай неща,нямащи нищо общо с това ,за което говорим!Кво да ти кажа за Армията ,че е супер лукс ли :) Отбори като Литекс и Л-ц ,никога не могат да бъдат грандове!Да ти обяснявам ли защо?

Литекс си отбор средняк от калибъра на Берое, Локо Пд и т.н.
Купените титли гранд не ги прави, това са фактите.

Уест Хям гранд ли са? - защото гледам, че се опитваш да изтъкваш фенове, които са част от един отбор, но гранд не го правят.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 ное 2016 17:25

soilwork написа:[center]От утре всякакви тролчета ,"доброжелатели" и напуснали доброволно червените редици да го дават по-кротко и смирено! И да не съм чул повече за други ЦСКА-та......Специално поздрави на Голеадор ! [/center]

Нека първо членството в семейството на ЦСКА да стане факт и възраждането на футбола в ЦСКА да стане по начина на хокея.
Линк:http://www.hockeycska.com/wp/?page_id=6
След това трябва да се закупи и емблемата от съда (задължително)!Относно ЦСКА 1948 аз съм на друго мнение.Ако утре имаме ФК член на ОСК ЦСКА то трябва да има обединение между двата клуба за да може феновете на отбора да не се делим.
[center]Изображение[/center]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 ное 2016 17:30

Долно уйно написа:
Red joker написа:Говориме като цяло,не ми вади неща от контекста и не ми цитирай неща,нямащи нищо общо с това ,за което говорим!Кво да ти кажа за Армията ,че е супер лукс ли :) Отбори като Литекс и Л-ц ,никога не могат да бъдат грандове!Да ти обяснявам ли защо?

Литекс си отбор средняк от калибъра на Берое, Локо Пд и т.н.
Купените титли гранд не ги прави, това са фактите.

Уест Хям гранд ли са? - защото гледам, че се опитваш да изтъкваш фенове, които са част от един отбор, но гранд не го правят.

Не,говориме за история,традиция ,успехи,не само за публика!Не знам,но все си мисля,че Литекс беше нещо повече от тези отбори,които си изброил ,поне за 20-те си години в А група,но това са си твои идеи-купени,продадени и т.н. ;)

Върни се в “ЦСКА”