Генерал Радев е новият президент на България!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Генерал Радев е новият президент на България!

Мнениеот Lyubooo » 14 ное 2016 07:59

Още в началото на кампанията се прокраднаха плахи изречения, че ГЕРБ ще играят така, че БСП да спечели.
Всички видяхме как всичко протече и какъв логичен финал се получи!
Та, тука не е редно да се честити на никой, защото всички играхме по сценария на #КОЙ!
Борисов направи всичко нужно за да загуби изборите - забави кандидатурата, избра ужасен кандидат, не проведе активна кампания и най-вече наля нефт в огъня, като обвърза загубата с оставка на кабинета! Интересно е и това, че първоначално обяви, че оставка ще има още след първия тур, сякаш е очаквал Цецка да отпадне още на него!
Дали сценарият е писан в Русия? Дали Путин е #КОЙ? Борисов го изловиха с някакъв подкуп от 50 милиона, който го отдадоха на далаверата около АЕЦ Белене, но всъщност може да е бил за преждевременното му пенсиониране/оттегляне от властта. БСП пък бяха на инструктаж в Москва, след който се върнаха в доста добро настроение!
Остава само да видим как Референдума се намества в тази картина, защото той работи за големите партии, а те запазиха мълчание около него. Вярно е, че наивния народ си го нахлузва с него, но защо въобще беше пуснат от Славито? Кой е истинския поръчител на Референдума? Славито просто си изигра ролята да го популяризира и да го представи, като ползотворен за плебса! Факт е, че снощи се заговори за една отпаднала част от него - за намаляването на депутатите на 120! Заговори се точно от БСП, което може би пак показва, че #КОЙ е зад това, но защо? БСП нямат толкова електорат, че да се възползват от ефекта на Референдума!? Дали наистина дузината сценаристи на Славито са допуснали да прокламират Референдума само с популистките лозунги, без да отчитат и консерватизма, който наднича от него? Едва ли, все пак са умни глави!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 14 ное 2016 08:05

Да им е честито на БСП и ДПС !
Сега ще настъпи финансов рай в България ! :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 ное 2016 08:06

balef написа:Да им е честито на БСП и ДПС !
Сега ще настъпи финансов рай в България ! :lol:

Щом Борисов така иска...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 14 ное 2016 08:07

anihilator написа:
doktora25 написа:Хайде честито на всички. Доживях след 9 години безвремие истинска голяма изборна победа. Ако не броим злополучния половинчат "успех" през 2013, неуважения референдум за Белене и някои класирани преференции нямаше през този период парламентарни, кметски или президентски избори, на които по-достойната алтернатива (за която аз респективно съм гласувал) да спечели. Харесаха ми и резултатите от 1-ви тур. Това е само началото. Искам коалиция между националисти и социалисти на власт (без да конкретизирам партии).

ДоК искаш ама нема тази победа е на ДПС и без тях в едно ново алтернативно правитество нема да стане :lol: Ай със здраве.

Според мен на предстоящите парламентарни избори Обединените патриоти биха взели повече гласове от ДПС и е много вероятно да бъдат трети. Може и да са с по-малко от 15%, но настоящите им проценти в много по-голяма степен са си техни-положителен вот, а не наказателен. Въпросът е обаче евентуалните нови партии на Трифонов и Марешки какви позиции ще защитават, защото те от една страна няма да допуснат повторение на ситуацията от 2013, не вярвам да подкрепят правителство с ДПС ако не искат бързо да се "самоубият", единият може би е по-близо до сътрудничество с ГЕРБ, другият-до БСП, и двамата не са се изказвали много положително за националистите, но все пак си мисля че е по-вероятно да направят компромис с тях, отколкото с ДПС. Сега повечето анализи са въпрос в по-голяма степен на догадки и предпочитания.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 14 ное 2016 08:20

Lyubooo написа:Още в началото на кампанията се прокраднаха плахи изречения, че ГЕРБ ще играят така, че БСП да спечели.
Всички видяхме как всичко протече и какъв логичен финал се получи!
Та, тука не е редно да се честити на никой, защото всички играхме по сценария на #КОЙ!
Борисов направи всичко нужно за да загуби изборите - забави кандидатурата, избра ужасен кандидат, не проведе активна кампания и най-вече наля нефт в огъня, като обвърза загубата с оставка на кабинета! Интересно е и това, че първоначално обяви, че оставка ще има още след първия тур, сякаш е очаквал Цецка да отпадне още на него!
Дали сценарият е писан в Русия? Дали Путин е #КОЙ? Борисов го изловиха с някакъв подкуп от 50 милиона, който го отдадоха на далаверата около АЕЦ Белене, но всъщност може да е бил за преждевременното му пенсиониране/оттегляне от властта. БСП пък бяха на инструктаж в Москва, след който се върнаха в доста добро настроение!
Остава само да видим как Референдума се намества в тази картина, защото той работи за големите партии, а те запазиха мълчание около него. Вярно е, че наивния народ си го нахлузва с него, но защо въобще беше пуснат от Славито? Кой е истинския поръчител на Референдума? Славито просто си изигра ролята да го популяризира и да го представи, като ползотворен за плебса! Факт е, че снощи се заговори за една отпаднала част от него - за намаляването на депутатите на 120! Заговори се точно от БСП, което може би пак показва, че #КОЙ е зад това, но защо? БСП нямат толкова електорат, че да се възползват от ефекта на Референдума!? Дали наистина дузината сценаристи на Славито са допуснали да прокламират Референдума само с популистките лозунги, без да отчитат и консерватизма, който наднича от него? Едва ли, все пак са умни глави!

Или е по сценарий, или Бойко прецени, че коалицията му в парламента е много нестабилна и трудно ще изкара целия мандат.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 14 ное 2016 08:31

Несериозно е да се мисли това за Путин, именно заради АЕЦ Белене. Орешарски имаше всичкото време на света, парламентарна подкрепа, предизборни обещания и спечелен референдум, за да възобнови проекта и започне неговото изпълнение. Една от причините за катастрофалния резултат на БСП през 2014 е че именно това не се случи.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 ное 2016 08:32

HoUs4oOL написа:
papazar написа:нямаме загубено знаме...

Позволи ми да те поправя, това не е вярно, БА има пленено знаме!!!
Името на човека, който е извършил това нещо е Стаматис Стаматиу, както се разбира от името му - той е грък. :) ...

Позволи ми и аз да те поправя - това е вярно. ;) БА няма пленено знаме. Струмският отряд е паравоенно (партизанско) формирование от Македоно-одринското опълчение (МОО). Такива формирования са участвали в Балканската и Междусъюзническата война (1912-1913 г.), като почти целият им личен състав се е състоял от бивши четници и войводи на Вътрешната македоно-одринска революционна организация (ВМОРО) и Върховния македоно-одрински комитет (ВМОК). Надявам се, че ти е ясна разликата между партизански отряд и бойна единица от редовна армия. Ако не - във форума има доста капацитети, които ще ти помогнат да вденеш... 8-) От мен - хубав ден, че днес ме чака доста работа! :)

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0 ... 0%9E%D0%9E
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 14 ное 2016 09:15

Бащата на нацията си замина!
Майката на нацията си замина!

Пичаги, никога не съм си мислел че е ЧАК ТОЛКОВА ЯКО да си кръгъл сирак! :mrgreen:
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Генерал Румен Радев е петия президент на България!

Мнениеот blue avalanche » 14 ное 2016 09:15

diplomat написа:
blue avalanche написа:
diplomat написа:
blue avalanche написа:
diplomat написа:Сега става мажоритарна с два тура.

СЕГА...все още НИЩО не е станала. ;)

Всички се обявиха, че ще работят за приемането на референдума. Дори ГЕРБ и БСП, срещу които уж е насочен. ;)

И ще си намалят субсидията на 1лв/глас???
Не думай!!! :roll: :mrgreen:
Той,Борисов,се обяви и за Велико събрание. Ти да не взе,че му повярва??? :mrgreen:

А ти да не повярва на кандидат-перуката и чалга кликата му? :mrgreen: Понятие си нямаш очевидно от въпросната тема, но тебе те знам, че си същия като Кашчей - на всяка манджа - мерудия, специалист по всичко, форумен корифей. :lol:

Аз не съм повярвал на никого. Явно ти си от наивниците,които "вярват". :mrgreen:
Ако партиите даваха "мило и драго" за "гласа на народа", нямаше да манипулират вота за референдума! Чак ли си??? И просто щяха да са ДЛЪЖНИ да се съобразят.
След като го направиха,могат да си говорят каквото си искат! ;) Защото знаят,че винаги ще има шарани,които "вярват".

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 14 ное 2016 09:25

GOLEADOR написа:За Кристалина и Дончев пък да не говорим.

Тиро лиро....
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Върни се в “Свободна зона”